canım kızım.hayat kaynağım herşeyim.şimdi sen odanda mışıl mışıl uyurken ben heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum.aslında bende erken yatıcatıcaktım ama uyuyamıyorum.yarın hayırlısıyla ilk kreş günümüze başlıcaz.okadar mutlu ve heyecanlıyım ki....benim küçük prensesim büyümüş ve birşeyler öğrenmek gelişmek için krşlere başlıcak.doğduğun günü hatırlıyorum da ufacık bir bebektin.zaman gerçekten hızla akıp gidiyor.şimdi kocaman oldun rabbim nasip ederse daha da kocaman olduğun günleri görücez inşallah.bende seninle gelicem yarın ve belki tüm hafta.ama sonra evet kabul ediyorum evde kafam biraz rahat olucak ama seni çooooooooooooooooooooooooook özlicem böceğim.senden uzun saatler ayrı kalıcam hemde hergün ama bunu senin ve bizim için yapıyoruz.en başta senin iyiliğin,gelişimin ve tabi eğitimin için.zaten çok akıllı bir çocuksun (maaşallah).hiç zorlanmıyacağını ortama hemen uyum sağlıyacağını biliyorum.sana çok güveniyorum geleceğin çok güzel olucak annecim.herzaman sağlıklı,başarılı,güçlü,özgüvenli,mutlu,çevresindekileri mutlu eden, vefakar, sadık,ahlaklı,imanlı,vatansever,hayırlı kul ve hayırlı bir evlat olucağını biliyor ve temenni ediyorum.SENİ ÇOOOK AMA ÇOOOK SEVİYORUM CANIM KIZIM RABBİM İZİN VERDİĞİ SÜRECE HERZAMAN YANINDAYIM HER NE OLURSA OLSUN.sevgiyle kal o güzel yanaklarından kocaman öpüyorum.