Kuaför ağdaları

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
451
131
103
32
Kızlar kuaförlerdeki sir ağdalar ne marka oluyor? Bıyık almak için özellikle. Normalde ağda tahriş eder ama kuaförelerde pembe renk bi ağda var hiç iz leke yapmıyor bilen varsa yazabilir mi?

Ben de merak ediyorum ya bilenler varsa bizi bi aydınlatsın

Kızlar kuaförlerdeki sir ağdalar ne marka oluyor? Bıyık almak için özellikle. Normalde ağda tahriş eder ama kuaförelerde pembe renk bi ağda var hiç iz leke yapmıyor bilen varsa yazabilir mi?
Pudrali cnmo malzemeciye gidip alabilirsin tavsiye etmem ama musterilerime kullandigim zaman kil biraktigini gordum yesile döndum

o yeşil olan ağda ile bacaklarımdaki kıllar tükendi resmen. gerçi öyle siyah ve kalın değillerdi ama sarı olsalar da gürdü yani. forever yeşil ağda.

Onların malzemecisi ayrı dediğin pembe ağda pirali ağda diye geçiyor ama kafirle bir olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…