- 29 Ağustos 2008
- 5.665
- 54
- Konu Sahibi divine_time
bilmem ki canım brz zaman alacakmış çünkü yasa falan değişecekmiş ya ondan
hbr sitelerinde yazıyo
hbr sitelerinde yazıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bi de sevgilim sürekli annemi ara konuşun muhabbet edin falan diyooo
çekinmeden ara diyo :1shok: anladım walla
zaten ben ara sıra arıyorum konuşuyorum
dün aradımm 30 dk konuştuk kayınvalidemle sürekli bize yakın ev tutun falan dedi offf yaaa delikafadulden
1 seneyi bulur mu öyle mi dersin? bnmkide ağustosta diplomayı alırsa hmn başvursa askere alırlar mı acaba 27 yaşında? yoksa kasımda mı alırlar
benim eşimde kısa dönem askerlik yapıyor ve 16 günümüz kaldı,darısı başınıza arkadaşlar :Saruboceq: ilk zamanlar çok ağır ilerledi zaman ancak sonra çok şükür su gibi akıp gitti ,16 günümüz kaldı hihoyyyt
selam
arkadaşlar kısa dönem askerlik kalkacakmış
bende bu yaz nişanlanıp askere yolluycaktım kısa dönem olarak
malesef bnm nişanlılık dönemim uzuycak
lanet teröristlerin soyları tükensin de ben 2 seneye de razıyım
ilk defa burada okudum bu haberı:uhm: ..Sende emın bır yerden okumadıysan ınanma derim.Yine de hersey ııcn hayırlısı olsun..Benımde nısanlılıgım askerden dolayı uzuyor.Evlenınce beklemek daha zor olur dıye boyle oldu..Her zaman zor aslında cunku karsında sevdıgın bırısı var..:çok üzgünüm:
sizin adınıza çok sevinidim :dance:
darısı bizim başımızaaa ama bizim daha çoook varrr senağlama
allah sağ salim kavuştursun hepimizi :Saruboceq:
canım ne güzel cok sevındım sızın adınıza bitmiş diyelim artık hihoyyyt
kızlar askeriyede kısa dönem askerliği kaldırma kararı almışlar.bütün askerliği -kısa dönem,uzun dönem-hepsi standart olacakmış.kötü bir uygulama olacağa benziyor.siz ne düşünüyorsunuz.seviglim kısa dönem yapıyor.kardeşim uzun dönem.uzun dönem beklemesi ne zordur bilirim.i
mkan varken kısa dönem yapılabilmesi gayet güzel bir uygulamaydı.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??