Kronik anal fissür olup ameliyat olanlar,olmayı düşünenler(doktor önerisi)

Benim de kronik anal fissürüm vardı ve gerçekten korkulacak hiçbir şey olmadığını işlemden sonra fark ettim. Ameliyat demek çok komik kalır. Lazerli tedavi yöntemi ile Dr. Yasir Gözü yaptı işlemimi. Neredeyse 10 dk bile sürmeden bitti. 6 ay oluyor ben fissürden kurtulalı çok şükür oldukça iyiyim hiçbir sorunum yok.

Bu siteye sırf yasir gözünün reklamını yapmak için girmişsiniz,3 mesajınızın hepsi Yasir gözüyü övmek üzerine.asistanısınız sanırım.gerçekten işinde iyi bir cerrah olsaydı bu tür basit reklamlara ihtiyaç duymazdı.sizleri dava etmek lazım,özellikle siz asistanlarını.reklam yasak

Merhaba suanki durumunuz nasil bilgi verirmisiniz tedavi sonrasi neler oldu lutfen

Merhaba ne yaptınız merak ertim şimdi ben de aynı durumdayım da

Yasir Gözü’ye lazer ameliyatı oldum fissür ve buna bağlı hemoroidal memecikler vardı. İlk bir sene çok iyi gidiyordu sonra kabız oldum ve hemen fissür oluştu tekrardan. Meğer lazer işlemi daralma yapıyormuş makatta ve bu yüzden eskisinden daha kötü bir fissür oluştu bende. Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum LİS ameliyatı da ilerde gaz kaçırma sorunu yaratıyormuş lazer dışında çözüm bulan yazarsa sevinirim.

Lazerle anal fissür ameliyatı olmaz. Lütfen lazerli ameliyat yaptırmadan önce çok iyi araştırın. Ben sfinkteromi ameliyatı oldum. Çok şükür tuvalette acı çekmiyorum ameliyattan beri.

Merhaba ameliyat oldunuz mu nasıldı süreç sonra tekrar ettimi fissur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…