• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför un azizliği

Yaaa :( ben doğal şeklini seviyorum umarım uzar:( teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca böyle kullanalım bi ay gözüme çok kötü geliyor :(
Zeytin agaci dizisinde Seda Bakan i izledim bugün bitti dizi.Onun kaşi cok düz mesela ama cok hoş duruyor.Benim bi arkadaşım var kavisli kaşlari diye üzülüyor.Düze cevirmek istiyor o da.Herkesin begenisi farkli sanirim.Siz kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz öyle devam edin ki bi _iki ay ellemeyin kaşlariniz eski haline mutlaka dönecek.

Umarım çıkar benim kide , çünkü eski kavisli halini seviyorum :)
çıkar eskisi gibi olur. Sürekli şimdiki gibi alıyor olsaydınız o zaman küser ama bu bir kere olmuş. Ben de bu mağduriyeti çok yaşadım, bir türlü anlatamıyorum kuaförlere. Artık son çare kendim alıyorum. Başta hiç beceremiyordum ama şimdi alıştım.

Zeytin agaci dizisinde Seda Bakan i izledim bugün bitti dizi.Onun kaşi cok düz mesela ama cok hoş duruyor.Benim bi arkadaşım var kavisli kaşlari diye üzülüyor.Düze cevirmek istiyor o da.Herkesin begenisi farkli sanirim.Siz kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz öyle devam edin ki bi _iki ay ellemeyin kaşlariniz eski haline mutlaka dönecek.

Kavisli kaş düze dönüyor mu ya ? Ben de merak ediyorum kendimde denemek isterdim ama korkunç olur diye korkuyorum.

Saol un ya içim rahatladı biraz çok emek verdim bu hali için ondan bu kadar üzüldüm:KK43:

Yani içiniz rahat etsin diye kaş yağı vs kullanabilirsiniz. Ancak hele ki gür bir kaşsa tek alınmayla küseceğini hiç sanmıyorum. Bir daha da o kuaföre gitmeyin bence biraz piyango iş yapıyor belli ki. Geçmiş olsun tekrar 😊

Kavisli kaş düze dönüyor mu ya ? Ben de merak ediyorum kendimde denemek isterdim ama korkunç olur diye korkuyorum.
Kaş kitleri var ya bilirsiniz,ben onlardan kullaniyorum.Far gibi fircalari ,kucuk taraklari ,sabitleyicileri var.Benim kaşlarim ince ve hafif kavisli.O kitlerle kaşimi istedigim gibi yapabiliyorum.Benimki oluyor mesela.Hatta birisi kıl teknigi mi diye sormuştu .Elim alisti sanirim.Kaşimin seyrek ve kavisli yerlerini dolduruyorum gayet güzel oluyor.kıl teknigi ile de kesin kavisli kaşı düze cevirirler bence.

Kaş kitleri var ya bilirsiniz,ben onlardan kullaniyorum.Far gibi fircalari ,kucuk taraklari ,sabitleyicileri var.Benim kaşlarim ince ve hafif kavisli.O kitlerle kaşimi istedigim gibi yapabiliyorum.Benimki oluyor mesela.Hatta birisi kıl teknigi mi diye sormuştu .Elim alisti sanirim.Kaşimin seyrek ve kavisli yerlerini dolduruyorum gayet güzel oluyor.kıl teknigi ile de kesin kavisli kaşı düze cevirirler bence.
Ayyy ne güzel ya kaş yapabilmek yetenek valla. Yarın deneyeceğim, bir tane kaş kalemim var onunla denerim. Kaş farı kadar doğal durmaz ama aşağı yukarı anlarım herhalde yüzüme gidip gitmeyeceğini. Çok teşekkür ederim ❤️

Ayyy ne güzel ya kaş yapabilmek yetenek valla. Yarın deneyeceğim, bir tane kaş kalemim var onunla denerim. Kaş farı kadar doğal durmaz ama aşağı yukarı anlarım herhalde yüzüme gidip gitmeyeceğini. Çok teşekkür ederim ❤️
Rica ederim 🤗😍 Size tavsiyem yine de kaş kiti kullanmaniz.üçlü far gibi satılıyor. Aynasi var,cimbizi, firca ve taragi.iki renk tonu var ve bir de vazelin gibi bir sabitleyici.Gratislerde bulabilirsiniz markasi wet and wild miydi neydi .Uzun yillardir kullanıyorum ben.Kaş kalemleri basinc uyguladığı icin kaş dökermiş bir uzman söylemişti.Bir de youtube da kaş sekillendirme videolari var.onlari izlemek cok katki sagladi bana.Son olarak sekillendirmeniz bitince kaşın altina bej far ya da aydınlatıcı uygulayin sonuc cok daha mükemmel oluyor 😊 Kolay gelsin işlerin simdiden.

Back