Saç Uzatma Yöntemleri Kuaför saçımı çok kısa kesti. 2 ayda ne kadar uzar?

moroccolife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
43
0
36
46
- Yurtdışı
Saçlarım küttü. Uçları çok işlem görmekten incelmiş ve kırılmıştı. Kırıklarını alayım dedim saçım bir tuhaf oldu kuaföre gittim o da bir güzel kısacık kesti. 2 ay içinde ne kadar uzar? Ne yapsam da uzasa şu saçlar. En azından omuz hizasına gelse... Gözüm halen alışamadı bu kısa saça

En az 2 cm uzar, forumde bakim yapip haftada yaklasik 1 cm uzatan formuller varmis,
denemedim, ama bir bak belki isine yarar.

benimde 1 ayda 2.5 -3 cm uzamasına rağmen hala en önü omzuma değmiyor. delireceğim..

Benim de saclarim cok kisa su an, boyaydi rofleydi derken sonunda koptu guzelim saclarim. Turp suyunun uzattigini forumlarda okudum ben de basladim uygulamaya sonucu 1 hafta sonra gorebiliyormusuz haftada 1-2 cm uzattigini soyluyorlar.. insallah:) bakalim deneyip gorcez.

benimde kahküller çok hızlı uzuyor..saçına yıpratacak bişi sürme maşa,düzleştirici vs. uzak durursan saç maskelerini ve sürekli yıkarsan uzamaya yardımcı olabilirsin

Saçıma kurutma makinesi bile kullanmıyorum. Turp suyunu okumuştum ama hiç denemedim. Ben Fas'ta yaşıyorum. Bu ülkede de Argan yağı saça, cilde, hamile bayanlarda çatlağa iyi geliyormuş. 5 şişe aldım :)) Kokusu kötü ama deniyorum. Turp suyunu da en yakın zamanda denerim.

Argan yagini duymadim hic ama dogru kullanildigi takdirde yaglarin saclara faydasi oldugu konusunda hic suphem yok.
Turp suyunu ikince kez uyguluyorum bu arada yani su an kafamda sarili:) Bakalim hafta sonuna kadar en az 1 cm uzama gorebilecekmiyim..
Bence sen de dene birsey kaybetmezsin. sevgiler :)

arkadaşlar marka vermek yasakmı bilmiyorum ama ben gliss in onarım maskesini öylesine almıştım saçlarım 1 yılda kısadan uzuna döndü,gerçi dip boyası yaptırmaktan bıkmıştım ama olsun bi deneyin derim

bosver kızım kısa kestı dye hıc uzulme bnde 1 ayda 3 kez kestrdım cok kırıktı hatta yanmıstı ve rengı de ktuydu gttım boncuk kaynak yaptrdım sonuc muthısşşş

benim tavsiyem şampuanının içine çam terebentin yağı karıştırıp kullanman acayip etki ediyo ve gürleştiriyo saçları

sinemikili kürü uygula haftada 1 kez ve sampuanına sarımsak kat canım ayda en az 3 cm uzatacaktır.sac uzatma yontemlerı kısmında var bu tarıf tabı fasta bulabılırmısın bılmıyorum ama argan yagının anavatanıdasın bol bol faydalan derım haftada bırde onla bakım yap sampuanınada azcık dokebılırsın

Benimde kuaför saçlarımı öyle kısa kesti ki, toplayamıyorum bile. Bende eczaneye gittim. Dedim saç uzatacak bir şey var mı sizde. Eczacı bana b vitamini ampul, sarımsak yağı, badem yağı ve bemiks ampul mu (bundan pek emin değilim) hepsini bir şişede karıştırdı verdi. 20 TL ödedim. dediki 2-3 günde bir gece yatarken saç diplerine damla damla sür.(Çok aşırı sürme dedi).Sabah kalktığında da yıkaman lazım. 2 hafta sonra fark görmeye başlarsın dedi. Eczacı 2-3 günde bir dedi ama ben her gün uygulayacam.Şimdi 2 gün oldu, her gece parmak uçlarıma damlatıp, saç diplerine yediriyorum.Eğer faydasını görürsem, buraya yazarım yine. 2 hafta sonra..

Son düzenleme:

bu kuaforleru bazen oldurmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…