- 30 Kasım 2013
- 2.003
- 1.359
Merhaba.yıllardır kronik ürtiker rahatsızlığım var.ne yaptıysam bir sonuç alamadım.hayat kalitem düştü.çünkü gece herkes uyurken ben sabah ezanlarına kadar Vücudumun farklı Bölgelerinde kaşınan ürtikerlerle uğraşıyorum.yatağımın,uykumuntadına varmayalı uzun zaman oldu.kalkıp soğuk su ile press yapıyorum rahatlatıyor ancak belli bir süre! Kolonya sürüyorum ama gına geldi artık.ellerim ve bileklerim ağrıyor kaşımaktan en sonunda ve yorgunluktan uyuyakalıyorum.elbette verimsiz bir iş günü geçirip yorgun halde eve geliyorum.hiç iyi bir doktora denk gelemedim ya da bunu böyle çekeceğim çare yok.hergün Alışkanlık edinerek tükettiğim bir gıda yok.duş jelini bıraktım,doğal sabunlara geçtim.duş almak artık kar etmiyor.kafein yok.mayalı gıdalar sınırlı.çerez sınırlı.artık kronikleştiği için yalnızca stres ile çıkmıyor.durduk yere de oluyor.bazen damağım,dilim,diş etlerim bile...normal insanlar gibi uyumak uyanmak istiyorum.yatakodasına sığmıyorum sanki koltuklarda uyumaya çalışıyorum.bu arada kilom yok.52-54 arası...hormon testlerim de temiz.senelerdir çektiğim bu hastalık hamilelik ile birlikte daha da arttı.gece olmasın istiyorum artık.bir Ümit bunu çekip düzelen var mı? Yardım ederseniz çok mutlu olacağım.teşekkürler...