Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreşten geri almalı mıyım?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

geda

pınar ve nilüfer'n annesi
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
1.988
1
116
merhaba arkadaşlar....
3.5 yaşında bir kızım var eylülde kreşe başladı. henüz 5.5 aylık bir kızım daha var... ekimde hastalık getirdi miniğe de bulaştı ve 10 iğne yiyecek kadar hasta oldu minik...
sonra biz iki haftadır haftada 3 gün gönderiyoruz.... bebek tam iyileşti derken ablamız gene hasta ve orantılı olarak bebek de... şimdi ben şubata kadar ücretsiz izindeyim evdeyim yani. acaba şubata kadar ara mı versek kreşe? bebek biraz daha büyümüş olcak ama öbürü de güzel şeyler öğreniyo gitmek de istiyo.... sizce ne yapmalı....

valla bence bi süre ara verin..
ben kreş öğretmenliği yaptım..çalıştığım bir kreşte biz öğretmenler montla geziyorduk kışın düşünebliyomusuz?
o minikler ne yapsın o kadar soğuk oluyordu..bilmiyorum sizin kreş nasıl ama..
maddi açıdan daha iyi bir kreşe gönderemeyeceksiz..biraz ara verin bence..

valla bence bi süre ara verin..
ben kreş öğretmenliği yaptım..çalıştığım bir kreşte biz öğretmenler montla geziyorduk kışın düşünebliyomusuz?
o minikler ne yapsın o kadar soğuk oluyordu..bilmiyorum sizin kreş nasıl ama..
maddi açıdan daha iyi bir kreşe gönderemeyeceksiz..biraz ara verin bence..

çok teşekkür ederim arkadaşım; bulunduğum ilçedeki en iyi kreş... 3 tane var zaten... bina yapısı gereği hastalığa müsait...
ben ondan çok bebek için düşünüyorum... evde çok sıkılacak binada başka çocuk yok... acaba bebeğin hasta olmaması için onun sosyal gelişimine mi ket vururum diye görüşlerinize başvurmak istedim

aynı sıkıntı bizde de var,oğlum kreşe başladığından beri hasta.Ama almayı hiç düşünmedim,öyle öyle büyüyecek.Niye küçük hasta olmasın diye büyüğe ceza vereyim ki.Ne güzel eğleniyor,oynuyor,enerjisini boşaltıyor

işte benim arada kalmama sebeb de bu düşünce ama bu defa biri mutlu olsun diye diğerinin sağlığı.... üç güne düşürdüm ya ama iki ay ara şubatta devam... yada aynen devam....

ara vermek cocugun duzenını bozar uyum eglenme oyun derken cocuk oraya alısıyo bı sekılde bı kere en basta mutsuz olur ayrıca sen o cocugun gıtmesıne ara vererek sık hasta olup ıyıleşme safhasını otelemiş olacaksın azaltmayacksın barı vucut buna yavs yavas alışıyoken bu dengeyı bozma derım ben subat ta eve alışıp gıtmeyı reddederse napıcaksın bıde dırencını kırmakla bu zor surecı atlatmakla ugrasısın cocukları bırbırlerıne fazla yaklaştırma bence kucugun onu hasta edebılecegını soyle yaklasma bak sende hasta olursun de ona kendını hastalık tasıyo gıbı hıssetmesı bebege fazla yaklaşma hasta olabılırsın dıyerek durumu tersıne cevır ama gerı alma bence derımm krar senın

Back