Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşkkesinlikle perla
tşkrlerPerla diyorum ben de
tşkbi kişi bile kristal demediPERLA : )
aklın yolu 1tşkbi kişi bile kristal demedi
tşk ederim canımm o oturma grubunu oturma odasında kullancaz ayrıca salon koltuk takımı da alcaz o yüzden perlanın yemek odasını da alabilirim ona uygun bi koltuk takımıyla..Her ne kadar sundugun iki model benim tarzim olmasada, Perla modeli daha hos geldi gözüme canim, daha sade sanki. Öbürün detaylari biraz daha agir mi desem bilemedim, ama isinamadim ...
Bir arkadas Perla 'nin yemek odasini koymus. Sakin onu alma bence, çünkü seçtigin oturma grubu daha spor daha modern duruyor. Sanki ikisi yanyana uyumlu durmaz gibi
Umarim yardimci olabilmisimdir, mutlu günlerde kullanirsin insaAllah
tşk yorum içinayy çok güzeller en önemlisi senin tercihin ama ben perla yı beğendim
tşkperlaaa
tşk ederimmPERLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tşk ederim canımm o oturma grubunu oturma odasında kullancaz ayrıca salon koltuk takımı da alcaz o yüzden perlanın yemek odasını da alabilirim ona uygun bi koltuk takımıyla..
canım mükemmel bişey o yaaaa bayıldımm kristali sakın ola sakın alma perla çok güzelltşk ederimm
tşk yorumlarınızı kesinlikle dikkate alcammcanım mükemmel bişey o yaaaa bayıldımm kristali sakın ola sakın alma perla çok güzell
teşekkürlerrzaten hiç kimse diğerini demediBenca perlaa :)) Sanki diğeri çok klişe bir model oldu :)
Oturma grubuna da bayıldım.. :)