• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kreş sürecimiz

Merhaba sevgili anneler kadınlar kulübünü hep okurdum artık üye oldum çünkü deneyimlerinize ihtiyacım var.Kisaca özet geçmeye çalışayım süreci.İki buçuk yıl bakıcı baktı, artık kreş zamanı geldiğini düşündüğümüzden iki haftadır başladık kreşe.konusma gecikmesi var oğlumda üç yaşına yeni girdi ama toplam yirmi küsur kelimesi var sadece.bunun dışında evde yalnız büyüdü hala da öyle.Sosyallesmesini çocuk ortamına girmesini istiyoruz.İlk hafta uyum haftası idi, bir saat kaldı son iki gün ben olmadan nasıl tepki veriyor diye baktı ogretmeni ben oradaydim aslında ama gözükmedim.ayeica ben getirip götürdüm.Ama sonra uzak mesafe olduğu icin servise karar verdik ikinci hafta servis ile gitti.Bugun itibariyle üçüncü haftaya başladık.Kafami kurcalayan nokta şu servise bindirirken ağlıyor sonra öğretmen fotoğraf atıyor bilgi veriyor ağlaması kesildi sakinlesiyor ağlamasına takılmayın konuşmadığı için kendini ağlayarak ifade ediyor diye ama anne yüreği işte dayanamıyorum soru işaretleri oluşuyor kafamda gonderesim gelmiyor.her gün ağlıyor sabah dönüşte de beni gördüğüne çok mutlu oluyor.servis aracı büyük lerinden değil küçük bir araç gibi güzel.bes alti çocuk var içinde.benim goturdugum hafta ağlamadi hiç ama servise binerken ağlıyor.saatleri sabah sekiz akşam altı buçuk,ikinci kafama takılan da bu sizce uzun bir süre mi, benim işim üç buçukta bitmiş oluyor ama mesafe var benim almam zahmetli oluyor dolmuşla alırım yine hiç sıkıntı değil ama kalması daha doğru sanki, hem benden başka bakan yok esimin işleri yoğun tek ben ilgileniyorum.Ne dersiniz anneler sürecimiz hakkında deneyimlerinizi paylasirsaniz çok mutlu olacağım.Tesekkur ederim şimdiden 🙏

Serviste güzel muamele gördüğünden emin olun. Kızıma serviste servis ablası kötü davraniyormus. Okul dönüşü çocukları bırakırken anneleri arıyorlar. Telefon elimdeydi, beni aradığı anda açtım bir gün, telefonun açıldığını farketmedigi için ele verdi kendini. Kızım bir şeyler demeye çalışırken kes sesini diye sert çıktı kizıma. Neyse ki imkanım vardı aldim servisten kendim getirdim götürdüm.

Serviste güzel muamele gördüğünden emin olun. Kızıma serviste servis ablası kötü davraniyormus. Okul dönüşü çocukları bırakırken anneleri arıyorlar. Telefon elimdeydi, beni aradığı anda açtım bir gün, telefonun açıldığını farketmedigi için ele verdi kendini. Kızım bir şeyler demeye çalışırken kes sesini diye sert çıktı kizıma. Neyse ki imkanım vardı aldim servisten kendim getirdim götürdüm.
Merhaba, teşekkür ederim mesajınız için 🙏servisteki gorevli öğretmeni zaten her gün gordugu öğretmeni yani.Bu kreşin kendi arabasi başka kreslerden cocuklar yok.O yüzden bu kreşi sectim zaten farklı biri olmasın ne yaptığını nasıl davrandığını bilemem diye korktum.Bunu da görmüyorum nasıl davrandığını ama en azından kendi öğretmenimiz.bilmiyorum gerçekten zor bir durummus kreş isleri

Merhaba, teşekkür ederim mesajınız için 🙏servisteki gorevli öğretmeni zaten her gün gordugu öğretmeni yani.Bu kreşin kendi arabasi başka kreslerden cocuklar yok.O yüzden bu kreşi sectim zaten farklı biri olmasın ne yaptığını nasıl davrandığını bilemem diye korktum.Bunu da görmüyorum nasıl davrandığını ama en azından kendi öğretmenimiz.bilmiyorum gerçekten zor bir durummus kreş isleri
Ogretmiyle konuşup bir kaç gün servise siz de bilnseniz? Aaa arabam bozulmuş, hii servisi kaçırmışım gibi bir bahane uydurursunuz çocuğunuzun yanında. Öğretmeninden rica edeyim belki beni de servisle götürürler ise bırakırlar diyin. Servise binersiniz sakinse yarı yolda inersiniz, değilse okula bırakıp ise geçersiniz. Ama serviste ağlamasına hiç siz müdahale etmeyin sadece uzakta bir yerde oturun iletişime gecmeden. Her konuda yine en yakını öğretmeni olsun, o sakinlestirsin vs. Bir kaç gün boyle gidip gelirseniz serviste siz olduğunuz için ağlamayacak ama aynı zamanda siz tepkisiz kaldığınız için o güven ortamında öğretmeni ve arkadaşlarıyla kaynasacaktir.

Ogretmiyle konuşup bir kaç gün servise siz de bilnseniz? Aaa arabam bozulmuş, hii servisi kaçırmışım gibi bir bahane uydurursunuz çocuğunuzun yanında. Öğretmeninden rica edeyim belki beni de servisle götürürler ise bırakırlar diyin. Servise binersiniz sakinse yarı yolda inersiniz, değilse okula bırakıp ise geçersiniz. Ama serviste ağlamasına hiç siz müdahale etmeyin sadece uzakta bir yerde oturun iletişime gecmeden. Her konuda yine en yakını öğretmeni olsun, o sakinlestirsin vs. Bir kaç gün boyle gidip gelirseniz serviste siz olduğunuz için ağlamayacak ama aynı zamanda siz tepkisiz kaldığınız için o güven ortamında öğretmeni ve arkadaşlarıyla kaynasacaktir.
Olabilir servise binme işi haklısınız, dediğiniz gibi de deneyeyim hem içim rahatlamış olur, aslında bunu ben ilk başta söyledim ilk bindirirken ben şimdi ne yapayım binsem mi dedim öğretmeni ve servis şoförü de nasıl alisirsa öyle gider sizi serviste bilmesin gibi biseyler dediler sonra hızlıca gittiler.Alisir merka etmeyin dediler ama her bindirirken ağlıyor daha bir hafta oldu gerçi ama zaman her şeyin ilacıdır derler ya bakalım ilaç olcak mi

Back