- 30 Temmuz 2012
- 156
- 36
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lise yıllarımdan beri var bende de.. Hap iciyorum kasindigimda yaklaşık 8 yıldır.. Şimdi siz ilaç da kullanamazsınız ; sıcak tutmak bana iyi geliyor kasinan bölgeyi , tek tavsiyem bu umarım sizinki çabucak gecer ..
Umarım bir daha tekrarlamaz canım, Cook sinir bozucu çünkü. Ben hala çekiyorum. Geçmedi bir türlüCanim bebegim 2 aylikkken olmustu bende. İki gun kadar surdu. İlk gun acile gittim acilde dusuk dozda bir kortizon vermislerdi sonraki gun muaynaneye gittigimde bir ilac ( adini hatirlamiyorum)kullanmistim. Simdi 11 ay gecti uzerinden tekrarlamadi cok sukur.
Umarım bir daha tekrarlamaz canım, Cook sinir bozucu çünkü. Ben hala çekiyorum. Geçmedi bir türlü
Fotofiker merhaba canim benim de dogum yaptiktan yaklasik 1 ay sonra kasintim basladi su an kizim 6 aylik ve hala gecmedi ama siddeti azaldi... ne zaman gececek kurban kesicem o derece... senin me zaman gecti veya gecti mi???
Yaaa bende gecti dersin diye umitlenmistim.. yani toplamda 1.5 yildir gecmedi mi?Çok geçmiş olsun sizede İkinci bebeğim 1,5 yaşına geldi :) hala devam ediyor Ama şiddeti azaldı. Artık ilaç kullanmıyorum. Uzunca bir süre ilaç kullandım. Sonra farklı bir doktor ilaç tedavisi uyguladı. O tedavi ile şiddeti epey azaldı. Ama geçmedi
Yaaa bende gecti dersin diye umitlenmistim.. yani toplamda 1.5 yildir gecmedi mi?
Senin de mi dogumla beraber basladi canim daha once varmiydi?
Acaba diyorum vucudumuzda sut salgilandi icin mi boyle oldu?
Ben ilk 1 ay ilac kullandim sonra biraktim
4,5 yıl oldu ikinci gebeliğimde sıkıntı yaşamadım. İkinci doğumdan sonra da bir artış olmadı. İlk zamanlar neredeyse 1 yıla yakın ilaç kullandım. Sonra Dr tedavisi ile epey azaldı. Şuan kaşıntılar akşamları biraz oluyor. Kaşıdığım ya da dokunduğum yerlerde kızarıklık ve kabartı da oluyor özellikle akşamları kaşındıkça kaşınmak istiyorum ama ilaç kullanımını gerektirecek kadar deli eden kaşıntılar yok. Süt salgısı ile ilgili olduğunu sanmıyorum. İlk bebeğimde emzirirken de vardı bırakınca da (10 aylıkken bıraktı) ikinci bebeğimi 16 aylık olana kadar emzirdim bir artış olmadı.
Epey olmus canim yaa..
Insan neden oldu niye oldu diye dusunuyor istemeden..
Benim dogumum cok sicaklara denk gelmisti evde asiri sicakti..
Stres oldugunu sanmiyorum ben cunku hayatimda daha uzucu seyler yasadigim donemler oldu..
Benim de kasinti azaldi ama dedugin gibi bi dokununca kizariyo kabariklik oluyo..
Insanlar da sasiriyo...
Dogumdan sonra olmasi entresan geliyo bana da..
Doktor kortizon baslatalim dedi ben istemedim.. sen hic kullandin mi peki..
Cevap verdigin icin ayrica tesekkur ederim:)