İşsizlik sigortasından para aldı mı canım? Tazminat ta almış olması lazım işten çıkartılırken.
Görüştüğü işyerleri de daha küçük şirketler olduğu için eşime uygun olmadıklarını söyleyerek olumsuz cevap veriyorlar.Oysaki eşim maaş sorun değil düşüncesini belirtiyor ama offf olmuyor işte........
Allah sabır versin canım gerçekten çok zor bi durum. eşine destek olmalısın, ümidinizi kaybetmeyin sakın. Allah elbet yardımıcınız olacaktır. Umarım eşin en kısa sürede iş bulur..benimde nişanlım işen çıkartıldı o kadar zor bi durum ki seni çok iyi anlayabiliyorum.. düğünümüze az bi zaman kaldı ve bizde inan çok zorlanıyoruz. ben nişanlıma her zaman destek vermeye çalışıyorum.. elbet bulucaksın herşey düzelicek diye.. umarım Allah herkesin yardımcısı olur..
Allah iyi etsin, hep bunu dilemeye devam edin cnm
işsizlik kriz malum, kücük sirketler de almıyorlar çok vasfınız var diyerekten.
kader kısmet bekleyeceksiniz malum,
yaz geliyor işleriniz açılabilir öyle düşünün.
kolay gelsin a.s.
kriz nedeniyle bankadan çıkarılan birisi olduğum için,ve aynı zamanda 1 ay sonra evleneceğimden dolayı ev dizdiğim için tüm sıkıntılarınızı anlayabiliyorum..yeter ki eşinizle birbirinize sadık kalın sağlığınız yerinde olsun inanın hepsi gelir geçer,şu an bende zor durumdayım ama sağolsun ailelerimiz bizi aç açıkta bırakmadılar ve herşeyimizi dört dörtlük yapmak için çaba sarfediyorlar emeklerini asla ödeyemem...Ama bir de böyle bir dönemde işsiz kalmak beni çok yıprattı,nişanımdan 1 gün önce çok sevgili sabancıların bankası olan "AKBANK"tan çıkarıldım,1700 kişi ile birlikte,hepimizin ekmeğiyle oynadılar,bir sürü yere kaynak ve sponsor olmayı biliyorlar ama...Yeri geldiği zaman kriz teğet geçer,hani neden geçmiyor?haksız mıyım sizce?ailem olmasaydı ben bitmiştim,şu an hala iş arıyorum ama bir türlü bulamıyorum,o yüzden eşinizi çok iyi anlayabiliyorum,mümkün olduğunca moralini bozmasın siz de destek olduktan sonra,bu kötü ve parasız günler su gibi geçer inancındayım...Umarım en yakın zamanda kurtuluruz bu hengameden,allah yardımcımız olsun...
Eşin acentada mı çalışıyodu? sadece acentalara değil de otellerin satış pozisyonlarına falan da başvurabilir sezon yaklaşıyor ve hep yeni oteller açılır.
buraya takıldım nedense ne alaka sıze uygun maas veremıyoyız olmaz mı dıyorlar yani :)
en azından sen calısıomussunn
umarım hayırlarla bulur bi iş..
İnşallah eşiniz en kısa zamanda kendisine uygun bir iş bulur....
Allah yardımcınız olsun....Eşinize desteğinizi esirgemeyin...Bu günlerde çabucacık geçer inşallah....
çok üzüldüm... bu devirde iş bulmak ancak çevreyle mümkün oluyor sanırım.. ama öyle bir krizki büyükten küçüğe herkesi, vurdu..
en kısa zamanda bu sıkıntınızı aşmanız dileğiyle a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?