Kronik ürtiker!!!!

Şimdi hamilesin ilaç kullanımı zor olur kantaron yağı sürebilirsin hakiki bulabilirsen sür kaşıntıya iyi gelir.
Sağlıkla hayırla kucağına al bebeğini inşallah
3 gündür kurdeşen ile uğraşıyorum :KK43:
şimşek çaktı çok korktum o akşam kudurdu vucudum
anlamadım
dünde üzümmyemiştim üzümü sevmiyoprmuş domates sarımsak baharat yasakmış.
ilaç kullanıyorum ama kaşıntı geçmiyor :KK43:
bizde ev yapımı kantoron yağı var gerçekten fayda edermi acaba sürsem
denedinizmi siz.

3 gündür kurdeşen ile uğraşıyorum :KK43:
şimşek çaktı çok korktum o akşam kudurdu vucudum
anlamadım
dünde üzümmyemiştim üzümü sevmiyoprmuş domates sarımsak baharat yasakmış.
ilaç kullanıyorum ama kaşıntı geçmiyor :KK43:
bizde ev yapımı kantoron yağı var gerçekten fayda edermi acaba sürsem
denedinizmi siz.
Kantaron yağı cilt konusunda herşeye iyidir.
Kızımın pişiğine Bile kullanıyorum.
Doğal zararsız hemde evde kendi yaptığınız varmış. Yine de net te okuyun hamilelik var problem olur mu diye.
Çok ta üzüldüm :KK43: zordur allah yardımcın olsun inşallah

Kantaron yağı cilt konusunda herşeye iyidir.
Kızımın pişiğine Bile kullanıyorum.
Doğal zararsız hemde evde kendi yaptığınız varmış. Yine de net te okuyun hamilelik var problem olur mu diye.
Çok ta üzüldüm :KK43: zordur allah yardımcın olsun inşallah
amin çok teşekkürler.ama hamille değilim.
akşam gidince kantoron sürücem

çok saol canım tavsiyen için inşallah kronik olmaz.
hayatımda ilk kez başıma geldi.
Çok zordur eminim :KK43: benim minik kızım da egzama olur sürekli belinde kantaron yağı sürerim.
Hatta evde varsa bildiğin nişasta sür kaşıntıya. Kızımın egzama çok kaşınır nişasta sürdüm çok çok iyi geldi. Kantaron yağı da devamlı sürüyorum.
İlaç adı vermek yasak o yüzden kaşıntı için ne kullanıyorsun soramıyorum :KK43:

Çok zordur eminim :KK43: benim minik kızım da egzama olur sürekli belinde kantaron yağı sürerim.
Hatta evde varsa bildiğin nişasta sür kaşıntıya. Kızımın egzama çok kaşınır nişasta sürdüm çok çok iyi geldi. Kantaron yağı da devamlı sürüyorum.
İlaç adı vermek yasak o yüzden kaşıntı için ne kullanıyorsun soramıyorum :KK43:
canım kaşıntıyı bastıran bir merhem verdi
açıkcası tırt
çünki çogu sayfada okudum ürtiker tanısı kolay tedavisi zor bir hastalık diyor,

