Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

tuba_19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
2
0
36
Artvin
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.3.5 yaşında bir kızım var ve çalışan bir anneyim.iki yıl kızıma farklı bakıcılar baktı ve ben bakıcılardan memnun kalmadım.o yüzden bu yıl kızımı kreşe verdim.fakat bugün 5. hafta bitmesine rağmen hergün ağlıyor.sabahları mide bulantıları oluyo ne kadar kendini sıkıyosa artık.onu bu şekilde geri almanında onun için faydalı olmayacağını düşünüyorum.psikolojisini olumsuz yönde etkilemektende korkuyorum.inanın çaresizim.bende bir eğitimciyim ama inanın anne olmakla eğitimci olmak çok farklı birşey. onu bu şekilde geri alsam ki bu çok yanlış olacak tekrar bir bakıcıya vermem gerekecek bakıcıyada vermek istemiyorum.kreşin kızım için daha faydalı olacağını düşünüyorum.bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…