• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krruveze için kaç metre perde???

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Arkadaşlar merhaba;

Ben kruvaze perde diktirmek istiyorum. Şimdi tülüm ölçüsüne göre değişir ama ortalama olarak olarak kruvaze perde için sizce kaç metre perde diktirmem gerekir?
Yani 1 metre kruvaze perde için kaç metre tül lazım onu merak ediyorum. Kimisi 2,5 diyor kimisi 3 metre diyor.Siz evinize nasıl diktirdiniz????
Bana fikir verebilecek var mı aranızda???
Mesela 1 metre için 2,5 metre ya da 3 metre için diktirenlerin arasında nasıl bir fark var. Resimlerini görebilir miyim sizce???

Benimki kruvaze değil ama bence kruvazenin tarzı 3 kata uygun. 3 kat modeli daha iyi gösterir.

kaç metre gideceğini tam bilemiyorum ama kruvaze prdede kırma pili yapılıyor düzgün durması için üstelik ortadaki üst üste bindirme payını çok vermeyin içeriyi karanlık yapıyor 1 karış yada daha biraz fazlası kafi oluyor internette resimlerde inceleyebilirsiniz az binen paylı olanlar daha güzel gösderiyor üstelik buna daha az tül gidecekdir 1 e 3 olan pililerden kruveze oluyor onuda kırma piliye çevirerek yapan tanıdıklarım var

Back
X