Bence son fotoda aşırı güzel olmusmerhabalar hanımlar, çok acil yardıma ihtiyacım var.
saçımda boya var diye açıcıyla açtık ve daha sonra 7.4 olduğunu iddia etti bir renkle boyadı fakat aşırı ciyak ve parlak bir turuncumsu pembeydi. koyultmak istedim. koyultunca da dipler kırmızı uçlara doğru bakırımsı oldu.
7 gün vs bekleyip yağlarla bakım yapıp akıtacağım ama sonra bunu nasıl düzeltebilirim? neva naturalisin 8.44 numarasına boyasam doğalımsı durur ve renk cümbüşünü eşitler mi? veya koleston 6.34 bakır kumral boyasam eşit olur çok mu koyu olur? veya bambaşka ne yapabilirim? lütfen yardım edin
Hatta olağanüstümerhabalar hanımlar, çok acil yardıma ihtiyacım var.
saçımda boya var diye açıcıyla açtık ve daha sonra 7.4 olduğunu iddia etti bir renkle boyadı fakat aşırı ciyak ve parlak bir turuncumsu pembeydi. koyultmak istedim. koyultunca da dipler kırmızı uçlara doğru bakırımsı oldu.
7 gün vs bekleyip yağlarla bakım yapıp akıtacağım ama sonra bunu nasıl düzeltebilirim? neva naturalisin 8.44 numarasına boyasam doğalımsı durur ve renk cümbüşünü eşitler mi? veya koleston 6.34 bakır kumral boyasam eşit olur çok mu koyu olur? veya bambaşka ne yapabilirim? lütfen yardım edin
Kötü görünmüyormerhabalar hanımlar, çok acil yardıma ihtiyacım var.
peki istediğim renk tutar mı üstüne? eşitler mi bu renk karmaşasınıBence düzleştiirir veya saç kremi kıvırcık yapıp şekillendirirsen çok güzel olur saçın biraz dinlenince de istediğin renge boyarsın
sözde iyi denilen popüler bi kuaföre gittim ve durum bu. daha önce yıllarca kendim açtım boyadım rengarenk şeylerden döndüm ama bu ilk defa başıma geldi ve kuaförelre güvenim kalmadıBence bir süre kendi haline bırakıp işinde uzman bir kuaföre gidin.Kendiniz daha beter yapmayın.Saçınız çok yıpranmış..
yıllardır açar boyarım ve hiç böyle bir şey olmamıştı. onlar yaptıktan sonra saçlarım aşırı yıpranmış ve kuru haldeBence saclariniz cok yorulmus ve yipranmis görünüyor. Koyu kahveye boyatıp boyanin uzamasini bekleyin sonra kestirin derim. Daha fazla boya açıcı renk akıtıcı ile yakmayın. Zaten kizil oyle bir renk ki saça yapışıyor kaliyor. Zor yani yanar saç.
İyi bir kuaför olursa istediğiniz olur inşpeki istediğim renk tutar mı üstüne? eşitler mi bu renk karmaşasını
merhaba bende kuaförüm saçınız açıcı sonrasında boyada kusma olur her yikadiginizda bide bakır ve kızıl tonları bakım isteyen renkler yanı fönsüz ve makyajsız rengi hoş durmaz. bir kaç haftaya akar zaten boya 2 ton daha açılırmerhabalar hanımlar, çok acil yardıma ihtiyacım var.
teşekkür ederim. saçım kopmaya başladı. zaten kısaydı daha nasıl kestireceğim bilmiyorum. hem kötü bir renkle gezeceğim hem de saçım koptu. ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyümmerhaba bende kuaförüm saçınız açıcı sonrasında boyada kusma olur her yikadiginizda bide bakır ve kızıl tonları bakım isteyen renkler yanı fönsüz ve makyajsız rengi hoş durmaz. bir kaç haftaya akar zaten boya 2 ton daha açılır
Fark etmedim bile.. Resimde görünmüyorarakdaki sarı turuncu kırmızıyla farklılığı