- Konu Sahibi divine_time
-
- #20.661
ayyy canım yaaa sağol valla burası da olmasa halim harap.herkes abarttığımı düşünüyor kısa dönem aman ne var,ooo bitmiş bile bişe kalmamış,aaa askerlik bu canım öle zırt pırt konuşulmaz,bi sen mi asker yolu bekliyon...vıdı vıdı biçok şey.öle ki artık kendimi koca delisi falan sanıcam he.ama ya kimse bilmiyoki bizim aşkımızı.kocişim akşam maç izlemey gider devre arasında arardı beni napıyon davşanım deyi aaah ah.demem o ki bizi bizden başka bilen olmaz
Günaydın nbsasmaz :) sen yapmışsın açılışı bende devam edeyim..
ŞAFAK 95 ........... :)
nbsasmaz ve elvincim çok sağolun yazdıklarınız için ama malesef denetim olduğu için kuzenleri göremeden dönmek zorunda kaldı yani hediyemide göremedi mafoldumben
çok heycanlanmıştım ben yaa neyse artık yarın kargoyla yollarım napalım :sm_confused:
yok be canım askere gitmeden önce 10 gün bile dayanamam diyordum çok şükür gittiğinden beri yine en fazla 15 gün görmedim ama dayanılıyo
yani insan oğlu herşeye alışır
tek sorun alıştığı şeyden başkasına geçiş yapma cesareti olsun
ben varıııım.günaydın güzellikler.bizim şafak bir gün azaldı komutan 16sında çıkacaksınız demiş.hobareyyykaydirigubbakcemile2.ama nu yolla ilgili sanırm ee erzurumdan istanbula epey km var o yüzden bir dün erken sanırmçöle bişiler dedi kociş.annem diyo aman bigünden nolcak.dedim ne diyon aneeeeee bizi ayıran o kocaman aylar varyaa hep bu bi günlerin marifeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?