• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik ürtikerden kurtulanlar??

Teacherrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
44
13
3
Arkadaşlar belliki bu hastalıktan ben dahil çeken çok kişiyiz.kurtulan arkadaşlarımız nasıl iyilestiklerini yazarlarsa hepimize biraz olsun umut olur. Iyilesenler nasıl iyi oldunuz bilgi verirmisiniz?

Ben 5 buçuk Ay bu illeti çektim, prof dahil 5 dr gezdim verdikleri ilaçlar sinir ve kilo olarak geri dönmekten başka bir işe yaramadı. İlaçla olmayacak deyip ilaçları bıraktım bir akrabamın şifacı bir hocası var ona sordurttum karaciğerden kaynaklandığını ve enginar suyunun iyi gelebileceğini söylemiş, aktarlarda satılıyor. Her gün bir su bardağının çeyreği kadar enginar suyunu suyuma karıştırıp içtim ve 1,5 2 ay sonunda tamamen iyileştim arkadaşlar çok şükür.işin tuhafı 5 doktorun hiç birinin karaciğer enzimlerime bakmaması ve doktor diye ortalıklarda dolaşabilmeleri!!!

Arkadaşlar belliki bu hastalıktan ben dahil çeken çok kişiyiz.kurtulan arkadaşlarımız nasıl iyilestiklerini yazarlarsa hepimize biraz olsun umut olur. Iyilesenler nasıl iyi oldunuz bilgi verirmisiniz?
Merhaba ben ergenlikte olmuştum 3 yıla yakın sürdü, ilk yil dogru teshisi alamadan ve sonra antihistaminiklerle gecti ama sonra alerji uzmanina gittim. Immunoterapi saglikli beslenmeyle duzeldi. Ardindan donem donem 18-20 yaş civarı ve 30 yaş civari uyaranla karsilasinca stres vb kisa sureli (birkac gunluk) kasinma kizarmalarim oldu ama tekrar etmedi. Benim durumumda sağlıklı olmak, dengeli beslenmek ve polen vb şeylerden uzak durmak yeterli oldu. Bizim ailede bu durum genetik babamda ve halamda da var. Hatta babam ilaca tepki gösterip bayıldı. Dikkatli olun, geçmiş olsun.

Back