Kresler acilmicak mi? ( online kres??)

10mayis1subat

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
270
368
34
Kızim icin bilindik bir kolej ile, kres egitimi icin anlastik. Haftaya ise sozlesme yapilip, 24 agustos da baslicaktik.

Bugun ise, artan vakalar sebebi ile kreslerin acilma tarihi ileri alindigi, birlac ay "online. Kres (!??)" Olarak hizmet verilicekmis. Sonrasinda ise kocaman bir belirsizlik.

Ben imzalamis oldugum sozlesmeye gore alamadigim hizmeti odemek zorunda kalacagim. Ayrica online kres nedir?

Bu komuda fikir sabibi olan kurum yetkilileri, okul oncesi ogretmenleri veya cocugu kres e halihazirda baslamis anneler, beni aydinlatirmisiniz?

Kizim 3.5 yasinda. Kres diye biliyorum ismini, yurt disindan geldim. Yazim ve kelime hatalarim olabilir.

3,5 yaşında ise evet kreşe gider

Ben bünyesinde ilkokul ortaokul olan kolejdeki okul öncesini kastettiğinizi düşünmüştüm yani ilkokul öncesi sınıf

Maalesef bu sıkıntı geçen sene yaşamdı bu sene de yaşanması muhtemel

Başlamadan sözleşmenizi fesih edebilirsiniz peşinat verdi iseniz onun iadesi için de tüketici hakem heyetine başvuru imkanı var ama sonuçlar değişiyor

Evet %10unu ödeyip geri kalanı ödemeyerek sözleşme iptal edilir. Benimki de ilkokulda kayıt yenilemiştik biz de. Bugün mesaj geldi şu tarihe kadar online olacak ücret iadesi olacak diye sanırım yemek ücreti falan. Ama o mesajı haziranda da atmışlardı marttan sonrası için bazı ücretler iade olacak diye sonra ses çıkmadı:) biz de okula gitmedik tabii hiç iade olacaktı falan diye.

Yo sozlesme yapmadim zaten. Benim sorunum kresler acilmicak mi

Bence bu sorunun cevabını dünya üzerinde bilen tek bir kişi dahi yoktur, yarın ne getirecek kim bilir.
Siz çalışıyor musunuz? Şu durumda kreş açılması konusunda ısrarınızı anlayamadım da
Ne güzel çocuğunuz daha 3.5 yaşında zorunlu eğitimden, akranlarından geri kalacak endişesi olmadan evde kalsın.

Calismak icin nisan ayindan beri, kresin acilmasini bekliyorum. Hali hazirda cok guzel bir is teklifini bekletiyorum. Tabi sebebi bu degil, kizimin kres destegine sagligi ve gelisimi icin ihtiyaci var. Durtu kontrol bozuklugu, ve geciken dil gekisimi icin kres destegi onerildi. Otizim yelpazesinde gidip geldik yillardir. Keygi lux durum ixin degik yanim O krese gidebiksin diye daha guzel sartlar sunmak icin, yani sırf kizim icin calisacagim. Ayrica, bu virus un kac yil surecegi belirsiz. Insanlar bronzlaamak ugruna ulke ulke gezerken bu riski artirip tehlikeyi goze alabiliyorlarsa keyiften, bende kizimin saglikli gelisimi ve otizim yelpazesinden tamamiyke kurtulmasi icin bunu israrla istiyirum evet. Pandemi suresince her turlu kurala uyduk. Oyle uyduk ki, kizim stress den egzema cikardi. Ama suda bir gercekki, bu virrus bizden yillari alip goturecek, olen olecek kalan kalacak. Bir sekilde devam etmeliyiz. Ama tatiller avm ler bana gore suan kapatilmasi gereken ve kresleein acilmasi gereken yerler.

Kolejdeki okul öncesine kreş denmez siz anaokulu olarak kolej secmissiniz.O yastaki cocuklara on-line egitim evet veriliyor ama faydasi olmaz oturtamazlar,susturamazlar.Keske kreş secseydiniz acilen gidip sozlesmeyi iptal edin çalışan kadınsaniz cok sacma çocuğu nereye birakacaksiniz ki kreşler açık zaten

Benim kızım şu anda MEB e bağlı bir kreşe gidiyor, bazı kreşler Haziran itibariyle açıldı zaten. Sanırım özel okul bünyesinde olanlarda böyle bir durum var

Okul oncesi kritik oldugu icin 21 Eylulde yuz yuze egitime açık olacak diye de bir plan var .Yani ilk 21 Eylulde okul oncesi sonra 1.sinif vev8.siniflar ve 12 ler başlıyor.
9.siniflar 25 kasim.
2.dönemde de tüm öğrenciler kademe bu sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…