Teşekkürler.Ben de KPSS den beri bu haldeyim.canım ülkemin eğitim sisteminin hatırası.ben de Uludağ üniversitesinde baktırdım.yaşadığım ilde de...ancak sebep yok...kardeşinize çok geçmiş olsun.ben de o günleri görebilecek miyim acaba..herkes gibi yatınca uyuyanilecek miyim...ben kaşındıkça bebeğim de strese giriyor.çünkü vücudum sıkılıyor.hissediyorum...yogaya başlamayı düşünüyorum belki etki eder...rahatlarım belki...bahsettiğniz sabunu da araştıracağım.6yıldır en tepe noktasına ulaştı bu yıl.ağda bile yaptırırken Sonrasını düşünüp Endişe ediyorum.kendiliğinden Geçme umudum yok ama böyle şeyleri duydukça belki diyorum.yazınız için teşekkürler..
merhaba Allah acil şifalar versin öncelikle sizi çok iyi anlıyorum bende bu hastalık bu yazın başında hafif kaşıntılarla başladı geçen ay çok şiddetlendi her yerim kabarıyordu bazen dudağım bazen gözüm şişiyordu ama en çok avuç içlerim ve ayaklarım bir hafta ayaklarımın üzerine basamadım bir hafta ellerim balon gibi oldu ilk etapta elim öyle şişti ki elimi kapatamıyordum o derece yani o gün bana kortizonlu iğne yapıldı doktor dedi ki ürtiker anji ödem kaşıntı için ilaç verdi 2 gün sonra bacaklarımda çoğalmaya başladı ayak altlarımda çıktı ve ben artık canım acıyarak ve aksak bir şekilde yürümeye başladım sonra başka bir doktora gittim o da diğer doktorun bana verdiği ilacın yanında bir ilaç daha ekledi bu arada ilk gittiğim doktordan kan tahlili yapmasını istedim zorla yani ve kanımda cpr yüksekti sanırım sende sinüzit olabilir dedi bide kulak boğaza sevketti onada gittim antibiyotik kullandım onlar beni dahada mahvetti baktık olcak gibi değil doktorda demezmi belki yıllarca geçmez diye onun psikolojisi yeter zaten kaşınmaktan uyuyamıyorsun bi sabah artık ölücem dedim kaşıntıdan arkadaşın annesi eczaneden ingiliz karbonatı al 1 bardağa 1 çay kaşığı koy karıştır iç dedi içtim ve 2 saate kalmadan uyumuşum biraz rahatlamıştım ama 3 gün sonunda biraz kaşıntılarım hafiflemişti derken ellerim dahada şişti parmaklarımı oynatmayı bırak ufacık bir nesneyi tutup kaldıramıyordum tabi bu arada başka doktora çıkıcam doktorum ısrarla gerek yok diyor istanbul çapaya gidelim dedik eşimle bikaçgün sonra gidicez o sıra bacaklarımda şişmeye başlamadımı artık yürüyemiyordum bu anllattığım durumlar 5 gün önce oluyor geçen pazartesi başlangıç ben artık yürümeyi bırak kımıldayamıyordum bile dizlerim ayak bileklerim öyle şiştiki patlıycak gibi hemen arkadaşımın çıkmam için ısrar ettiği bir dahiliye uzmanı vardı ben canımın acısıyla çığlık çığlığa eşim götürdü dr beni gördüğünde şok oldu zaten (bu arada o çıktığımcildiyeci ısrarla psikolojik deyip beni psikiyatra yönlendirdi 3 gün o ilaçlarıda kullandım ve sabahları bayılma derecesinde oluyordum ilaçlar yüzünden ) dahiliye uzmanı görür görmez bu romatizma dedi iltihap var kanında hemen üniversite hastanesine gidin dedi romotoloji bölümüne nasıl acılarla ordan oraya gittim size anlatamam o gün bana hiç bir tedavi uygulamadılar sabaha kadar tarifi imkansız acılar çektim ertesi gün tahlillerimin bir kısmı çıktı ve bana kortizonlu iğne yapıldı şişliklerim ertesi gün azaldı ve ağrı kesicilerle kendime geldim önümüzdeki hafta diğer sonuçlarım çıkıcak romatizmamı yoksa sadece enfeksiyondanmı bu hale geldiğim ortaya çıkıcak ama artık ürtikerim geçti çok uzun yazdım biliyorum ama çektiğim acının tarifi yok gerçekten ve herkeze yardımcı olmak isterim mutlaka ve mutlaka romatizmanıza yada dişlerinize baktırın ürtiker bir hastalığınızı anlatıyor size çıktığım dahiliye uzmanı bana birkaç resim gösterdi ve bu kızarıklıklara baktığında ne görüyosun alerji gibi değilmi dedi ama değil dedi bunlar romatizma işareti dedi o yüzden bu tahlilleri yaptırın derim Allah yardımcınız olsun

