- Konu Sahibi divine_time
- #1.001
kızlar benim eşimde askerde ama şükür istanbul'a çıktı hafta sonu ziyarete gideceğim yiyecek götürmek serbestmi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben araştırdım onu. yiyecek içecek götürmek yasakmış. ama sen eşine sor yine de.kızlar benim eşimde askerde ama şükür istanbul'a çıktı hafta sonu ziyarete gideceğim yiyecek götürmek serbestmi??
kızlar benim eşimde askerde ama şükür istanbul'a çıktı hafta sonu ziyarete gideceğim yiyecek götürmek serbestmi??
şafak 32 :) ıspartaaaa:):):):):) diyarbakır aşkımı artık yanıma yolla delikafaduldenturkbayragi
kızlar ben haftaya cumartesi gidiyorum hataya nişanlımı ziyarete. bugün de gel haftaya dedi. hiç huyu değildir ama öğretmen evinde kalırsın pz da yanıma gelirsin dedi. ben aslında pek istemiyorum gitmeyi alışamayacak çünkü.
sizce ne yapayım????
aslında bende haftaya gitmek istiyorum. 30unda dogum günü o zman kesin gidecem ne zaman gitmsem bilemedim. iki hafta üst üstede gidemem.
sonraki hafta da zaten yemin töreni de olur. sen her hafta ordasın o halde :)
hem o zaman dogum gününde gitmem daha kıymetli olur herhalde
offf offff gec zaman
hem o zaman dogum gününde gitmem daha kıymetli olur herhalde
offf offff gec zaman
bende yemin törenine gittim anneside geldiöyle kardeş kardeş gezdik :gitme:
bende yemin törenine gittim anneside geldiöyle kardeş kardeş gezdik :gitme:
evet canım bence de azıcık sabret. burda birbirimize destek oluyoruz zamanı çabuk geçirmek adına. doğumgününde gidersin yanına. ayy keşke süpriz yapsan ne güzel olur aslında
canım sen zaten maraştasın sana yakın,ama acemilik olduğu için sadece askeriyede görebilirsin sanırım,bilmiyorum ben yakın olsa giderdim heralde senağlamakızlar ben haftaya cumartesi gidiyorum hataya nişanlımı ziyarete. bugün de gel haftaya dedi. hiç huyu değildir ama öğretmen evinde kalırsın pz da yanıma gelirsin dedi. ben aslında pek istemiyorum gitmeyi alışamayacak çünkü.
sizce ne yapayım????
bende dogum gününe gittiğimde yanımda kimse olsun istemiyorum. rahat rahat öpeyim istiyorum kocacıgımıııı:asigim:
benim de kayınvalidem gelmek istiyor ama atlatırız biz onu dio kaydirigubbakcemile3
ahh ahh öyle yutkunarak karşıdan bakmak çok acıydı :gitme:
bizde öyle diyorduk ama kadın yağmur çamur demedi 25 saat yolu atladığıyla geldi :gitme: en acısıda bir odada kaldık kaynana ortadaki yatakta yatı :gitme: