• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

kristen-stewart-2.jpg

Kot pantalon çok yakışıyor kendisine. Bacakları ve fiziği çok düzgün ten rengi ve gözleri güzel bence. Onun dışında ince dudaklı ve ince yüzlü bu onu kadınsı bir güzellikte birisi yapmıyor ama yinede çok fotojenik ve güzel oyunculuğunu biraz donuk buluyorum ama geliştirir nasıl olsa yetenekli yani.

Bayılıyorum Konuş benimle filmindeki haline... Oyunculuğu çok iyi gerçekten, surat ifadesi bile nasıl bir travma yaşadığını anlatmaya yetiyor.
Daha 14 yaşında burada;

“Ben çok düzenli biriyimdir. Bu yüzden sadece gardırobumu açıp kıyafetlerimi seçmem yeterli. Ama görüyorsunuz yanıma ne kadar kıyafet alırsam alayım yine üzerimde bir tişört, kot pantolon ve spor ayaklarım oluyor.” Kristen

M5DZ0.jpg

ya bu kız bella olarak değil kristen olarak güzel bence yalnızca şafak vaktinde hoşuma gitti bella karakteriyle onun dışında o filmde çok başka...

Postiş değil çıtçıt , sadece fotoğraf çekimi için takılmış , o sıralar film projesi için saçları çok kısaydı sanıyorum...

Evet çıt çıt demek istemiştim ben de.İlk defa tepeden takılan çıt çıt görüyorum.Yani o kadar belli ki orda olduğu,bari takıldığı yeri photoshopla kaybetselermiş .

Back