• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Kuaför Saçlarımı Berbat Etti (Turp Suyu)

KFkeds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
363
19
68
Kızlar benim omuz hizamda kıvırcık saçlarım vardı.
Kuaföre gidip değişiklik yaptırmak istedim.
Ama özellikle kısaltmayın dedim ucundan çok az alın dedim.
Şu an bazı saçlarım şakaklarımda..
Şaka gibi...:kkk:
Şekil almıyor malum kıvırcık ve uzatamıyorum da.. Uzatmam lazım acilen. Zaten zor uzuyordu :14::14::14::14:

Yukarıda bir topic var tam okuyamadım yorumları.
Turp suyu gerçekten uzatıyor mu?
O formülü denemek istiyorum.
Kaç günde bir kullanmam gerekiyor onu?
Ne zaman uzamaya başlar ve de dökülme yapar mı?

Yardımcı olun lütfen kızlar, çünkü çok moralim bozuk.
Elimden gelse hiç dışarı çıkmam uzayana kadar. :14:

Ben kullanıyodum canım 1 hafta öncesine kadar şuan mevsimi olmadığı için bulamadım o yüzden sinamekiye başladım . Neyse ben sana deneyimlerimi anlatıyım .

Haftada iki kez yapıyorsun,
Ne kadar sürede uzatıyor bilemiycem ama ben yaklaşık 1.5 ay kullandım göğsümün altındaydı şuan göbek deliğimin üstüne geliyor :)

kesinlikle tavsiye ediyorum sinameki kürüm bitsin tekrar dönücem turplu suya .

başka bir sorun varsa sorabilirsin canım bildiğim kadarıyla yanıtlarım :)

Ben kullanıyodum canım 1 hafta öncesine kadar şuan mevsimi olmadığı için bulamadım o yüzden sinamekiye başladım . Neyse ben sana deneyimlerimi anlatıyım .

Ne kadar sürede uzatıyor bilemiycem ama ben yaklaşık 1.5 ay kullandım göğsümün altındaydı şuan göbek deliğimin üstüne geliyor :)

Şu an o kadar moralim bozuk ki canım anlatamam.
Şakaklar da kıvırcık saç düşünsene :D
Çok komiğim ya:.

Cevabın için çok teşekkür ederim canım.
İlk başladığında da mı haftada 2'yle başladın?
Gün aşırı yapsam peki öyle yapanlar da varmış. Onun bir zararı dokunur mu?
Çok dökülme yapıyor mu saçta?
İnşallar uzar ya...
Peki şimdi ki kürü ne için kullanıyorsun? :30:

Evet canım ve hep haftada iki kez yaptım . Gün aşırı yapmanı tavsiye etmiyorum çünkü saçı hergün yıkamak saçın yağ dengesini bozar ve saçı sürekli yıkamakta saçı yıpratır. İstersen 2 gün aralıklarlada yapabilirsin :) İlk iki hafta falan gereksiz saçlarını atıp yerine sağlıklı saçlar çıkarıyor. Yani evet en başlarda biraz döküyor :) Şuan kullandığım kürüde uzaması için yapıyorum kaybedicek vaktim yok buda saç uzatmada etkili bir yöntem :)

Son düzenleme:
Evet canım ve hep haftada iki kez yaptım . Gün aşırı yapmanı tavsiye etmiyorum çünkü saçı hergün yıkamak saçın yağ dengesini bozar ve saçı sürekli yıkamakta saçı yıpratır. İstersen 2 gün aralıklarlada yapabilirsin :) İlk iki hafta falan gereksiz saçlarını atıp yerine sağlıklı saçlar çıkarıyor. Yani evet en başlarda biraz döküyor :) Şuan kullandığım kürüde uzaması için yapıyorum kaybedicek vaktim yok buda saç uzatmada etkili bir yöntem :)

Sende bendensin yani..
Benimde vaktim yok.
Acil uzaması lazım.. Bu saçla dışarı çıkamam ... Hele okula hiç gidemem..
Egzamam olduğu için 2 günde bir yıkıyordum zaten..
Öyle yapayım bari. Saçlarım ince telli ...
Bahsettiğimiz dökülme parça parça değil değil mi?
Komple gitmesin sonra saçlaırm :D

Yok yok gitmez :) sana bi kaç tavsiye daha veriyim canım . Ben uzatma kürlerimin yanında birde haftada 1 kezde yılan yağı badem yağı hint yağı karışımını kullanıyorum. Ayrıca şampuanıma sarımsak bal zeytinyağı ve bemiks ampül kattım. ve en önemlisi aycangülün topiği var o kadar bakım yapıyoruz .. diye başlıyor bulamassan link atarım canım . o tarihlere göre bakım yapıyorum. kesim tarihleride veriyor orada o tarihlerde 1 cm kesiyorum saçımdan hızlı uzamasına katkı sağlıyor :)

Bir kaç gündür yazamadım. Ben turp bulamadım maalesef tüm hayallerim suya düştü :(
Sinameki kürünün tarifini verebilir misin canım? O da turp suyu gibi etkili mi? Uzatır mı saçlarımı?
Bu kürü nasıl kullanıyorsun eğer yazabilirsen çok sevinirim.

