- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
- Konu Sahibi divine_time
alışılıyor canım :gitme: zamanla göreceksin insanoğlu alışmak zorunda güçlü durmak zorundayız çaresi yok
Arkadasım tickerını hangı sıteden yaptın ogrenebılırmıyım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alışılıyor canım :gitme: zamanla göreceksin insanoğlu alışmak zorunda güçlü durmak zorundayız çaresi yok
canım eşim akşam üzeri arayabilir
ınsallahhh...
daha hala haber alamadım.. ne zaman arıyabılecek cok merak edıyorum..
canım ne güzel senin çok az kalmış. darısı bizlerin başına inşallah.
ilk günlerimiz olduğundan mıdır bilmiyorum ama çook zor geliyor. sanki her an arayacakmış gibi geliyor,uzun uzun konuşacakmışız gibi geliyor.offff :gitme:
canım biraz bekle. benim nişanlım dün gitti hala işlemlerim bitmedi dedi. bir de çok kalabalık dedi. ondan arayamamıştır.
yalnız esım elazıg toplama bırlıgıne gıttı duruma gore ya aynı gun yada bı kac gun bekletıp hakkarıye gıdecektı askerı otobusle.. suan nerede ondan haberım yok elazıgdamı hakkarıde mı onu bılmıyorum.. merak edıyorum...
uzun uzun konuşmasanızda hergün arayacaktır :teselli: özlem sevgi dolu cümlelerle rahatlarsınız canım :a015:
bugün 2defa aradı çoook özledim dedi hemen tören gününü söyledi. çok zoruna gidiyor onun da ilk günler. dayanamazsam eğer törenden önce gidip göreceğim zaten. senağlama
kızla bir de bişey soracağım. biz onları arayamaz mıyız? ben netten bölüğünün falan tlf numarasını buldum da.
canım direk hakkariye neden gitmedi?
yalnız esım elazıg toplama bırlıgıne gıttı duruma gore ya aynı gun yada bı kac gun bekletıp hakkarıye gıdecektı askerı otobusle.. suan nerede ondan haberım yok elazıgdamı hakkarıde mı onu bılmıyorum.. merak edıyorum...
canım nerde yapıyor?Bizimkilerin daha kıyafetleri gelmemiş, pazartesi gelecekmiş.. Komutanları da pazartesiye kadar siz bizim misafirimizsiniz demiş.. Ohh 3 gün rahatlar kaydirigubbakcemile3
törenden önce görebiliyormusunbugün 2defa aradı çoook özledim dedi hemen tören gününü söyledi. çok zoruna gidiyor onun da ilk günler. dayanamazsam eğer törenden önce gidip göreceğim zaten. senağlama
eşim beni öğlen aradı bir numara verdi,burayı ara dedi,beni çağırırlar dedi,koğuşun numarasını felan verdi.bu koğuştan çağırırlar dedikızla bir de bişey soracağım. biz onları arayamaz mıyız? ben netten bölüğünün falan tlf numarasını buldum da.
canım onlar faklı bölüklerdedir.aradığı zaman söyler şurdan ara beni diye yeri tam belli olsunda ararsın tabi kaydirigubbakcemile5
canım nerde yapıyor?
kıslar hepinize şimdiden allah kavuştursun diyim inş.hayırlısıyla dönerler
bizde abimi salı akşamı bitlise gönderdik gerçekten çok zormuş ilk defa böyle birşey yaşıyorum
eşleri nişanlıları askerde olanlara allah daha çok sabır versin şahsen ben eşimi göndersem hiç dayanamazdım ondan ayrı kalmaya
canım nişanlımın bir öğretmen arkadaşı vardı o da çukurcaya gidecekti. biz dün onu aradık ama o da ne zaman gideceğine dair bişey sölememişti. inşallah en kısa zamanda arar canım.
canım onlar faklı bölüklerdedir.aradığı zaman söyler şurdan ara beni diye yeri tam belli olsunda ararsın tabi kaydirigubbakcemile5
canım direk hakkariye neden gitmedi?
canım nerde yapıyor?
törenden önce görebiliyormusun
canım bide iskenderuna gittiğinde kalmayı düşünüyormusun
Allah nasip ederse öğretmenler evi felan varsa ben kalacağım ama bir bilgim yok kalacak yer konusunda kafamçokkarıştı
eşim beni öğlen aradı bir numara verdi,burayı ara dedi,beni çağırırlar dedi,koğuşun numarasını felan verdi.bu koğuştan çağırırlar dedi
canım
canım keşke direk gitseymiş benim abiminde toplama birliği elazığ idi ama yolda bi başçavuşla tanışmış o direk git çok zorluk çekersin demiş o da bitlise gitti elazığa gitmeden hemen teslim oldu