Bu mantıklı geliyor. Ama toplu taşımayla gideceğim. Ne kadar ıslak olsa iyi olur mesela? Nasıl muhafaza ediyorsunuz gidene kadarSaçımı kestireceğim zaman yıkayıp ıslak ıslak gidiyorum orada yıkatmamak için. Tarak vs konusunda yapacak bir şey yok gideceğin yeri dikkatli seçmekten başka
Ben de bu tarz konularda takıntılıyım. Kuaföre gidince havlulardan, taraklardan rahatsız olurum ama düşünmemeye çalışıyorum. Gün içinde kafama takıp dert etmiyorum.
Eve gidince duşumu alırım, üstümdekileri de her gün yaptığım gibi kirliye atarım.
Kuaförde saç kestirmek dışında bir şey yaptırmıyorum zaten. Manikür-pedikür, kaş vs kendim hallediyorum.
Kuaförde manikür yaptırdığım dönemlerde de kendi setimi götürüyordum.
Ama her konuda temizliği bu kadar dert ediyorsanız bir psikiyatristle görüşün.
Ben tesettürlüyüm ama kendi oturduğum yerde 2 kuaför var kesim için birisine kaş bıyık için birisine gidiyorum uzağa gitmiyorum yani. Toplu taşımayla gidersen uzaksa kuruyabilir, topuz yaparsan belki idare ederBu mantıklı geliyor. Ama toplu taşımayla gideceğim. Ne kadar ıslak olsa iyi olur mesela? Nasıl muhafaza ediyorsunuz gidene kadar
Topuz yapsam olur mu banyodan sonra
Ben tesettürlüyüm ama kendi oturduğum yerde 2 kuaför var kesim için birisine kaş bıyık için birisine gidiyorum uzağa gitmiyorum yani. Toplu taşımayla gidersen uzaksa kuruyabilir, topuz yaparsan belki idare eder
Çok klasik olacak belki ama gün içinde dokunduğumuz her şey bu durumda. Otobüsler, merdiven küpeşteleri, kapı kolları... Yani çok darlanmayin bence, şimdiye kadar ölmedik bir şey olmaz. :)
Ben de takıntılıyım ama temiz olduğuna güvendiğim bir yere gidiyorum genelde. Gerçi ne kadar hijyen olduğu bilinmezbir arkadaşım aşırı titiz. Belli bir kuaförü var oraya bile giderken havlusunu tarağını götürür. Çok rahatsız olursanız sizde böyle yapabilirsiniz.
Ben de sizin gibiyim o yüzden her saç kestirişimden sonra hemen yıkanıyorum. Zaten sadece saç kesimi için giderim o da iki senede bir falan olur. Sadece bir kere boyatmıştım, lavaboda saçım yıkanırken ne çektiğimi anlatamam, boynumun temas ettiği yerler bile huylandırdı beni, zor dayandım. Saç kesiminde yıkandığına hiç rastlamadım ama, sprey şişesiyle ıslatıyorlar ben bildim bileli.
Bu konuda böyle hassas olmadan önce de sadece huylanıyordum ve tabii eve gidip yıkıyordum değişik bir koku siniyor kuaförde insanın üstüne kimyasal kokusu gibi
Saçlarım çok uzun bir de yıkanması da zor oluyor kuaförde sanki
Belki de bana öyle geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?