Yok yok gitmez :) sana bi kaç tavsiye daha veriyim canım . Ben uzatma kürlerimin yanında birde haftada 1 kezde yılan yağı badem yağı hint yağı karışımını kullanıyorum. Ayrıca şampuanıma sarımsak bal zeytinyağı ve bemiks ampül kattım. ve en önemlisi aycangülün topiği var o kadar bakım yapıyoruz .. diye başlıyor bulamassan link atarım canım . o tarihlere göre bakım yapıyorum. kesim tarihleride veriyor orada o tarihlerde 1 cm kesiyorum saçımdan hızlı uzamasına katkı sağlıyor :)

Yılan, badem, hint yağı karışımını sinameki kürü dışında mı kullanıyorsun?
Bunları nasıl kullandığını (Haftada kaç gün falan) bana yazabilir misin?
Çok teşekkür ederim :21:

Sinamekini aktardan alabilirsin çok ucuz birşey . Turp suyu kadar etkili. Yalnız boyalı saçın rengini açıyor en baştan uyarıyım ..

Bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda 3 dk kaynatıyoruz. ılıyınca içine bir kapak badem yağı bir tanede bemiks ampül kırıyoruz. Saç diplerimize masaj yaparak yediyoruz kalanını tüm saçımıza sürüp streç filimle saçımızı kapatıyoruz.Üstünede havlu sarıyoruz. İki saat sonra yıkıyoruz :)

Yağ karışımınıda ayrıca kullanıyorum haftada 1 kez . Onuda 2 saat bekletip yıkıyoruz.

Ayrıca sinameki kürünü fısfıslı bir şişeye koyarsan daha pratik olur :)

Ayrıca sinameki kürünün ne kadar etkili olduğunu şu topikten bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

Yok yok gitmez :) sana bi kaç tavsiye daha veriyim canım . Ben uzatma kürlerimin yanında birde haftada 1 kezde ''yılan yağı'' badem yağı hint yağı karışımını kullanıyorum. Ayrıca şampuanıma sarımsak bal zeytinyağı ve bemiks ampül kattım. ve en önemlisi aycangülün topiği var o kadar bakım yapıyoruz .. diye başlıyor bulamassan link atarım canım . o tarihlere göre bakım yapıyorum. kesim tarihleride veriyor orada o tarihlerde 1 cm kesiyorum saçımdan hızlı uzamasına katkı sağlıyor :)

Yılan yağı diye bir yağ yoktur!
Ne sizleri kandırmalarına izin verin, ne de kendinizi kandırın:34:

Sinamekini aktardan alabilirsin çok ucuz birşey . Turp suyu kadar etkili. Yalnız boyalı saçın rengini açıyor en baştan uyarıyım ..

Bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda 3 dk kaynatıyoruz. ılıyınca içine bir kapak badem yağı bir tanede bemiks ampül kırıyoruz. Saç diplerimize masaj yaparak yediyoruz kalanını tüm saçımıza sürüp streç filimle saçımızı kapatıyoruz.Üstünede havlu sarıyoruz. İki saat sonra yıkıyoruz :)

Yağ karışımınıda ayrıca kullanıyorum haftada 1 kez . Onuda 2 saat bekletip yıkıyoruz.

Ayrıca sinameki kürünü fısfıslı bir şişeye koyarsan daha pratik olur :)

Ayrıca sinameki kürünün ne kadar etkili olduğunu şu topikten bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

Ben senin yorumlarına neden daha önce rastlamadımm yaaaaa :) turbun bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. sinemakiyi bende yapıyorum 1buçk aydır. ama yapmya başladktn snra saçlarmn çok kırık olduğunu fark ettm ve kendm kestimm :D bu aralar saçlarımı çok yıkıyorum(her sabaaah) dökülmede yapıyorum mevsimselde olabilir ama geçen sene bu zamanlarda kan tahlili yaptırmıştm. kanım düşük çıkmştı. eti az yiyen ama severek yiyen bi insan değilim. doktor bana taş bulursan ye demişti. Ki zaten 45 kiloyum aşırı protein ihtiyacm var. ilk işim doktora gidip kan değerlerimi düzelttirmek. herkese tavsiye ediyorum muhakkak herkes yaptırsın. sadece saç için değil başka sorunlarınızda olabilir.

Back