Arkadaşlar bu derdi yaşadığım için insanın nasıl çaresiz kalabileceğini biliyorum ve bunu yaşarken demiştim ki eğer iyileşirsem bu dertten muzdarip başka insanlara da bilgilendirme yaparım. Ve elhamdülillah iyileştim. Hiç farketmediğim,sadece kaşıntı yapan vajinal enfeksiyonum sebebiyle 18 haftalık bebeğimi kaybettim sonrasında enfeksiyon geçsin diye bir sürü antibiyotik kullandım ama ya geçmiyordu ya da başka bir bakteri ürüyordu. Tekrardan gebelik de istediğim için bu durumdayken hamile kalmak istemiyordum ve 5 ayın sonunda özel bütüncül tedavi uygulayan bir dr a gitme kararı aldım ve gittim baya pahalı bir tedavi gördüm. Vücudundaki her türlü şeyle ilgileniliyor sadece enfeksiyon da değil o yüzden çok masraflı oldu. 2 ay sonra tekrar enfeksiyonum ve mantarım oldu ama doktorumun önerdiği bitkisel şurupla elhamdülillah geçti ve jinekoloğum bile inanamadı çünkü antibiyotiksiz mümkün değil geçmez diyordu. Sonra 4 ay hiç enfeksiyon geçirmedim ve artık floramın da iyileştiğini düşünüyorum. Hepinize bu doktora gidin diye öneremem çünkü fazlaca pahalı ve ekstrası çok olan bir tedavisi var ama en azından emfeksiyon döneminizde benim kullandığım şurubu (my guard) kullanabilirsiniz,internette de satışı var belki şifanıza vesile olur:) çünkü o antibiyotik kullanma döngüsüne girmek nasıl bir şey iyi biliyorum. Antibiyotik kullanmazsan geçmiyor,kullansan bağışıklığın düşüyor ve bu sefer mantar da ekleniyor. En azından bu şurup bitkisel içerikli,zarar vermiyor. Allah hepimizin gönlündeki hayırlı muradlarını versin inşAllah