• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kriz sebebi ile eşim işsiz..

Allah yardımcınız olsun, çok zor benim eşimde güvenlik görevlisi ama projeli bir işte çalışıyor bir süre sonra çıkarılacak, inan eşim şimdiden strese girdi bile burda iş bulamazsam başka bir şehirde iş arıycam diyor, üstelik benim maaşım olmasına rağmen

Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm.inşallah tes zamada eşin dilediği gibi bi işe girer.üsülme bozma çok moralini olurmu.böyle dönemlerde birbirine kenetlenip birbirinden güç almak çok önemli.herşey dilediğinizce olsun inşallah

çeken bilir italim allah yardımcınız olsun, derdinize derman olacak tek şey bir iş sonuçta. hakkınızda hayırlısı olsun, moraliniz yüksek tutmanız lazım, bir de çocuğunuza yansımasın sınava çalışırken.

ALLAH yardımcınız olsun..
iyi bir eğitime sahip endüstri müh erkek arkadaşım işsiz 5 aydır.
neler hissettiğinizi anlıyorum,üstelik bir evladınız var ve sorumluluklarınız..
inanın sadece e.arkadaşıma değil herkese dua ediyorum..
başka yapacak birşey yok :(

yaz geliyor ya şimdi, belki sektör biraz canlanır..
ümitle beklemekten ve araştırmaya devam etmekten başka çare yok gibi duruyor.. çocuğunuz çok etkilenmez inşallah, sınava ne kaldı ki şunun şurasında..

işsizlik çok zor hele de bir baba için
aynı durumu yaşadığımız için seni çok iyi anlayabiliyorum
kriz bütün ülkeyi vurdu malesef vurdu vurmasına ama bazıları krizi fırsata çevirmeyi iyi bildiler
ucuz işci çalıştıran sigortasını yapmayan maaş geciktirmeleri derken
krizden bayağı rant sağladılar o yüzden deneyimli eleman çalıştırmak istemiyor hiç bir işveren
hak ettiği maaşı temin edemem diyerek hal böyle olunca işssizler ordusu çoğaldıkça çoğalıyor
ama antalya gibi bir yerde yaz yakaşırken hele de iş bulmanız kolaylaşacaktır
umudunuzu kaybetmeyin allah hiç bir kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş
size düşen moralinizi yüksek tutmak allah yardımcınız olsun
bu arada mizah bölümünde açtığınız konulardan hatırlıyorum sizi
hep gülen eğlendiren kişiliğiniz ile burda görünce bi ayrı üzüldüğümü belirtmek isterim
neyseki çözülecek bir derdiniz var umarım tez zamanda halledersiniz

:( bu kriz hepimizi bunaltıyor. krize çözüm bulacakların bir eli yağda diğeri baldayken, birçoğumuz bir ekmek bulabilme derdindeyiz.
ben kendi ailemde,çevremde hep su yasal uyarıyı yapıyorum. bu krizde kaybettiğimiz paramız olsun. en büyük sıkıntımız geçim sıkıntımız olsun.. Eşlerimizi babalarımızı normalden daha fazla anlayısla karsılayıp.tedavisi zor yaraları ailelerimizden uzak tutmaya calısmalıyız
Her yeni gün güzelliklerle doğsun kızlar. destek olalım birbirimize:enbuyukkk:

Yarin yeni bir gundur ve yeni iyidir.Eskiyi siler supurur,unutturur.Rabbim en kisa surede esine eski isini unutturacak guzellikte ve ozellikte,rahat,bol parali,cocugunuzu rahaaaaatca okutabileceginiz bir is nasip eder insallah,hatta mumkunse yarin olsun bu...

kriz nedeniyle bankadan çıkarılan birisi olduğum için,ve aynı zamanda 1 ay sonra evleneceğimden dolayı ev dizdiğim için tüm sıkıntılarınızı anlayabiliyorum..yeter ki eşinizle birbirinize sadık kalın sağlığınız yerinde olsun inanın hepsi gelir geçer,şu an bende zor durumdayım ama sağolsun ailelerimiz bizi aç açıkta bırakmadılar ve herşeyimizi dört dörtlük yapmak için çaba sarfediyorlar emeklerini asla ödeyemem...Ama bir de böyle bir dönemde işsiz kalmak beni çok yıprattı,nişanımdan 1 gün önce çok sevgili sabancıların bankası olan "AKBANK"tan çıkarıldım,1700 kişi ile birlikte,hepimizin ekmeğiyle oynadılar,bir sürü yere kaynak ve sponsor olmayı biliyorlar ama...Yeri geldiği zaman kriz teğet geçer,hani neden geçmiyor?haksız mıyım sizce?ailem olmasaydı ben bitmiştim,şu an hala iş arıyorum ama bir türlü bulamıyorum,o yüzden eşinizi çok iyi anlayabiliyorum,mümkün olduğunca moralini bozmasın siz de destek olduktan sonra,bu kötü ve parasız günler su gibi geçer inancındayım...Umarım en yakın zamanda kurtuluruz bu hengameden,allah yardımcımız olsun...

