kreşlerin kırtasiye olayları :D

sinirden gülüyorum gülmezsem ağlayacağım itiraz ediyorum çokta güzel ikna ediyorlar yok 4 öğretmen varmış sınıfta yok beslenmeye çok özen veriyormuş filan ikna kabiliyetleri filan yüksek
İnsanın basiretini bağlıyor, akıl tutulması yaşatıyorlar değil mi?

4 bin mi biz içeriği bile bilmiyoz 2,5 yaşında bebeye ne alacaklarsa
Dil eğitimi var mı? İngilizce eğitimi verenlerin kırtasiye ücretleri de yüksek oluyor. Hatta bulunduğum şehirde bir kreşin kırtasiye ücreti dışında euro üzerinden bir de dil kitabı için ödeme yapmaları gerekiyor.

akd kids kreş izmirde ingilizce dersi var ama kitap olayını bilmiyorum .
ingilizcede de bir noyu öğrenmiş herşeye no no diyor hayırı öğrenmeden no diyo

Benim kreşten aldığım fiyat 128 bin TL idi, servis yok diğer herşey içinde. 47 bin TL peşin, kalanı 9 ay aylık 9 bin TL. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Gördüğüm her konuya yazmak isterimki cok para verınce daha iyi eğitim almıyorlar. Özel okul çalışanı olarak söylüyorum. Özellikel çalışansanız sadece zaman geçirmeye gitsin 2.5 yasındalar daha zaten bol bol oyun odaklı olan yerı seçin. Eğitim beklemeyin cok . O malzemeler nasıl israf oluyor şok olurdunuz bilseniz görseniz

zaten evimin dibi diye tercih ettiğim bir yer iş yerimin yanında olan yer sürekli kucak istiyor diye ağlıyor filan sürekli arayıp söyleniyordu . ve hiç alıştırma dönemi olmamıştı ve şuan ki kreşten 2 bin düşük akd kids evime yürüme mesafesinde olduğu için tercih ettik

Geçmiş olsun
Arkadaşımın çocuğu 65bin yıllık peşin verdi. Kırtasiye ve kitaplar için de ayrıca tek seferlik 8000 ödedi. 2,5 yaş bu arada. Benim oğlan 3. Sınıf. Kitap kırtasiye 17 bin ödedim
Yıllık 65 bin çok iyiymiş. Büyük şehir ni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…