• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kuaför Tartışması :(

rose87e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
95
14
88
İstanbul
Merhaba kızlar...

Ben kısmetse eylül ayında evleniyorum ve evleneceğim salonun ücretsiz gelin başı hizmeti var. Fakat ben avrupa yakasında oturuyorum salon ise karşıda. Nişanlım boş yere para vermeyelim saçını orada yaptıralım diyor ama ben emin değilim. Çünkü düğünüm gündüz olacak trafiğe kalırsak yetişemeyebiliriz. Bir de benim yıllardır gittiğim kuaförüm var ve çok da memnunum orada yaptırmak istiyorum. Salonun kuaförünün saçımı kötü yapması veya makyajımın kötü olması tüm günümü mahvedecek.Sizce ne yapmalıyım.Bu konuda nişanlımla çok tartıştık zaten bu aralar inanılmaz didişiyoruz bu nişanlılık dönemi bize hiç ama hiç yaramadı. Lütfen bana fikir verebilirmisiniz :((((

Merhaba kızlar...

Ben kısmetse eylül ayında evleniyorum ve evleneceğim salonun ücretsiz gelin başı hizmeti var. Fakat ben avrupa yakasında oturuyorum salon ise karşıda. Nişanlım boş yere para vermeyelim saçını orada yaptıralım diyor ama ben emin değilim. Çünkü düğünüm gündüz olacak trafiğe kalırsak yetişemeyebiliriz. Bir de benim yıllardır gittiğim kuaförüm var ve çok da memnunum orada yaptırmak istiyorum. Salonun kuaförünün saçımı kötü yapması veya makyajımın kötü olması tüm günümü mahvedecek.Sizce ne yapmalıyım.Bu konuda nişanlımla çok tartıştık zaten bu aralar inanılmaz didişiyoruz bu nişanlılık dönemi bize hiç ama hiç yaramadı. Lütfen bana fikir verebilirmisiniz :((((

canım bnenim saçını neden orda yaptırasın eğer orda yaptırısan düğüne yetişemezsiniz çünkü kız alma için bir daha eve dönüp erkek tarafı gelicek falan tekrar karşıyamı geçiceksiniz. çok saçma . senin oturduğun yerde yapılacak saçın sonra erkek tarafı kız almaya gelecek. zaten saat olur 12 falan ee bir daha karşıya geçilecek. düğün yerine. izah et sakince . de 2 kere karşıdan karşıyamı geçicez benzin parasına da yazık yani . üzülme sen . güzelce açıkla anlamıyorsa da hiç kavga etme. ben gidiyorum benim kuaförüme de. gerekirse kayınvalidene söyle. eğerki çok gıcıklık yaparlarsa salonda takılanlardan veririm de parasını :):)

Canım hem zamanınıza hem benzininize yazık. Madem illa o kuaförde ücretsiz yapılıyor kuaförün yol parasını verin senin evine gelsin yapsın saçını gitsin. Hem zamandan kazanırsınız hemde benzin parası yerine ona para vermiş olursunuz.

canım bnenim saçını neden orda yaptırasın eğer orda yaptırısan düğüne yetişemezsiniz çünkü kız alma için bir daha eve dönüp erkek tarafı gelicek falan tekrar karşıyamı geçiceksiniz. çok saçma . senin oturduğun yerde yapılacak saçın sonra erkek tarafı kız almaya gelecek. zaten saat olur 12 falan ee bir daha karşıya geçilecek. düğün yerine. izah et sakince . de 2 kere karşıdan karşıyamı geçicez benzin parasına da yazık yani . üzülme sen . güzelce açıkla anlamıyorsa da hiç kavga etme. ben gidiyorum benim kuaförüme de. gerekirse kayınvalidene söyle. eğerki çok gıcıklık yaparlarsa salonda takılanlardan veririm de parasını :):)

