• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför un azizliği

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.692
1.055
133
Kizlar iyi geceler , kuaför kaşlarımı bozdu , kaşım doğal hali kavisli kaş , kadin üsten mi aldı alttan mi aldı napdiysa kaşimin kavisli yok olmuş hafif yuvarlak düz arası bir şey olmuş kaslarim , geri cikarmi ya üst kısmı eski doğal in daki şekil uzarmi ilk defa başıma böyle bir şey geliyor çok üzgünüm

Kizlar iyi geceler , kuaför kaşlarımı bozdu , kaşım doğal hali kavisli kaş , kadin üsten mi aldı alttan mi aldı napdiysa kaşimin kavisli yok olmuş hafif yuvarlak düz arası bir şey olmuş kaslarim , geri cikarmi ya üst kısmı eski doğal in daki şekil uzarmi ilk defa başıma böyle bir şey geliyor çok üzgünüm
Çıkar çıkar . Bir sure aldırma

Kaşlarda bazı kısımlar küsebiliyor, lisede öyle inceltmişim ki bir daha asla eski hali gibi çıkmadı malesef.. ama öyle olmaybilir de sonuçta ilk kez alınmış o kısmı, düzelir bence

1 ay almayın tamamen dolsun, başka bir kuaför düzeltir. Bir keresinde benim de öyle olmuştu kendim alarak düzelttim kavisi azalttım

Kaşlarda bazı kısımlar küsebiliyor, lisede öyle inceltmişim ki bir daha asla eski hali gibi çıkmadı malesef.. ama öyle olmaybilir de sonuçta ilk kez alınmış o kısmı, düzelir bence
Hani bu 2000 binlerin başı 90 Larin sonu gibi ince kaş modası vardi , benim kaslarım 2 sıra idi 2 sene hiç almadım doğal kalınlığına ulaştı, ondan bu kadar üzüldüm çünkü çok emek verdim :(

Bir şey olmaz. Benim başıma hep geliyordu sabit kuaför bulana kadar. Hatta en son öyle bir alındı ki eski Ebru Gündeş kaşı oldu 🥲 Aha dedim bu sefer bitti, çıkmayacak. Ama gayet normal çıktı iki haftaya. Sıkıntı olmaz üzülmeyin bir defadan bir şey olmaz bence.

Bir şey olmaz. Benim başıma hep geliyordu sabit kuaför bulana kadar. Hatta en son öyle bir alındı ki eski Ebru Gündeş kaşı oldu 🥲 Aha dedim bu sefer bitti, çıkmayacak. Ama gayet normal çıktı iki haftaya. Sıkıntı olmaz üzülmeyin bir defadan bir şey olmaz bence.
Saol un ya içim rahatladı biraz çok emek verdim bu hali için ondan bu kadar üzüldüm:(

O kadar zamana gerek yok tabi ama herkesin rutini farklı. Şu an nasıl görünüyor bilmiyorum ama kaş farı vs kullanarak dolgun gösterebilirsiniz kendinizi iyi hissetmek için
Kalınlıkta sıkıntı yok sadece kavisimi yok etmiş ya baktıkça deliriyorum , pek makyaj ürünleri kullanan biri değilim bb krem güneş kremi bu kadar :) olsa da beceremem :( yapmayi

Kaşın kendi dogal ciktigi sekli var .Kavisli ise alinmadigi takdirde mutlaka eski haline döner.En son trendlerde düz kavissiz kaş popüler görüyorum.Bu tip kaşlar genç de gösteriyor .Ben de seviyorum daha düz kaşlari.Kavisi çok kaşlar daha sert ve olgun gösteriyor .Benim görüşümce tabii :) Üzülmeyin hic.

Kaşın kendi dogal ciktigi sekli var .Kavisli ise alinmadigi takdirde mutlaka eski haline döner.En son trendlerde düz kavissiz kaş popüler görüyorum.Bu tip kaşlar genç de gösteriyor .Ben de seviyorum daha düz kaşlari.Kavisi çok kaşlar daha sert ve olgun gösteriyor .Benim görüşümce tabii :) Üzülmeyin hic.
Yaaa :( ben doğal şeklini seviyorum umarım uzar:( teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca böyle kullanalım bi ay gözüme çok kötü geliyor :(

Hani bu 2000 binlerin başı 90 Larin sonu gibi ince kaş modası vardi , benim kaslarım 2 sıra idi 2 sene hiç almadım doğal kalınlığına ulaştı, ondan bu kadar üzüldüm çünkü çok emek verdim :KK43:
Evet ben de 2000 lerin ortası işte, zaten kalın yapılı ama seyrek kaşlarım vardı, sağolsun alt kısımlar hiç çıkmadı bida. O hadi neyse kavis kaşın üst kısmında yapılıyor, orası da dökülüp çıkmadı sonra. Üste kalemle kaş çizip kavis vermeye çalışırdım da kış tekniği ile yaptırdm da rahatldım şükür

Back