merhabalar benimde çok uzun yıllardır yaklaşık 15 yıldır kaşıntı alerjim var kaşıntı alerjim var diyorum çünkü hiç bir doktor ürtiker tanısı koymadı ben kendi araştırmalarım sonucu ürtiker oldugunu düşünüyorum gittiğim her doktor psikolojiktir dedi,kan temiz alerji testi yaptırdım temiz,ilaç kullandıgım sürece sıkıntı yok ne kaşınıyorum nede kabarcıklar oluyor,4 yıl kdr atarax kullandım deli gibi uyku yapıyor yalnız sonra değiştirmek zorunda kaldım bağışıklık kazandı sanırım fayda görmemeye başladım ,ardından delodayla tanıştım hiç uyku yapmıyor ve kaşındırmıyor ta ki vücut bağışıklık kazanana kadar,sonra başka ilaçlara devam şimdi aerius kullanıyorum 2 günde bir bazen hergün,yaklaşık 2 yıllık evliyim anne olmak istiyorum fakat alerjimden dolayı korkuyorum ,gecen sene hamile kalmıştım 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ,kullandıgım ilaçlardanmı bilemiyorum tabi ama doğal olarak artık korkuyorum,benimle aynı durumda olan arkadaşlarım sizler neler yaptınız,kurtulabildinizmi bu iillet hastalıktan ,çok kötü bir hastalık kimsenin yaşamasını istemem,biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba.yıllardır kronik ürtiker rahatsızlığım var.ne yaptıysam bir sonuç alamadım.hayat kalitem düştü.çünkü gece herkes uyurken ben sabah ezanlarına kadar Vücudumun farklı Bölgelerinde kaşınan ürtikerlerle uğraşıyorum.yatağımın,uykumuntadına varmayalı uzun zaman oldu.kalkıp soğuk su ile press yapıyorum rahatlatıyor ancak belli bir süre! Kolonya sürüyorum ama gına geldi artık.ellerim ve bileklerim ağrıyor kaşımaktan en sonunda ve yorgunluktan uyuyakalıyorum.elbette verimsiz bir iş günü geçirip yorgun halde eve geliyorum.hiç iyi bir doktora denk gelemedim ya da bunu böyle çekeceğim çare yok.hergün Alışkanlık edinerek tükettiğim bir gıda yok.duş jelini bıraktım,doğal sabunlara geçtim.duş almak artık kar etmiyor.kafein yok.mayalı gıdalar sınırlı.çerez sınırlı.artık kronikleştiği için yalnızca stres ile çıkmıyor.durduk yere de oluyor.bazen damağım,dilim,diş etlerim bile...normal insanlar gibi uyumak uyanmak istiyorum.yatakodasına sığmıyorum sanki koltuklarda uyumaya çalışıyorum.bu arada kilom yok.52-54 arası...hormon testlerim de temiz.senelerdir çektiğim bu hastalık hamilelik ile birlikte daha da arttı.gece olmasın istiyorum artık.bir Ümit bunu çekip düzelen var mı? Yardım ederseniz çok mutlu olacağım.teşekkürler...
MERHABA BENİMDE 15 YILDIR SÜREN KRONİK ÜRTİKERİM VAR İLAÇ İÇTİĞİM SÜRECE SIKINTIM YOK AMA BİR SÜRE SONRA İLAÇLARDA FAYDA ETMİYOR VE İLAÇ KULLANMAKTAN COK YORULDUM ARTIK,BU HASTALIGI YAŞAYANLARI OKDAR İYİ ANLIYORUMKİ BENDE NE YAPTIMSA GECMEDİ,İZMİRDE PROF BİR DOKTOR VAR CENGİZ KIRMAZ ONA GİTMENİ ÖNERİRİM BENDE HENÜZ GİTMEDİM AMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM,ANNE OLMAK İSTİYORUM VE BU HASTALIK YUZUNDEN KORKUYORUM GECEN SENE BEBEĞİMİ KAYBETTM CUNKU BU HASTALIKTANMI TABİ BİLEMİYORUM ALLAHIN TAKDİRİ.KEFİRİN İYİ GELDİGİNİ SÖYLÜYORLAR DENEDİM EN AZINDAN RAHATLATIYOR BİRAZ.ALLAH HERKESE ŞİFA VERSİN.

deneyebilecek ne varsa denedim kefir karbonatlı su çörekotu yağı vsvs hepinize bir üniversite hastanesinde cildiyeye gidip xolair aşısını denemeyi öneririm pişman olmazsınız

deneyebilecek ne varsa denedim kefir karbonatlı su çörekotu yağı vsvs hepinize bir üniversite hastanesinde cildiyeye gidip xolair aşısını denemeyi öneririm pişman olmazsınız
PEKİ BU İĞNE BİR KERE Mİ YAPILIYOR BİDE HER ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE VARMI,FİYATI NEDİR? TEŞEKKÜRLER

Merhabalar
Ürtiger gerçekten insanın yaşam kalitesini altüst eden bir rahatsızlık ben önce hamilelik dönemlerinde yaşadım bu illeti ve son 15 yıl sürekli olmaya başladım ve şu an Allaha çok şükürli kurtuldum maalesef bu rahatsılığın tıpben tedavisi bugün itibari ile tedavisi dünyada yok yapılması her türlü tetkiki yaptırdım ve bir netice alamadım ancak gectigimiz yıl bir ürün kullandım kaşıntı atağı başladığında kullandığımda 30 saniye içerisinde kaşıntılarımın geçtiğini ve kızarıklıkların kaybolduğunu şaşkınlıkla gördüm ataklarıbu şekilde bastırırken zaman içerisinde atakların seyrekleştiğini ve şu anda 4 aydır hiç birşey kullanmıyorum tamamen bitkisel bir ürün ve hiç bir yan etkiside yok ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim

