Tuvalet Eğitimi kreşte bezden kurtulmak daha mı kolay

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
oğlum 27 aylık kreşe başlayacak dediklerine göre kreşte hemen atıyolarmış bezleri.şu an 26 aylık biraz denedim eğitimi ama çok da sabırlı değilim işin aslı.bi de ev yeni halı malı yeni bir de çok hijyeniğim zemine yapsa ne kadar silsemde oraya kaka yapılmış olması beni rahatsız eder.hiç rahat biri değilim.kreş de diğerlerinden görüp yapıyormuş diyorlar bilginiz var mı

oğlum 27 aylık kreşe başlayacak dediklerine göre kreşte hemen atıyolarmış bezleri.şu an 26 aylık biraz denedim eğitimi ama çok da sabırlı değilim işin aslı.bi de ev yeni halı malı yeni bir de çok hijyeniğim zemine yapsa ne kadar silsemde oraya kaka yapılmış olması beni rahatsız eder.hiç rahat biri değilim.kreş de diğerlerinden görüp yapıyormuş diyorlar bilginiz var mı

merhaba..aynen öyle dediğiniz gibi kreş ortamlarında cocuklar bazı aktivite yada özbakım becerilerini daha çabuk kazanıyor.. tabi biraz da çocuğun kişisel yapısına ve öğretmeniyle arasındaki bağa bağlı...size tavsiyem öğretmenle aynı asamada gitmeniz ve orada olan ortamı evdede sağlamanız... alıştırma külotları kullanabilirsiniz bez yerine..suan tam vakti :1:

evet buna katılıyorum arkadasım,
benım oğlum kreşte arkadaslarını gördükce bende gidicem bende yapıcam bezimi çıkarın vs demiş kreşteki bakıcımıza çok iyiydi hep destekledi teşvik etti ve bıraktı öğretmeni ve bakıcısı ile görüştük hep kaçırdımı? kaç kez çıktı? kaksınıda yaptımı hep bilgi aldım. ve birden bire kendi arzusu ile benim ve kreşindeki görevlilerinde etkisi ile bıraktı.
darısı size insallah bezsiz hayat çok kolay. sadece dışarda zor oluyor temiz hijyenık wc bulmak

Benim de 35 aylık oğlum kreşe başlayacak, yaklaşık 6 haftadır tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama büyük tuvaletini halledemedik. Öğrenebilir mi acaba? Tuvalete de çok istekli gitmek istemiyor.

Benim kızım da yeni başladı kreşe 28 aylık
Öğretmeniyle konuşmak lazım demek ki bu konuyu çünkü yarım saatte 1 saatte tuvalete götürmeleri lazım

Kreşte 3. haftamız. Hala buyuk tuvalet sorununu aşamadık.

Back