- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi divine_time
-
- #20.781
Ali ye dün akşam için arkadaşıma oturmaya gidecem iş çıkışı demiştim. son anda değişiklik oldu iptal olduı . ne zamandır da annemler hamama gitmek istiyor teyzemler halamlar falan.
aradım hepsini hamama gidiyoruz dedim. sonra toplaştık gittik. ali arar diye decep telefonunu yanıma aldım. ama duymak ne mümkün. çocuk aramış ulaşamamış.
sonra bir numaradan bana mesaj çekmiş
canm ankesör bozuk arayamıyorum. bu numaradan aradım duymadın. bu numarayı arama mesaj çekme seni seviyorum Ali yazmış. (sanki anlamama ihtimalim varmış gibi sonuna da ismini yazmış:)))
nese ben bir telaşlan bir telaşlan hemen kayınvalidemi aradım. dedim anne ben hamamdaydım ali aramış seni aradı mı dedim. dedi aradı gündüz aradı dedim tekrar ararsa söyler misin hamamdaymış ondan duymamış.
tamam dedi.
dün hiç konuşmadık çok canım sıkıldı o yüzden.
ah canım dün kandil die hatlar hep şebeke meşgul diodu zor düşürmüştür eminim bu gün arar hiç merak etme
ne güzel kız benimki olsa o msjda neler yazardı neler
seni seviyorumu bi 10 gün hayal eder dururdum
ay evet balım yaa nasıl iyi kalpli ya kötü düşünmüyor bideeenem
amaaa
arkadaşıma gideceğimi söylediğimi kesin unutmuştur eğer unutmasaydı bu kadar nazik olmazdı sanırsam:)))
ben olsam duman ederim canım evetalsanaalsanasmile
ooohhh çiçeemmm ne şanslısınız yaaaaa :)))) afiyet olsun:)))
öyle de böyle de geçecek meleğim daha dün 146 diyorduk düşünsene bak şubat da bitti gitti işte.mart nisan 2 ay mayısı sayma zaten mayısta ne yapalım hazırlığı ile geçip gideceek
evet balım gedlikleri gün çok işimiz var :))) bunları düşünelim
evlenecez , planlar yapacaaz, zayıflamış olacaaazz :)))
he bi de aşkitomm 5 kilo verdim 67 yim dedim.
dedi kşi ben seni her halinle seviorum boşver kiloyu dedi:)))
insan askerdeyken ne kaa duygusal oluyor yaa çocuk neler diyor bana insanın recimi bırakası geliyor:)))
Ali ye dün akşam için arkadaşıma oturmaya gidecem iş çıkışı demiştim. son anda değişiklik oldu iptal olduı . ne zamandır da annemler hamama gitmek istiyor teyzemler halamlar falan.
aradım hepsini hamama gidiyoruz dedim. sonra toplaştık gittik. ali arar diye decep telefonunu yanıma aldım. ama duymak ne mümkün. çocuk aramış ulaşamamış.
sonra bir numaradan bana mesaj çekmiş
canm ankesör bozuk arayamıyorum. bu numaradan aradım duymadın. bu numarayı arama mesaj çekme seni seviyorum Ali yazmış. (sanki anlamama ihtimalim varmış gibi sonuna da ismini yazmış:)))
nese ben bir telaşlan bir telaşlan hemen kayınvalidemi aradım. dedim anne ben hamamdaydım ali aramış seni aradı mı dedim. dedi aradı gündüz aradı dedim tekrar ararsa söyler misin hamamdaymış ondan duymamış.
tamam dedi.
dün hiç konuşmadık çok canım sıkıldı o yüzden.
idenim aradı lolişim beni öğlende
dedim aşkitom çok üzüldüm böle böle oldu
dedi bana sölememiştin hama işini
dedim birden çıktı hayatım.
tamam dedi. önemli değil olsun. sesini duyunca ağlayacağım geliyor arzu dedim ben burdan çıkabilecek miyim çok özledim seni dedi:)))
evet hayatısı çıkaxbileceksin sadece 2 ay sonra 17 günü sayma o günler plan programla geçecek canısım dedim:))
çok özlemiş kıızz sesi titriyordu cüğerimin
yarın izin günü imiş bu gece cep telefonundan arayacağı sinyalini verdi telefonda.
ankesor bozukmuş bugün yapmışlar.
yarın kesinlikle makyaj yapmadan msn e geliyorsun dedi. kamera açacam dedi. tamam dedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?