Kronik gastrit

Oeo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
5
7
31
Arkadaşlar endoskopi oldum h.bakteri pilori cıktı artı pangastrit tenisi kondu yani kronik gastrit başına böyle illet gelen varmi mahvolurum 14 günlük antibiyotik verdi kullandım artı 3 kere farklı farklı mide yanma gaz şikayeti için ilaç verdi kullandım ama maleat hiç biri fayda etmedi bu arada ben genel cerraha gittim .. şimdi bitkisel kürler deniyorum sabah aç karna brokoli suyu akşam aç karna ..karnabahar suyu içiyorum ibrahim sarac oğlunun tarifi insallh iyi gelir bir umut buna sarildim gastrenelojiden sevk actirdim ama malesef randevu vermiyolar lütfen yardımcı olun ben artık ne yapa bilirim..

Geçmiş olsun ilaçlarınızı düzenli kullanırsanız rahat edersiniz. Bende de gastrit ve alkalen reflü var. Yasak olan şeyleri yemiyceksiniz . Soğan , kola , kızartma gibi. Bide stres çok etkiliyo mideyi .

Benimde midemde ağrım yok geçen hafta endoskopi oldum antral gastrit cikti.midemin girisinde sanki yumru var çok zor durumdayim.İsin içinden çıkamıyorum.İlaclari bende kullanıyorum bugün üçüncü gün hala bir etkisi yok.istahli yemek yiyemiyorum.Allah dusmanima vermesin.yemek yedikten sonra gaz oluyor geğirme ihtiyacı oluyor yemek borumda gaz oluyor hergun değişik semptomum var.işim stresli biraz ama çok zor bir durumdayim.Boyle bir şey yaşayan varsa bilgilendirin bizide

stresten uzak durun ve aşırı yağlı baharatlı besinler, gazyapan yiyecekler,paketli gıdalar ile hamur işinden uzak durun. ilaçlar yatıştırır ama beslenme alışkanlığı herşeyi giderir.

Çok geçmiş olsun ilaçlar bittiği halde mi fayda etmedi tekrardan kan tahlili verilip bakıldı mı bu inatçi bir bakteri hemen geçmiyor o yüzden dedim birde diyet listesine mutlaka uyun mide koruyucu mutlaka alın

Benimde midede gaz var çok.zor bır durum nefes darlığı yaoiyor

Merhabalar bende endoskopi olmuştum helikobakteri ve gastrit çıktı ilaç kullandım tedavi gördüm geçti gibi geldi gebelikten bıraktım düşük yaptım sonra Eylül gibi günde 3 4 tane mideye yönelik ilaçlar kullandım sıkıntı yoktu şimdi yine üst batında batma hissi göğüs kafesi altında acı çok yürümüşümde şişkinlşkte acıyo gibi üşümüş gibi büyük abdestim var gibi şeyler yaşıyorum ağzımda sürekli metal tadı bunu merak ediyorum yaşayan varmı bu metal tadını.. Yarın doktorumu arıcam zaten anksiyete falan var kanser miyim diye taktım delircem az kaldı

Bu arada papatya çayı 10 numara arkadaşlarım çok dinlendirici mide için bir de bal

Merhaba endoskopi olduysa orda çıkardı cnm takma kafana metalik tatbendede var geniz akintim var bendedr nefes darlığı oluyor mide girisimde sanki nefesimi tutuyorlar ama endoskopide önemli bişey çıkmadı .Stres yaptıkça dahada artıyor kafamızı dağıtmak lazım.Gecmis olsun

merhaba son durumunuz nedir ? batma hissi sağda mı solda mı acaba ?

Sağolasın

Ben 6 aydir cok hastaydim seker tanisi koydular ama sekerle alakasi yoktu 40 gun once babannemi kaybettim sonra üzüntüden her yemek yedikten sonra sirtimda omuzumda agrilar olusmaya basladi dun endiskopi oldum ileri derecede gastrit cikti ve migdenin pembe oldugunu soyledi doktor yeme aliskanligini degistirmem gerektigini soyledi yoksa kansere cevirir dedi ama ilaç tedavisi vermedi endiskopi bi cesit tedaviymis gastrit icin ama ben yine ağrıdan ölüyorum bugun sabah kalktim migde koruyucuyla basladim güne verdigi diyetle basladim güne ama suan yine kotuyum ne yapicagimi sasirdim cok yordu beni bu hastalik 2 gunde bi yemek yiyorumki agrim olmasin diye yemek yemedigimde iyiyim ama yemedende olmuyo napicagimi bilmiyorum ilerleyince benimki gibi sırta omuza vuruyomus arkadaslar ilerletmeyin hayatim bitmis gibi hissediyorum suanda herkese geçmiş olsun

Merhabalar çok geçmiş olsun bende belirttim yukarıda benimde batmalarım oluyordu sırtımda acayip ağrı yorucu bişey tuvaletim varmış gibi göbeğimde gerilme vs. Gerçekten benimki stresten oldu panik atağım var ve 2 yıldır düzenli tedavi görmedim ağır geçirdim sürekli stres mideme vurdu kusmaya başladım.. Hep geğirti vs. 3 ay mide tedavisi gördüm ilaç kullanırken iyi ama bıraktım artık 3 hafta önce ağrıyla gittim apandisit aldılar. Midem içinde bana çok iyi geldi öncelikle aç kalma hastalık ilerle az sık atıştır papatya çayı nasıl bi şifa anlatamam beni çok rahatlattı elma muz armut çiğ badem haşlanmış patates tavuk yumurta.. Şuan 1 haftadır düzenli yedim ve iyiyim.. Bilirim o acıyı sabah haşlanmış yumurtanızı yiyin öğlen baget haşlayın patates biraz tuz lezzetli oluyor akşama dogru kefir için yanında 1 elma muhakkak mide çok rahatlıyor ve çayın yerini papatya çayına bırakın ve bana yazın iyi olcak ben olduysam herkes olur

Cok teşekkürler sizede cok gecmis olsun hemen deniycem bunu

Merhabalar 2 yemek kaşığı nane üzerine 2 su bardağı sıcak su koyun 5 dak demlensin süzün bardağa limon sıkıp hergün 1 2 bardak tüketin. Birde sizde mide bulantısı ve ağızda metal tadı oluyor mu iştahsızlık vs. Bende oluyorda doktor doktoe geziyorum

Konu sahibi bir gelisme var mi? Bana da pangastrit ve h.pylori tanisi konuldu ama antibiyotikle gecer diye düşünmüştüm. Ben su an günlük yagı kullaniyorum 9 gun oldu ama diyette yapiyorum. Ikisine baslayinca antiasiti ve ppi ilaci birakmistim. Bir günlük yagini arastirin isterseniz mide icin faydalı

Merhaba eski mesaj ama aynı problemler bendede var geçti mi sorununuz aynı durumdayım da çok sıkıntı çekiyorum

Mrh konu eski ama brnimde kronik gastrit ve alkali reflu var sürekli bulanti çekiyorum bu durumda olan varmı bazen hafifliyor bazen yataktan çıkarmıyor bulanti istahta gitti 4 aydır uğraşıyorum atlatan oldumu özellikle bu bulantiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…