Malesef bazı şeyler için kriz bahane ediliyor canım ..yani krizin vurduğu yerler varsada çoğu işyerindede işten çıkarma yapmak ve bunu masum göstermek için kriz bahane edilerek yapılıyor bu .. senin örneğinde olduğu gibi. krizden en son etkilenecek şirket herhalde SA ve Akbank olurdu....Dağıttıkları kredilere bizzat şahidim bulunduğum yerde tirilyonlarca kredi dağıttılar....
Birde çıkardıkları işçilerin yerine bir süre sonra daha düşük maaş ile çalıştırabilecekleri yeni elemanlar alacaklar tabiki buda cabası

Allah herkezin yardımcısı olsun inşallah herşey düzelecektir.moralinizi bozmayın..ve sabırlı olunn....

Allah herkesin yardımcısı olsun.insan evli olunca daha iyi anlıyor aylık gelir gider harcamalarını.sürekli hesap kitap.haliyle insan gelirine göre harcama ve taksit yapıyo.birden işsiz kalınca çarklar nasıl da tersine döner tahmin edebiliyorum...Rabbim işsiz kalan herkese yeni ve hayırlı kapılar açsın inşallah:Saruboceq:

canım çok üzüldüm.Dilerim ki herşey bir an önce düzelir.dua etmekten başka çare yok canım

saol canım,işallah

küçük firmalar bizimle idare edecek daha iyisini bulunca bırakacak diye düşündüğü için olumsuz cevap veriyorlardır yoksa eminim havada kaparlardı bu tarz durumlarda tanıdık kişiler baya işe yarıyor bide turizmde biliyosun çoğu müdür yeni başladığı yerde kendi kadrosunu kurmaya çalışır öyle birini bulmaya çalışsa yada sadece antalya ile kalmayıp yakın bölgelerede bir el atsa gerçi bunların hepsini düşünmüşsünüzdür :delphin:

heralde öyle canım.Antalya merkezde aramıyor sadece,son çalıştığı yerde beldibinde idi,otellerin merkez ofisleri ve acenta grupları Antalya merkezde,oteller beldelerde oluyor zaten.saol canım

Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm.inşallah tes zamada eşin dilediği gibi bi işe girer.üsülme bozma çok moralini olurmu.böyle dönemlerde birbirine kenetlenip birbirinden güç almak çok önemli.herşey dilediğinizce olsun inşallah

çeken bilir italim allah yardımcınız olsun, derdinize derman olacak tek şey bir iş sonuçta. hakkınızda hayırlısı olsun, moraliniz yüksek tutmanız lazım, bir de çocuğunuza yansımasın sınava çalışırken.

ALLAH yardımcınız olsun..
iyi bir eğitime sahip endüstri müh erkek arkadaşım işsiz 5 aydır.
neler hissettiğinizi anlıyorum,üstelik bir evladınız var ve sorumluluklarınız..
inanın sadece e.arkadaşıma değil herkese dua ediyorum..
başka yapacak birşey yok :(

işsizlik çok zor hele de bir baba için
aynı durumu yaşadığımız için seni çok iyi anlayabiliyorum
kriz bütün ülkeyi vurdu malesef vurdu vurmasına ama bazıları krizi fırsata çevirmeyi iyi bildiler
ucuz işci çalıştıran sigortasını yapmayan maaş geciktirmeleri derken
krizden bayağı rant sağladılar o yüzden deneyimli eleman çalıştırmak istemiyor hiç bir işveren
hak ettiği maaşı temin edemem diyerek hal böyle olunca işssizler ordusu çoğaldıkça çoğalıyor
ama antalya gibi bir yerde yaz yakaşırken hele de iş bulmanız kolaylaşacaktır
umudunuzu kaybetmeyin allah hiç bir kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş
size düşen moralinizi yüksek tutmak allah yardımcınız olsun
bu arada mizah bölümünde açtığınız konulardan hatırlıyorum sizi
hep gülen eğlendiren kişiliğiniz ile burda görünce bi ayrı üzüldüğümü belirtmek isterim
neyseki çözülecek bir derdiniz var umarım tez zamanda halledersiniz

desteğiniz için gönülden teşekkür ederim arkadaşlar.