Merhaba.yıllardır kronik ürtiker rahatsızlığım var.ne yaptıysam bir sonuç alamadım.hayat kalitem düştü.çünkü gece herkes uyurken ben sabah ezanlarına kadar Vücudumun farklı Bölgelerinde kaşınan ürtikerlerle uğraşıyorum.yatağımın,uykumuntadına varmayalı uzun zaman oldu.kalkıp soğuk su ile press yapıyorum rahatlatıyor ancak belli bir süre! Kolonya sürüyorum ama gına geldi artık.ellerim ve bileklerim ağrıyor kaşımaktan en sonunda ve yorgunluktan uyuyakalıyorum.elbette verimsiz bir iş günü geçirip yorgun halde eve geliyorum.hiç iyi bir doktora denk gelemedim ya da bunu böyle çekeceğim çare yok.hergün Alışkanlık edinerek tükettiğim bir gıda yok.duş jelini bıraktım,doğal sabunlara geçtim.duş almak artık kar etmiyor.kafein yok.mayalı gıdalar sınırlı.çerez sınırlı.artık kronikleştiği için yalnızca stres ile çıkmıyor.durduk yere de oluyor.bazen damağım,dilim,diş etlerim bile...normal insanlar gibi uyumak uyanmak istiyorum.yatakodasına sığmıyorum sanki koltuklarda uyumaya çalışıyorum.bu arada kilom yok.52-54 arası...hormon testlerim de temiz.senelerdir çektiğim bu hastalık hamilelik ile birlikte daha da arttı.gece olmasın istiyorum artık.bir Ümit bunu çekip düzelen var mı? Yardım ederseniz çok mutlu olacağım.teşekkürler...
Mer

Bnde 2senedir çkiyorum bu illeti siz yazalı baya olmuş umarım geçmiştir ama size tavsiyem süpürge otu tohumu 4günde geçti sabah akşam tok karna içiliyor ibrahim saraçoğlu önermiş bnde internette görüp son çare uygulamak istemiştim ve sonuç mükemmeldi umarım hala hastaysanız faydam dokunur iyi akşamlar

Merhabalar
Ürtiger gerçekten insanın yaşam kalitesini altüst eden bir rahatsızlık ben önce hamilelik dönemlerinde yaşadım bu illeti ve son 15 yıl sürekli olmaya başladım ve şu an Allaha çok şükürli kurtuldum maalesef bu rahatsılığın tıpben tedavisi bugün itibari ile tedavisi dünyada yok yapılması her türlü tetkiki yaptırdım ve bir netice alamadım ancak gectigimiz yıl bir ürün kullandım kaşıntı atağı başladığında kullandığımda 30 saniye içerisinde kaşıntılarımın geçtiğini ve kızarıklıkların kaybolduğunu şaşkınlıkla gördüm ataklarıbu şekilde bastırırken zaman içerisinde atakların seyrekleştiğini ve şu anda 4 aydır hiç birşey kullanmıyorum tamamen bitkisel bir ürün ve hiç bir yan etkiside yok ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim
Merhaba annemde yaklasik 8,aydir var nefes daralmasida oluyor artik ilaclar bile etki etmiyor ben kanser tedavisi gordugum.donemde oldu sanirim.uzuntuden aylardir doktorlar bisi yapamiyor alerji testleri kan tahlilleri tomografiler bisey bulamayinca simdide genetik test istemis tibbi genetike gonderip kalitsal bi rahatsizlikmi.tetikliyor diye ama sonucu iki ay sonra cikacakmis bende tedirgin oldum sizdende boyle bisey istedilermi acaba

Merhaba annemde yaklasik 8,aydir var nefes daralmasida oluyor artik ilaclar bile etki etmiyor ben kanser tedavisi gordugum.donemde oldu sanirim.uzuntuden aylardir doktorlar bisi yapamiyor alerji testleri kan tahlilleri tomografiler bisey bulamayinca simdide genetik test istemis tibbi genetike gonderip kalitsal bi rahatsizlikmi.tetikliyor diye ama sonucu iki ay sonra cikacakmis bende tedirgin oldum sizdende boyle bisey istedilermi acaba
psikolojık bişey rahat olmak gerekiyor.
üzüm den domatesten uzak durmak lazım kuruyemiş ve kakaolu ürünelrden bendede var sürekli oluyorum.

merhabalar.
kronik ürtikerim var. Şimdi 30 haftalık hamileyim . son 1 aydır geceleri ağlıyorum. Ne gündüz ne gece rahat yok bana. sürekli bir yerim kaşınıyor. Cildiyeye gittim . odravil losyon verdi ama bu kaşıntı öyle bir şey ki. kaşınan yere sürüyorsun pat 5sn sonra başka bölge kaşınıyor. İş yerinde elimde sürekli krem geziyorum.
hamileyken çare bulan var mı. Nane kekik kaynatıp sürüyorum ama öyle bir durum ki kaşıntının yeri saati dur durağı yok.
Rabbim hayırlısı ile bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin. Zaman hızla aksın.

X