- 18 Kasım 2014
- 778
- 231
- 31
- Konu Sahibi divine_time
- #22.061
zaman çabuk geçse de hemen gelse...seninki nerde yapıyo askerliği...inşallah canım kötü düşünmeyelim ...ne kaldı şurda nisanda burda senin ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaman çabuk geçse de hemen gelse...seninki nerde yapıyo askerliği...inşallah canım kötü düşünmeyelim ...ne kaldı şurda nisanda burda senin ki..
zaman çabuk geçse de hemen gelse...seninki nerde yapıyo askerliği...
benimki kastamonuda 15inde mardine gidiyorgü naydın canım ..benim canım antalyada acemisi ama aralık 18 de ş.urfa akçakaleye geçicek usta birliği hayırlısı canım ...seninki neredeydi.
İnşallah!hepimize hayırlı teskereler olsun canım inşallh ....
benim ki de bugün cıktı yola kısa dönem:)evet bi bilgi yok aynı durumdayım:):)kızlar benim sevdicek de çarşamba gidiyor kısa dönem.. hepimizi allah kavuştursun.. ama bu kısa dönemin süresiyle ilgili kesin bi bilgi yok yaa kafam karıştı :)
benim ki de bugün cıktı yola kısa dönem:)evet bi bilgi yok aynı durumdayım:):)
sorma ya cok sinir bozucu telefonuma safak sayar indirdim terhis tarihini girin diyor biz terhis tarihini bilmiyoruz:)bugün teslim oldu 3 hafta burdur acemilik sonra ankaraya gata askeri hastanesinde yapacak kalanını.sizin nereye cıktı?sizi de Allah kavustursun canım tesekkür ederim:)ama çok sinir bozucu dimi :) şafak sayacağım fakat kesin bi bilgi yok.. bi yrde 167, bi yerde 182, bi yerde 155.. kafam oldu çorba :) bu arada allah kavuştursun :)