evet cloudy mizah bölümüne takılıyorum daha çok,orada çok karşılaştık canım,saolasın burada da beni yalnız bırakmadın.

derins erkek arkadaşına da üzüldüm,ama ben şuna inanıyorum; Allah bir kapıyı kapatırsa mutlaka açacağı bir kapı vardır sende buna inan olur mu? saol canım

tuce teşekkür ederim arkadaşım,oğlum çok olgun bir genç,onunla herşeyimizi paylaştığımız için,kenetlendiğimiz için olumsuz etkilenmiyor.Oğlum için endişelenmem bu yaşadığımız süreç uzun sürerse, üniversite hayatında birşeylerden mahrum kalırsa diye canım.

c*a*n*d*y saol canım ilgin için, ben hayata hep pozitif bakıyorum aslında, ama eşimin tlf.daki ses tonu beni çok üzdü bir anda.çünkü işsiz oluşunu gurur yaptı kendine, belli etmemeye çalışıyor bize ama tabiki ben anlıyorum.onun üzülmesine ve içine kapanmasına dayanamıyorum işte.

yaz geliyor ya şimdi, belki sektör biraz canlanır..
ümitle beklemekten ve araştırmaya devam etmekten başka çare yok gibi duruyor.. çocuğunuz çok etkilenmez inşallah, sınava ne kaldı ki şunun şurasında..

teşekkür ederim Flirteuse, ben ümidimi kaybetmedim canım,ama eşim kaybetmek üzere onun için üzülüyorum,tlf daki ses tonu içimi açıttı, bir an karamsarlığa kapıldım,ve sizlerle paylaştım korkum aslında işsizliği değil,eşimin depresyona girmesi,kendini bize karşı yetersiz hissetmesi bundan korkuyorum çok duygusal çünkü.Oğlum her zaman bizim yanımızda,mutluluğuda,sıkıntıyı da paylaşmayı seviyor onun açısından sorun yok yani

:( bu kriz hepimizi bunaltıyor. krize çözüm bulacakların bir eli yağda diğeri baldayken, birçoğumuz bir ekmek bulabilme derdindeyiz.
ben kendi ailemde,çevremde hep su yasal uyarıyı yapıyorum. bu krizde kaybettiğimiz paramız olsun. en büyük sıkıntımız geçim sıkıntımız olsun.. Eşlerimizi babalarımızı normalden daha fazla anlayısla karsılayıp.tedavisi zor yaraları ailelerimizden uzak tutmaya calısmalıyız
Her yeni gün güzelliklerle doğsun kızlar. destek olalım birbirimize:enbuyukkk:

aynen ifrit,bugün olmazsa yarın,yarın olmazsa öbür gün iş mutlaka bulunucaktır ,önemli olan beden ve ruh sağlığımız.saolasın

Malesef bazı şeyler için kriz bahane ediliyor canım ..yani krizin vurduğu yerler varsada çoğu işyerindede işten çıkarma yapmak ve bunu masum göstermek için kriz bahane edilerek yapılıyor bu .. senin örneğinde olduğu gibi. krizden en son etkilenecek şirket herhalde SA ve Akbank olurdu....Dağıttıkları kredilere bizzat şahidim bulunduğum yerde tirilyonlarca kredi dağıttılar....
Birde çıkardıkları işçilerin yerine bir süre sonra daha düşük maaş ile çalıştırabilecekleri yeni elemanlar alacaklar tabiki buda cabası

Allah herkezin yardımcısı olsun inşallah herşey düzelecektir.moralinizi bozmayın..ve sabırlı olunn....

Allah herkesin yardımcısı olsun.insan evli olunca daha iyi anlıyor aylık gelir gider harcamalarını.sürekli hesap kitap.haliyle insan gelirine göre harcama ve taksit yapıyo.birden işsiz kalınca çarklar nasıl da tersine döner tahmin edebiliyorum...Rabbim işsiz kalan herkese yeni ve hayırlı kapılar açsın inşallah:Saruboceq:

bu saate bile zaman ayırıp yazdığınız için saolun

Back