• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kreşlerin kırtasiye olayları :D

orionnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
1.746
2.096
63
29
merhaba kızlar :D
acayip sinirliyim . ondan gülüyorum sinirden. bu kreşler bu kırtasiye ücretlerini iyice abarttılar ya bugün eylül ayı için 7700 kreş ücreti ve yıllık 10 bin kırtasiye bedeli ödedim .
:D bazen şükrediyorum iyi ki asgari ücretli çalışan değilim . allah yardımcısı olsun asgari kazanıp birde çocuğu kreşe gönderenlerin .
sizler kaç verdiniz kırtasiye için benden az vermişseniz ağlıycammm.

Kreslerin erken kayıt dönemindeki indirimin acısını çıkartma yöntemi diye düşünüyorum. Seneye ikizlerimi gondercegim kara kara düşünüyorum şimdiden.
Mecbur para biriktircez. Arada da bakıcı ablanın parası var. Temizliğe gelen yardımcıyi artık cagirmiyorum. Oradan çıkan parayla belki yıllık kırtasiyeyi çıkartırım 🤣

Kreslerin erken kayıt dönemindeki indirimin acısını çıkartma yöntemi diye düşünüyorum. Seneye ikizlerimi gondercegim kara kara düşünüyorum şimdiden.
Mecbur para biriktircez. Arada da bakıcı ablanın parası var. Temizliğe gelen yardımcıyi artık cagirmiyorum. Oradan çıkan parayla belki yıllık kırtasiyeyi çıkartırım 🤣
valla ahaha o kadar zor ki bir asgari ücret neredeyse kırtasiye masrafı :D bide sizin ikiz yani pazarlık yaparsın genelde 2. çocuğa yüzde 30 indirim yapıyorlar ama kırtasiyede de geçerli mi bilmiyorum .
bu ay kendimi kreşe çalışmış gibi hissettim :D elimde 5bin kaldı :D çok şükür onu istemediler

merhaba kızlar :KK70:
acayip sinirliyim . ondan gülüyorum sinirden. bu kreşler bu kırtasiye ücretlerini iyice abarttılar ya bugün eylül ayı için 7700 kreş ücreti ve yıllık 10 bin kırtasiye bedeli ödedim .
:KK70: bazen şükrediyorum iyi ki asgari ücretli çalışan değilim . allah yardımcısı olsun asgari kazanıp birde çocuğu kreşe gönderenlerin .
sizler kaç verdiniz kırtasiye için benden az vermişseniz ağlıycammm.
Geçmiş olsun 😊
Arkadaşımın çocuğu 65bin yıllık peşin verdi. Kırtasiye ve kitaplar için de ayrıca tek seferlik 8000 ödedi. 2,5 yaş bu arada. Benim oğlan 3. Sınıf. Kitap kırtasiye 17 bin ödedim

Geçmiş olsun 😊
Arkadaşımın çocuğu 65bin yıllık peşin verdi. Kırtasiye ve kitaplar için de ayrıca tek seferlik 8000 ödedi. 2,5 yaş bu arada. Benim oğlan 3. Sınıf. Kitap kırtasiye 17 bin ödedim
benimki de 2,5 yaşında :) yıllık 97 istemişlerdi herşey dahil pahalı dedim vermedim .3. sınıf ise kolejlidir :) ayyy birde ilerde o masrafı olacak

benimki de 2,5 yaşında :) yıllık 97 istemişlerdi herşey dahil pahalı dedim vermedim .3. sınıf ise kolejlidir :) ayyy birde ilerde o masrafı olacak
Evet orta segment bir okulda. İlerisi fena 😂2021de 1. Sınıfa 34binle mi be başladıydık. Bir yıl sonra 50bin oldu,şimdi 100bine dayandık. İlkokul bitene kadar totomuz çıkacak 😊🫢

Sanki ev kirasi veriyorsunuz.
Kresler devletden yardim almiyor mu? O yuzden mi cocugu krese baslayan ailelere boyle bir miktar cikariyorlar ?

İçeriğinde kitap setleri de varsa normal. Dün arkadaşım bir devlet anaokulunun verdikleri listeyi almış kırtasiyeden. Sadece hamur boya eva ıvır zıvır. Ekstra kitap vs yok. Ve liste verilmiş kendiniz alın diye para verin dayatması da yok. 4bin lira tuttu dedi.

Bu fahiş ve hak edilmeyen paraları ödediğiniz için neden bu kadar güldünüz anlamamakla birlikte, evet ben de fazla buldum.
Bende de 2 ilkokul, 1 de kreş çocuğu mevcut. Ödediğimiz paraları tahmin edersiniz zaten 😑
sinirden gülüyorum :D gülmezsem ağlayacağım itiraz ediyorum çokta güzel ikna ediyorlar :D yok 4 öğretmen varmış sınıfta yok beslenmeye çok özen veriyormuş filan ikna kabiliyetleri filan yüksek :D

İçeriğinde kitap setleri de varsa normal. Dün arkadaşım bir devlet anaokulunun verdikleri listeyi almış kırtasiyeden. Sadece hamur boya eva ıvır zıvır. Ekstra kitap vs yok. Ve liste verilmiş kendiniz alın diye para verin dayatması da yok. 4bin lira tuttu dedi.
4 bin mi biz içeriği bile bilmiyoz :D 2,5 yaşında bebeye ne alacaklarsa

Back