• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför olan veya bilgisi olanlar lütfen acil

Ebrununbu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
104
69
28
31
Merhaba arkadaşlar, şimdi ben saçlarımı açtırdım. Normalde kendi renginde bakır tonlarında sarı renkti. Ama ben platin yakın açık renk istediğimden açtırdım rengimi fakat tam istediğim renk oturmadı.
Küllü tarzda, şu garip turuncu desem değil tuhaf sarilari oturtmak için ne yapabilirim. Daha önce yapan, deneyimi olan bir KK üyesi bana bir akıl versin.
Şimdiden teşekkür ederim.

Saçınıza cila işlemi uygulamanız gerekiyor. Yada fildişi ve çok azda içine platin sarı karıştırarak orta volum oksidasyon suyu koyarak tekrar boyayın. Daha sonrasında mavi şampuan ile pekiştirin. Bir kaç yıkama sonrasında saçınızın rengi oturacak o garip renk dedikleriniz akacak. Boya üzerine tekrar açma işlemi renk farklılıklarına neden olabilir. Endişe yapmayın. Ve bu işlemleri ucuz boya değil mesela igora var gayet güzel fiyat olarakta iyi onunla boyayın. Aksi takdirde ucuz boyalar istediğiniz rengide sağlamaz. Ve renk geçişlerine neden olabildiği gibi saçınızı oldukça yıpratır.

Back