Bende aynı şeyleri kaç kez anlattım bilemezsin ama işin para kısmına takılmış durumda şu an laf anlatamıyorum:43: O kadar gerildim ki kaç gündür... Her konuda para mevzu oluyor. Sevgiliyken hiç paranın lafını etmezdi şimdi herşeyin ucuzu olsun da nasıl olursa olsun diye düşünüyor. Anlayamıyorum...Acaba ben mi şımarıklık yapıyorum diyorum bu yüzden sizlerinde fikrini sorayım dedim ama kime sorsam senin gibi düşünüyorlar. Bir benim akıllı nişanlıma laf anlatamadım yani:22:

kötü bir psikoloji olsa gerek, düğünde her istediğini ayarlamış olsa bile gelinler illaki aksiliği çekerler.ablamda yaşadım bunu.eniştem ve ailesi gelin nasıl isterse o öyle olsun ne gerekiyorsa yapın demişlerdi sağolsunlar.öyle dedikleri halde bile düğün günü aksilikler olmuştu.gelinliğin eteğindeki çiçek bile düğün günü son anda yapıldı.bir de böyle bir durum varki siz düğün olmadan yaşıyorsunuz bunu.düğün öncesinden bu kadar stres yormuş olmalı sizi.bence biraz kendinize gelin.ve nişanlınızla konuşun...sizi anlayacağına eminim...

kötü bir psikoloji olsa gerek, düğünde her istediğini ayarlamış olsa bile gelinler illaki aksiliği çekerler.ablamda yaşadım bunu.eniştem ve ailesi gelin nasıl isterse o öyle olsun ne gerekiyorsa yapın demişlerdi sağolsunlar.öyle dedikleri halde bile düğün günü aksilikler olmuştu.gelinliğin eteğindeki çiçek bile düğün günü son anda yapıldı.bir de böyle bir durum varki siz düğün olmadan yaşıyorsunuz bunu.düğün öncesinden bu kadar stres yormuş olmalı sizi.bence biraz kendinize gelin.ve nişanlınızla konuşun...sizi anlayacağına eminim...

Gerçekten evlenmek zordur derlerdi zor olacağını bende biliyordum ama bu kadarını beklememiştim. Hepinize teşekkür ederim kızlar desteğiniz için... :43:

canım tesadüf şuki bende eylül geliniyim bende avrupa yakasındayım benim salonumda anadolu yakasında:1::1:
ama akşam olcağı için bn sabah gidip ücretsiz yararlancam fakat sabah düğün yapıcakmışın imkanı yok yetişemessin çünkü saç makyaj 1.5 saati rahat buluyo:31:

Bencede istanbul gibi bi yerde
karşıya geçmek ölüm bence oturdugun yerden iyi bir kuafor bul derim
Kalabalık olmaz olmaz o gün bir trafik olur bütün günün
kuaför yüzünden maffolur canım

Canım tek sorun paraysa kendi kuaförüne yaptir sacını parayı sonra kendin verirsin. Düğün bittikten sonra bı sekilde ödersin borcunu strese girme böyle bir konu için. Zaten o gün için heyecanlisin bir de kötü mü olur yetişir miyim diye stres yapma kesinlikle dediğimi yap.

cnm öncelikle nişan döneminde böyle tartışmalar maalesef çok oluyor bende eylülde evlenicem inşallah ve aynı muhabbet bende de yaşandı :(((
bence sen ne kadar mantıklı anlatmaya çalışırsan çalış o kendi kafasında ölçüp biçtiği giibi cevap verecek ve gerginlik tavan yapacak :(
ben sevdiği bu yollardan geçmiş deneyimli kişilerin deneyimlerini paylaşmaları istedim.o zaman bişeyler dank ediyo...
ona bu tarz düğün salonunun bahşiş yakınların saçı deyip gelin saçınında parasını misli olarak çıkardığını istanbulda o mevsimde sıcaklıkları ve saçın mahvolacağını ayrıca benzin parasını ve düğüne yetişememe stresini gerginliği anlatacak birilerini bul bence cnm şimdiden kolay gelsin umarım istediğin olur :D

Back