• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
merhaba,
Kreşe saglık sorunu nedenıyle bir iki hafta cocuk gıdemedı dıyelım. Gıdemedıgı zamanların ucretı konusunda bır uygulama oluyor mu?
Kar yagdı gıdemedi vs.
Oğlumu ocak-şubat aylarında vermeyı dusunuyrm henuz gıdıp gorusmedım merk ettım.

sağlık raporu aldığı günler aidattan düşülüyormuş bizim kreşte. Çocuğa ait rapor olacak hasta dinlenmeli vs. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı kreş ve gündüz bakımevi kategorisinde bizim kreş.

Eğer 10-15 gün hasta veya doğal afet gibi durumlarda ücret alınmış ve velinin elinde raporu varsa o ücret bir sonraki ayin ücretinden düşülür yaziyor bizim sözleşmemizde

Bizde 1 hafta olduk başlayalı

Eğer 10-15 gün hasta veya doğal afet gibi durumlarda ücret alınmış ve velinin elinde raporu varsa o ücret bir sonraki ayin ücretinden düşülür yaziyor bizim sözleşmemizde

Hayurlı olsun
Benımde surdan aklıma geldı
Arkadasın kızı yenı baslamıstı krese,1300 tl
Ikı haftadır hasta oldugu ıcın gıdemıyormuş. Ona sormak ıstemedım ucret konusunu. Demekkı olablıyor
Tesekkurler

Hayurlı olsun
Benımde surdan aklıma geldı
Arkadasın kızı yenı baslamıstı krese,1300 tl
Ikı haftadır hasta oldugu ıcın gıdemıyormuş. Ona sormak ıstemedım ucret konusunu. Demekkı olablıyor
Tesekkurler
Bi iki gün gidemedigi günler olursa hasta falan olursak o ücreti istemem ben ama 10-15-20 gün olursa rapor alıp isterim:)
Biz devlet kresine gidiyoruz rakam sizin yazdığınız gibi yüksek değil

Teşekkür ederim bu arada:)
Başlayın hemen derim
Benim oğlum kolay alıştı ama bazi kurallara uymak istemiyor orda:)

kreşin politikasına göre değişiyor bir kreşte vermiyorduk şimdiki kreşte yarı parasını veriyoruz 1 ay gitmediginde

merhaba,
Kreşe saglık sorunu nedenıyle bir iki hafta cocuk gıdemedı dıyelım. Gıdemedıgı zamanların ucretı konusunda bır uygulama oluyor mu?
Kar yagdı gıdemedi vs.
Oğlumu ocak-şubat aylarında vermeyı dusunuyrm henuz gıdıp gorusmedım merk ettım.
Benim bildiğimde ödeniyor ücret.

Bizimkinde veriliyor. Bende ayni soruyu servis icin merak ettim.Aralik itibatiyle servise verecegim,yogun karda araba kullanamiyorum yokustayiz zincir isinden de anlamam. Buyuk ihtimalle ocak subat birlesiminde 1 ay kadar gidemeyecek,acaba servise yine de para veriliyor mu?

Bizimkinde veriliyor. Bende ayni soruyu servis icin merak ettim.Aralik itibatiyle servise verecegim,yogun karda araba kullanamiyorum yokustayiz zincir isinden de anlamam. Buyuk ihtimalle ocak subat birlesiminde 1 ay kadar gidemeyecek,acaba servise yine de para veriliyor mu?
Kardeşim liseye servisle gidiyordu 1 ay değil tabi ama 15 tatilde veriyorduk diye hatırlıyorum alabilirler gibime geliyor.

bizimki özel okulun anaokulu (ayrı tek bina) biz veriyoruz. servisi de tam ücret veriyoruz.

Bi iki gün gidemedigi günler olursa hasta falan olursak o ücreti istemem ben ama 10-15-20 gün olursa rapor alıp isterim:)
Biz devlet kresine gidiyoruz rakam sizin yazdığınız gibi yüksek değil

ama sonuçta benim çocuğum hasta okula gidemiyor ama oradaki çalışanlar geliyor

yani oranın masrafı bizim çocuk okula gitmedi diye azalmıyor ki

ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim ama

ofiste elemanlardan biri hasta 15 gün gelmese çaycıya az maaş mı verelim o az çay yapıp az bardak yıkadı diye

bu arada oğlum ameliyat oldu bir ay gitmedi ben o ücreti de verdim

ha kibarca sordum ama almamız lazım dediler ki bence mantıklı olan o idi ben de verdim

ya da ilkokulda şimdi mesela

ücret belli bir miktar esasen, biz onu taksitle ödüyoruz bu durumda hasta gelemedi diye onu ödememe şansımız yok

ofiste elemanlardan biri hasta 15 gün gelmese çaycıya az maaş mı verelim o az çay yapıp az bardak yıkadı diye

ha kibarca sordum ama almamız lazım dediler ki bence mantıklı olan o idi ben de verdim

ücret belli bir miktar esasen, biz onu taksitle ödüyoruz bu durumda hasta gelemedi diye onu ödememe şansımız yok
Benim daha ilk günlerim okulda
Ne nedir değildir tam bilmiyorum tabi
Ama sözleşmemizde 15 gun rapor ile gelmeme durumlarında o ayin ücreti bir sonraki ayin ücretinden düşecektir diye bir cümle var
Ve bunu okul hazırlamış
Devlet kresi benim okulum

Ama okul yönetimi bana dese çocuk gelse de gelmese de biZ ayin ücretini tam alıyoruz diye ben onu da kabul ederim tabiki

Okul bana bu hakkı verdiği için isterim diyorum
Yoksa aa 10 gün gitmedi benim çocuğum ne parası vereceğim mantığında değilim

Benim daha ilk günlerim okulda
Ne nedir değildir tam bilmiyorum tabi
Ama sözleşmemizde 15 gun rapor ile gelmeme durumlarında o ayin ücreti bir sonraki ayin ücretinden düşecektir diye bir cümle var
Ve bunu okul hazırlamış
Devlet kresi benim okulum

Ama okul yönetimi bana dese çocuk gelse de gelmese de biZ ayin ücretini tam alıyoruz diye ben onu da kabul ederim tabiki

Okul bana bu hakkı verdiği için isterim diyorum
Yoksa aa 10 gün gitmedi benim çocuğum ne parası vereceğim mantığında değilim

ben sizi anladım zaten adamlar sözleşmeye yazmış tabii hakkınız

sadece karşılıklı fikir alış verişi gibi olsun diye alıntıladım

Bir onceki mesajim buydu benim

ben sizi anladım zaten adamlar sözleşmeye yazmış tabii hakkınız

sadece karşılıklı fikir alış verişi gibi olsun diye alıntıladım
Kusura bakmayın ben onceki mesajimi gormediniz sandim o yüzden tekrar yazmıştım size:)

Ama dediginizde haklısınız
Ki ben az bi ücret oduyorum öyle 1000 lerde değil okulun aydati
Ama sizin bu yazınızı okuyunca size hakverdim

Back
X