aynen katılıyorum sana.benimki tükendi ama seninki inşallah tükenmez.kıskançlık mı ıyyy illah geldi artık. 1,5 yıldır bi ilişkim var ondan izin almadan evden çıkamıyorum genellikle de hep kavga edioruz bu konuda ardı arkası kesilmeyen bi soru sorma potansiyeli var.sanırım çok sabırlı bi insanım ve umarım bu sabrım bigün tükenmez
2,5 senedir bir ilişki yaşıyorum ve sözlüyüm erkek arkadaşımla sorunlarmız her ilşkide olduğu gibi zaman zaman oluyor ve genelde kıskançlık üzerine beni kıskanıyor olması beni kaybediceği korkusuna kapılması elbette hoşuma giden şyler ama öyle an geliyorki çok abartıyor..ve onun beni kıskandığı kadar bende onu kıskanıyorum ve abartıyorum kendimi onun yerine koyuyorum -başka bir kız dost manasında olması hoşuma gitmiyor,kız akrabaları kuzenleriyle yakın olması hoşuma gitmez kıskanırım,annesine çok çok yakın davransa kıskanırım bazen oluyorda ama annesi sonuçta belli etmiyorum bazen düşünüyorum bi çocuğumuz olursa beni unutursa diye:1shok::1shok:-sanırım 2mizde hastalıklıyız ama elimde değil onunda elinde değilkaydirigubbakcemile3:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?