• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş ve hediye

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Malum öğretmenler günü yakın ikizlerim var kreşteler sorunum hediye

Öğretmen kadromuz bebek baktıkları için kalabalık

Bizim grupta 5 öğretmen var 3 yardımcı anne var ve hemşire müdür ve çocuk gelişimci de var bu kadar kalabalık bir gruba ne yapılabilir????

Pasta yaptırıp üzerine de güzel bir yazı yazdırın bence. Herkese hediye pahalıya patlar. Bende oğlumun kreşten öğretmenine ne alsam diye düşünüyorum

Hiç bir şey...
Kutlayın yeterli bence. Yahut bir şey yapılacaksa bütün sınıf ortak yapsın bitsin gitsin...

Çocuklarınız hepsine güle verse yeterli olmaz mı? Ya da pasta fikri de güzel

tatlı al ,yada bi çikolatalı pasta gönder kreşe hepsi beraber yesin toptan kurtul:KK14:

Bizim grupta 5 öğretmen var 3 yardımcı anne var ve hemşire müdür ve çocuk gelişimci de var bu kadar kalabalık bir gruba ne yapılabilir????

hangi birine alıcaksın iki seçenek var ya hiç almaycaksın yada şöyle büyükçe bi pasta alıp hepsini mutlu edeceksn

çok çok kolay bir cevabı var
bir yaş pasta yap
üzerine yazdır öğretmenler gününüz kutlu olsun diye
ve okula götür

Velilerle kopuğuz ama bir velimiz butik pasta düşünmüş 3 Veli büyük bir butik pasta diye düşündük

Velilerle kopuğuz ama bir velimiz butik pasta düşünmüş 3 Veli büyük bir butik pasta diye düşündük
pasta ta olur da hani muflin kekler varya onlardan yapın el emeğinizle hem bol olur herkes hatta çocuklar bile yer... ben öyle yapıcam :)

Daha mesajınızı okurken bende direkt pasta diye düşündüm,
yorumlara baktığımda benimle aynı fikirde olan arkadaşlar var bence bunu bir düşünün.

Tatlı yada pasta götürün, gayet uygun olur. Hepsine tek tek hediye almak ve beğendirmek zor olur

kızlar bizimde iki tane öğretmenimiz var.
öğretmenlerini çok seviyoruz.
içimden gelerek hediye almak istiyorum.
acaba hediye almak uygun olur mu?
öğretmen rahatsız olur mu sizce?siz ne düşünüyorsunuz?

hepsine ortak bir kek buketi, meyve buketi gönderebilirsin.
çiçek sepetinde falan oluyor öyle , güzel olabilir.

kızlar bizimde iki tane öğretmenimiz var.
öğretmenlerini çok seviyoruz.
içimden gelerek hediye almak istiyorum.
acaba hediye almak uygun olur mu?
öğretmen rahatsız olur mu sizce?siz ne düşünüyorsunuz?
Bizim iki tane falan olsa kesin alırdım hediye
Şimdi mecburiyetten ortak bişey düşünüyorum

ben de yeni konu açmayayım deedim ama sabote etmek gibi olur mu?
Sizce hediye kabul etmeyeceğini söylemek makul mu? velilerim arasında durumu kötü olanlar var ve çocuklar bu yaşta böyle şeylere önem veriyorlar. Ancak hediye almıyorum diyince de bozulanlar oluyor...

kreş değil ama benımde oglum özel bir okulda okuyor

ingilizce ve müzik derslerine baska öğretmenler giriyor ama ben sadece 1 tane kendi öğretmenlerine hediye aldım
yanlışmı yaptımki?

Back