iyi geceler yasemin,idrarda yanma deyince hemen aklıma idraryolu enfeksiyonu geldi bende hamileliğimin son ayında aynen söylediklerini yaşadım yanma ve sıkışıkmış hissi birde kesik kesik idrar yapma dr söyledim idrar tahlili yaptı tit diye bi tahlil ve enfeksiyon olduğu anlaşıldı antibiyotik kullandım geçti.vajinit sürekli akıntı bazen koku filan bu biraz farklı bişey.ayrıca ilişki sonrası kanama iyi bişi değil dr gitmelisin aynı sorun bendede oldu dr gittim geçen hafta smeer testi yapıldı sonuçları bekliyorum bu türşeylerihmale gelmez sana en doğru bilgiyi dr verir canım en iyisi en yakın zamanda dr git.
UROLOJI DOKTORUDA SISTIT OLDUGUNU SOLEDI 3TUR GIDIYOM BUGUN GENE SIZLAMALAR BASLADI KADIN HASTALIKLARINADA COK GITTIM BI SONUC ALAMADIM AMA GENE GITMEM GEREKIYO CUNKU ILISKI SIRASINDA ZAMAN ZAMAN KAN GELIYO VE CANIM YANIYO EVET GITMELIYIM MUTLAKA SAGOL CVP VERDIGIN ICIN UMARIM SENDE KISA ZAMANDA SAGLIGINA KAVUSURSUN CANIM IYI GECELER...
iyi geceler niltt,evet çok rahatsız edici ve günlük hayatı olumsuz etkiliyor ben hala çekiyorum sürekli tekrarlıyor bıktım artık fitil vs kullanmaktan hijyene dikkat ederim beyaz pamuklu çamaşır kullanırım ütülerimde ama sorun bi türlü son bulmadı.
elma sirkesimi bunu ilkkez duydum nasıl kullandığını anlatırmısın lütfen?
dr mu tavsiye etti belki bi işe yarar.
geçmiş olsun niltt elma sirkesini biçok yerde kullanırım ama bunu ilk kez duydum ve çok şaşırdım bi zararı olmasın.
hamile kalmayı engelleyeceğini sanmıyorum benim iki kızım var bu konuda sorun yaşamadım ama belki kişiden kişiye değişir.Hanımlar bende de KRONİK VAGINIT VE SERVISIT var 5 yılldır çekiyorum , fitil antibiyotik çok kullandım, sürekli tekrar ediyor, nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.
bende kaşıntı yok ama sürekli akıntı var, birde sorum olacaktı bu rahatsızlık hamile kalmayı engeller mi? tecrübeleyen var mı?
Merhaba;
Elma sirkesini ılık suyla seyreltiyorum biraz wc ye çıktıktan sonra yıkıyorum.İşe yaradığını düşünüyorum.Benim vajinitimi de antibiyotikler tetikler genelde..
En son sistit için kullandığım antibiyotikler vajinite sebep oldu.Bu 2.kez başıma geliyor maalesef.Antibiyotiği kestikten sonra düzeldi çok şükür..
Merhaba şikayetleriniz den kurtuldunuz mu acabaYa valla herkez sorununa çözüm arıyorda bende ne kullansam şaşırdım dr a gittim bitarel ve çift olarak kullanılan hap kaşıntı için merhem ve fitil verdi fakat çözüm olmadı idrar yolları enf olsa 4 5 aydır sürmez diye düşünüyorum çünkü genelde sağlıklıyımdır olsam bile atlatırım hemen hem sarı akıntı dısında şikayetim yok tek rahatsızlık veren o birde afedersiniz ama ilişki sırasında kendi ıslaklıgım hariç akıntının verdiği içsel ıslaklıkta eklenince sanki çok genişlemiş gibi oluyorum buda her iki taraf için his kaybı oluyor ne yapsak ya olmadı bidaha para verip gidicem baska dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?