Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş yardım parası alan var mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Minikaile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
168
74
28
35
Merhaba aranızda kres yardım parası alan var mı? Alıyorsanız eğer nasıl ve nereye başvurdunuz? Kv 'e komsusu söylemiş krese giden cocukları için 200 tl yardım parası alıyorlarmış devletten.Bende netten araştırdım böyle bir haber var ama nereye başvurulur hıç anlatılmamış.bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız cok sevınırım.

Öğrenen paylaşsın lütfen ben sadece özel okul teşvik primini biliyorum onada 48 aylık olmasi gerekiyor diğerinden haberim yok.

merhabalar. yuppe arkadaşın dediği gibi 48 aylık olması gerekiyor çocuğun. benim oğlum da kreşe gidiyor ama faydalanamadık. 46 aylık şuan. 48 i doldurunca başvuracağız. başvuru işlemlerini okul yapıyor. şartlardan biri anne ve babanın sigortalı olarak çalışması. diğer şartları tam bilmiyorum. okul bir kaç evrak istiyor. tabi okul dediğim ozel kreşler yani. başvuruyu onlar sizin adınıza yapacak. daha doğrusu başka yere bir başvuru yapılacaksa bile onlar sizi yönlendirir. bir de 300 tl diye biliyorum ben. inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…