violette zor bir yola çıkıyorum Kayıtlı Üye 16 Eylül 2008 1.309 12 45 29 Nisan 2009 Konu Sahibi Pati #21 vovvvvvv süper canım ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 30 Nisan 2009 Konu Sahibi Pati #22 italim .!.: çok güzeldi Genişletmek için tıkla... canayakın .!.: bENZETME ANCAK BU KADAR GÜZEL OLABİLİR.ÇOK YERİNDE VE GÜZEL OLMUŞ.TEŞEKKÜRLER............................ Genişletmek için tıkla... zemus .!.: valla ne güzel uydurmuşlar.. Genişletmek için tıkla... incitanemtuana .!.: ay harikasin canimcigim ya gece gece cok iyi geldin bana ilac gibia.s. Genişletmek için tıkla... violette .!.: vovvvvvv süper canım ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... ayy çok seviniyorum begenmenize kızlar yaa sırnaşık şey çok teşekkrler hepinize tek tek.... bende sizin eklediklerinize bakıp tüm sıkıntımı unutuyorum yerimseniben
italim .!.: çok güzeldi Genişletmek için tıkla... canayakın .!.: bENZETME ANCAK BU KADAR GÜZEL OLABİLİR.ÇOK YERİNDE VE GÜZEL OLMUŞ.TEŞEKKÜRLER............................ Genişletmek için tıkla... zemus .!.: valla ne güzel uydurmuşlar.. Genişletmek için tıkla... incitanemtuana .!.: ay harikasin canimcigim ya gece gece cok iyi geldin bana ilac gibia.s. Genişletmek için tıkla... violette .!.: vovvvvvv süper canım ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5 Genişletmek için tıkla... ayy çok seviniyorum begenmenize kızlar yaa sırnaşık şey çok teşekkrler hepinize tek tek.... bende sizin eklediklerinize bakıp tüm sıkıntımı unutuyorum yerimseniben
E EU2 Ziyaretçi 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Pati #23 olum sen ne manyak bi insansın yaa:roflol::roflol::roflol::roflol: çok çok iyi yaaa:roflol::roflol:
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 17 Eylül 2009 Konu Sahibi Pati #24 _AsO__ .!.: olum sen ne manyak bi insansın yaa:roflol::roflol::roflol::roflol: çok çok iyi yaaa:roflol::roflol: Genişletmek için tıkla... delüüye bak :dilcikar: manyak sensin :dance::dance:
_AsO__ .!.: olum sen ne manyak bi insansın yaa:roflol::roflol::roflol::roflol: çok çok iyi yaaa:roflol::roflol: Genişletmek için tıkla... delüüye bak :dilcikar: manyak sensin :dance::dance:
cerensudem biricik meleğim Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 4.338 1 17 Eylül 2009 Konu Sahibi Pati #25 çok güzel ellerine emeğine sağlık: vallahi uyumak üzereydim uykumu açtın diyebilirim.
evrem716 İşte benn! Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2008 2.429 8 17 Eylül 2009 Konu Sahibi Pati #26 Çok komikler yaaa!!:roflol:
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 18 Eylül 2009 Konu Sahibi Pati #27 S1907 .!.: çok güzel ellerine emeğine sağlık: vallahi uyumak üzereydim uykumu açtın diyebilirim. Genişletmek için tıkla... evrem716 .!.: Çok komikler yaaa!!:roflol: Genişletmek için tıkla... teşekkür edrim opuyorumnanaktan begenmenize sevndim :kedi:
S1907 .!.: çok güzel ellerine emeğine sağlık: vallahi uyumak üzereydim uykumu açtın diyebilirim. Genişletmek için tıkla... evrem716 .!.: Çok komikler yaaa!!:roflol: Genişletmek için tıkla... teşekkür edrim opuyorumnanaktan begenmenize sevndim :kedi:
shewolf Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2009 34 0 16 Aralık 2009 Konu Sahibi Pati #28 iyiymiş valla =))