Kronik vajinal mantar

yagmursos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
20
0
86
Kizlar nolur yardim edin tam 1.5 senedir vajinal mantarim var bir suru ilac fitil kullandim sirke sarimsak yogurt herseyi denedim ama gecmiyor bu kronik olan mantardan kurtulan var mi doktor bitkisel bir yontem hersey okur tavsiye edebilecginiz

Sana yemin olsun son 1bucuk ayda 4 kilo verdim bu illet yüzünden yedi bitirdi beni.kk okumadığım konu kalmadı en sonun da araştırmalarım sonunda bağışıklık sistemini güçlü olduğundan dahada güçlü tutmak gerektiğini anladım . Bunun için günde iki tane kefir iç sade olanından mutlaka ve en büyük boy bardağından bol limonlu su dene bunu eğer evliysende ilişkiye girmeden önce partnerin duş almayı denesin temizle yıkasın o bölgesini . Ve flucan diye bir ilaç var onu al haftada 1 kere . Geçmiş olsun şimdiden

Tamam canim cok tesekkurler flucan kullandim 6 hafta hicbir ise yaramadi vok bunaldim artik

Tavsiyeniz olursa ben de isterim, 2 aydır var bende. Kaşıntı akıntı yok sadece yanıyor. Ne olur ne olmaz diye gebeliği de askıya aldım önce temizleneyim diye

Kızlar jilet kullaniyorsaniz oda kasindirir birde bana travacort kremi iyi geldi

Aci elma yagi da iyi geliyomus ama yakar biraz sivi yag ile karıştırıp sürün

Kızlar jilet kullaniyorsaniz oda kasindirir birde bana travacort kremi iyi geldi
Benimde başımda var bu bela hamileliğimin son ayından bu yana cekiorum.10 ay oldu doğum yapalı. Kesin jiletten benimkii biliorum..ağda falan yapmaya korkuyorum..

Benimde başımda var bu bela hamileliğimin son ayından bu yana cekiorum.10 ay oldu doğum yapalı. Kesin jiletten benimkii biliorum..ağda falan yapmaya korkuyorum..
Canim jilettendir keşke biraksan o mereti bende henüz tam bırakmış degilim ama agdaya geçtim acayip rahatliyosun

Canim jilettendir keşke biraksan o mereti bende henüz tam bırakmış degilim ama agdaya geçtim acayip rahatliyosun
Geçen gece yine tuttu gözümü kararttim eldivenle alayım dedim ama yok yapamadım.. ağda yapmak istiyorum ama korkuyorum işte.dünden beri yine kaşıntı var ve cok Afedersin çamaşırsz dolasiorum mahvoldum

Geçen gece yine tuttu gözümü kararttim eldivenle alayım dedim ama yok yapamadım.. ağda yapmak istiyorum ama korkuyorum işte.dünden beri yine kaşıntı var ve cok Afedersin çamaşırsz dolasiorum mahvoldum
Canim seni çok iyi anlıyorum bide bende sivilce çıkmıştı inan anlıyorum

Kalıp agdalar var canim onda kolayluyo çok az acitiyo sende hiç acimaz doğum yapmış kadinsin.
Agda acisi ne ki:sana hayatim

Canim seni çok iyi anlıyorum bide bende sivilce çıkmıştı inan anlıyorum

Kalıp agdalar var canim onda kolayluyo çok az acitiyo sende hiç acimaz doğum yapmış kadinsin.
Agda acisi ne ki:sana hayatim
Sezaryanla doğum yaptim canim...

Vajinismus hastası olarak Sezaryan benim için kacinilmaz sondu.. Hayır bilmiyorum canım.aydınlatırsan sevinirim..
Yav bu kadin olmak ne zor mantari var agdasi var vajinusmusu var
Allah yardim etsin valla hepimize
Canim ben çok faydasini gördüm ayin konumuna göre özel günler var bakim gunleri olsun agda gunleri olsun sana ozel den atayım siteyi belki burdan yasaktir

Amin amin...bekliyorum canim

Bende kaşıntı akıntı yok sadece acı biber sürmüş gibi yanıyor. Krem sürünce daha da yanıyor. Yarın doktora gideceğim bakalım, 2 aydır mantar var fitil geçirmiyor. Kültür istesem yapar mı acaba?

Idrar sonrası yanmami

Slstit olmuş olabilirsin canım tekrar sen doktora git bi ben mantardan yarı buçuk kurtuldum şimdide bu bela geldi başıma akıntı geldikçe yaniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…