Kızım 2007 eylül doğumlu. çok aktif enerjik bir çocuk fakat inanılmaz bencil , kıskanç bir cocuk. babaannesı bakıyordu cokta guzel ılgılenıyordu fakat artık kalabaıga grme vaktı geldıgını anladık ve kreşe basladık 3. günümüz bugun. ilk gün 3 saat, 2.gün 6 saat kaldı. bugun ne olucak bılmıyorum. feryat figan gidiyor kreşe. onu orda bırakacagımızı düşünüp uykuya bıle gtmıyor. aksam almayacagımı zannedıyor. babannesıne yalvarıyo bana sen bak dıye. deneyımlerınızı alıstırma yontemlerınızı paylasın lütfen kafayı yemek üzereyim..
benim kızımda sizinkiyle aynı 2007 ekim doğunmlu bizdede babaanne bakıyor ben çalıştığım için evde çok hareketli bir dakika durmaz ama başkasını görüncede çok sessizleşir çekingenleşir , başkasının elinddekini almak ister sürekli
bizde kreşe verelim biraz birlikte oynamayı ve paylaşmayı öğrensin istedik çok küçük ve zayıf bir çocuk olduğu için hafta içi 3 gün ve yarım gün olarak karra verdik
kızımın bu hafta 2.haftası yani 6 gün kreşe gitti ve inanaın her gittiği gün kıyametler kopmuş babaannesini bırakmak istemiyomuş kapıda deli gibi ağlıyormuş ama sadece o dakika, içeri girdikten sonra bişey yok normal hayatına devam ediyo öğretmenlerinin her hangi bir şikayeti yok
dün çok az ağlamış bugün ise hiç ağlamamış evden gitmek istememiş ama okul kapısının zilini çalınca babaanne bırakmış gelmiş hiç bişey olmamaış
umarım bundan sonrada böyle gider sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende çalışıyorum kreş saati ay ne oldu acaba biey oldumu bugünde ağladımı diye düşünüyordum tel edip özge sakin dedikleri anda bi oh çekiyodum
eğer sürekli ağlasaydı alıcaktım kararlıydım ama öğretmenleri bu çok doğal biraz sabredelim dedi iki gündür iyiyiz umarım hep böyle oluruz
düşünüyorum evde babaanne ile olsa ne yapıyor saolsun iyi bakıyo ama bişey öğretemezki ihtiayaçlarını sorunsız giderir ama orda bi kalem tutmayı öğreniyolar kendi arkads çevresi oluyo kendi yaşıtları oluyo ben hep kızımın düzeleceğine inanmak istiyorum bu asiliğinin huzursuzluğunun gideceğini ümit ediyorum inşallah sizde bu dönemi atlatırsınız
ilginiz için tesekkur edrrim. bugun 4. gunumuz. babaannesı cok guzel ılgılenıyor herseyı ogrettı faklat bencıllık ve kıskanclkıgının önune gecemıyor. bu sebeptem basladık. bugun sabah ben evdeyken yıne agladı. babanesı geldı. ve onlar bırakmaya gttıler cok az aglamıs. babannesıde evde ızlıyourm kızım dıye kandırıp susturmuş. az once babası aramış demişlerki öok mutlu şişmiş balonları şişirip gülüşüyor arkadaşlarıyla..
ama aklım yınede onda çünki; kreşten öncesıne kadar babannesıne arkasını donmustu. anne ıse gitme dıye yalvarıyordu. aksamda anne babanneme bırak benı krese bırakma dıye yalvarıyordu..
kafayı yemek üzereyım. ne kadar ağlarsa zırlarsa zırlasın almıcam kresten burda mutsuzsa baska krese devam edecek..
bende babaanennin bakmasından şikayetc değilim allah razı olsun ama benim kızım beni ve babasını hiç tanımıyor du
hiç kimse ile birşey paylaşmıyor hep karşısındakinin elindeki tatlı geliyordu ki halada öyle ama ben belki değişir diye gönderdim bide arkadsları olsun istedim
Kızlar merhaba ben ev hanımıyım evde bebişime ben baktım,ama artık çalışma vakti geldi ve yavaş yavaş bende kreşe alıştırayım diyorum,önce oyun grubu falan düşünüyorum ,biryere görüşme için gittim ve oğlum oyun grubunda kaldı ben müdürün odasındayım,15 dk sonra koşarak ağlayarak yanıma geldi ve hep gitmek istedi,sanırım uykusuda gelmişti ama hiç beklemiyordum,kolay olur sanmıştım,benimki 27 aylık erkenmi acaba ne dersiniz....