Krklk kremleri aratrld. sonular ok ilgin.

sanki age perfect gibi hatırlıyorum annemin kremini. 40 yaş üstü deyince verilmişti. düzenli kullanması için polis gibi ensesindeydim :) etki ediyor gözle görülür biçimde etkili.

Arkadaşlar hangi ürünü kullanırsanız kullanın,içerdiği maddelerin zararlı olup olmadığını öğrenebilirsiniz,

ww.cosdna.com adresine kullandığınız ürünün orijinalini yani İngilizce ismini yazın,

Enter deyin,

Sonra çıkan ürünün üzerine tıklayın,

Yeşil renktekiler zararsız maddeler,sarılar şüpheli,kırmızılar ise zararlı maddeler,

Ben artık ne almaya karar verdiysem önce içeriğine bakıyorum,temizse alıyorum,

Herkese tavsiyem budur...

Sağlıklı günler...

paylaşımın için çok sağol lazım böyle şeyler sonuçta cildimize sürüyoruz

hangi ürünleri,ni kullandın bizimlede paylaşır mısın??

canım saol aylaşım için.ben de bakıyodum.eşime sordum orda bi başlık varya ürünü arattıktan snra comedogenic yazıyo başlıklardan birinde.o siivilce yapar demekmiş.bu da benden bi paylaşım

canım saol aylaşım için.ben de bakıyodum.eşime sordum orda bi başlık varya ürünü arattıktan snra comedogenic yazıyo başlıklardan birinde.o siivilce yapar demekmiş.bu da benden bi paylaşım

canım bişey sorucam bende dediğiniz siteyi arastırdım elimde bir peeling var diadermine ait iki tane tehlikeli gözüken sey var yani hiç mi olmaması gerekiyo halbuki laprieri peelinginden cok daha iyi sonuc aldım bir kere kullanmama rağmen beni bilgilendirirseniz sevinirim

belki de tıpkı vucüt metabolizmaları gibi insanların tıpkı dna sı gibi dna larının dünyadaki her insanın farklı olması gibi bu ürünlerde insanalrda farklı sonuçlara yol açabiliyor

Arkadaşlar bir çok krem ve pek çok kozmetik ürününde paraben kullanıyor bir arkadaşım soylemişti internetten baktım paraben için wikipedia ansiklopesinde yazılan bir yazı var bu kimyasal madde kansorojen sürekli kullanımda bu nedenle size önerim parabesiz ürünleri tercik edin ayrıca arkadaşın yazdığı gibi paraben hücre katili

Kırışıklıklar için kullanbileceğiniz doğal krem gelince heryerde bulunan Parabensiz Buğday Kremidir pek çok markda üretiyor üstelil bildiğiniz o pahalı markalardanda çok daha ucuza bulabiliyorsunuz hem sağlıklı hem ucuz

Karar size kalmış ama önerim sağlığınızı önemseyin

ben bu cosna.com adresine okadar uğraşmama rağmen girwmedim nasıl giricem lütfen yardım

Kızlar 27 yaşındayım, minyonum ve çoğunlukla yaşımdan küçük gösterdiğimi söylüyor insanlar. Hatta geçen lys sınavına kardeşimi ben götürdüm ve onu beklerken çalıştığım kitaptan birkaç soru çözeyim dedim. Yanıma birkaç teyze geldi. Sen yarın mı gireceksin sınava diye sordu biri

Ama şöyle bir şey var: Göz çevremde kırışıklıklar belirmeye başladı. :18: İlginç değil mi bu durum yani etrafınızda bu yaşlarda kırışıklığı olanlar var mı? Bana çok erken başladı gibi geliyor da

doğru!bu zaten tecrübeyle sabit.yıllardır kullanmadığım krem kalmadı..en pahallısına kadar..hiç bi fark yok..

tatlım bizim işçi kızlardan 18 yaşında olanlarda vardı kırşıklıklar, bendede başladı ve çok rahatsız oluyorum göz kenarlarından, etrafımı daha dikkatli incelemeye başladım, 21-22 yaşlarında kızlarda benden fazla kırışıklık olanlar var ve ben 30 um, çok görüyorum, şans biraz, genetik, bakım, beslenme, sişgara, alkol bi sürü etken var

Bal gibi de etki ediyorlar.Dudak kenarlarımda ve alnımda başlayan ince cizgilerimi başlarken fark edip evet pahalı urunlere guvendigim icin onları tercih edip yok ettim.En önemli olan şey duzenli kullanım ve masaj.

merhaba. ne kullanmıştın acaba?

Marka ismini duyunca çok şaşırdım 30 yaşını aştım aşıyorum :)
Şuana kadar adam akıllı bi cilt ürünü sürekli kullanmadım ,fiyatı uygun ve sürekli indirimde olduğu için her zaman almaktan çekindiğim bir markaydı ,en yakın zamanda nemlendiricini deniyeceğim

bilemiycem benim gördüğüm o sosyetik kadınların bir kreme 600 tl verdiklerinive ciltleri gayetde bebek gibiydi.ben işe yaradıklarını düşünüyorum

ben katılıyorum,cilt,saç sağlığı herşeyden önce genetikle ilgili.Teyzem hiçbir ürün kullanmadığı halde cildi porselen gibiydi.Bununla birlikte ben bakımın da önemli olduğuna inanıyorum ancak çok pahalı bir ürünle daha uygun fiyatlı ürün hakkında çok fark olduğun sanmıyorum.BEnce ürün fiyatından da önemlisi cilt bakımına hangi yaşta başlanıldığı.Ciltte birşeyle bozulduktan sonra düzeltimindense bozulmadan önce önlem almak gerekli,cilt yapısına,yaşına uygun ürün kullanmak çok önemli.

bende goz altım ıcın arıyorum .derısı cok ınce ve kırısmaya basladı cok kotuuu yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…