Benimde başımda var bu bela hamileliğimin son ayından bu yana cekiorum.10 ay oldu doğum yapalı. Kesin jiletten benimkii biliorum..ağda falan yapmaya korkuyorum..Kızlar jilet kullaniyorsaniz oda kasindirir birde bana travacort kremi iyi geldi
Canim jilettendir keşke biraksan o mereti bende henüz tam bırakmış degilim ama agdaya geçtim acayip rahatliyosunBenimde başımda var bu bela hamileliğimin son ayından bu yana cekiorum.10 ay oldu doğum yapalı. Kesin jiletten benimkii biliorum..ağda falan yapmaya korkuyorum..
Geçen gece yine tuttu gözümü kararttim eldivenle alayım dedim ama yok yapamadım.. ağda yapmak istiyorum ama korkuyorum işte.dünden beri yine kaşıntı var ve cok Afedersin çamaşırsz dolasiorum mahvoldumCanim jilettendir keşke biraksan o mereti bende henüz tam bırakmış degilim ama agdaya geçtim acayip rahatliyosun
Canim seni çok iyi anlıyorum bide bende sivilce çıkmıştı inan anlıyorumGeçen gece yine tuttu gözümü kararttim eldivenle alayım dedim ama yok yapamadım.. ağda yapmak istiyorum ama korkuyorum işte.dünden beri yine kaşıntı var ve cok Afedersin çamaşırsz dolasiorum mahvoldum
Sezaryanla doğum yaptim canim...Canim seni çok iyi anlıyorum bide bende sivilce çıkmıştı inan anlıyorum
Kalıp agdalar var canim onda kolayluyo çok az acitiyo sende hiç acimaz doğum yapmış kadinsin.
Agda acisi ne ki:sana hayatim
Bence o daha korkunçSezaryanla doğum yaptim canim...
Canim epilasyon günleri var haberin var mı o günlerde alincada hem az aciyo hemde diğerlerine göre dahada seyreklestiriyoSezaryanla doğum yaptim canim...
Vajinismus hastası olarak Sezaryan benim için kacinilmaz sondu.. Hayır bilmiyorum canım.aydınlatırsan sevinirim..Canim epilasyon günleri var haberin var mı o günlerde alincada hem az aciyo hemde diğerlerine göre dahada seyreklestiriyo
Yav bu kadin olmak ne zor mantari var agdasi var vajinusmusu varVajinismus hastası olarak Sezaryan benim için kacinilmaz sondu.. Hayır bilmiyorum canım.aydınlatırsan sevinirim..
Amin amin...bekliyorum canimYav bu kadin olmak ne zor mantari var agdasi var vajinusmusu var
Allah yardim etsin valla hepimize
Canim ben çok faydasini gördüm ayin konumuna göre özel günler var bakim gunleri olsun agda gunleri olsun sana ozel den atayım siteyi belki burdan yasaktir
Bende kaşıntı akıntı yok sadece acı biber sürmüş gibi yanıyor. Krem sürünce daha da yanıyor. Yarın doktora gideceğim bakalım, 2 aydır mantar var fitil geçirmiyor. Kültür istesem yapar mı acaba?
Hayır, durup dururken yanıyor. Ürolojiye gittim hafif enfeksiyon var dedi ilaç içtim geçti ama bu yanma niye oluyor anlamadım.Idrar sonrası yanmami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?