Kres sorunu ne yapmaliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dusunemedik acikcasi
Bak ben ev aldim 2 ay sonra muteahhit sirf tapu ve kimlik goruntumu atmadim diye evimi bicakla basti.cocugum icin birikim yapayim dedim aldim 1 gecede o ev kabus oldu bana yillarca da mahkemem surdu.kazandim ama evimi hic paraya satmak zorunda kaldim rahat vermeyecekler diye.sattigim evin parasina 1 hafta sonra ev alamadim yerine baska yatirimlar yaptim sizin lojman imkaniniz var evet cogu lojman eski ama isitmasi ve kirasi ucuz. Boyle bir imkaniniz varken neden bunlari yasatiyosunuz anlayamiyorum.esim hayatta izin vermez evi satmaya diyosunuz. Peki cocugu yaparken siz neden izin verdiniz esinize madem cocugu icin bu fedakarligi yapmayacak? Nerden tutsam elimde kaliyor

Konu sahibini tanıyor musunuz?

Bu cok acimasiz.kiyas oldu.ama.ilgili.olmaya.calisiyorm.oglumla.surekli gezeriz oynariz etkinliklere.katiliriz herseyimiz beraber

Lojman cikmadi basvurduk esimle bu konuda ayni frekansta degiliz satmaz biliyorum daha boyle uygun ev bulamam der yuzde yuz

Haklisinz oyunevine gideriz 2
Doneme kadar

Niye çalışmıyorsunuz? Tek maaş var ve onu da ev kredisine bağlamışsınız. Mal mülk sahibi olmak güzel ama zamanlaması önemli. Çocuğunuz tekrar 3 yaşında olmayacak ama siz evi sonra da alabilirsiniz. Ayrıca kırık için niye özel hastaneye gittiniz? Hiç bir şeyi öngöremeyiz evet ama tedbirli olabiliriz değil mi? Eşiniz yanınızda yok küçük çocuğunuz var ev almanın bedeli kuruş kuruşa yaşamak mı? Çocuğun alması gereken tedaviyi terapiyi almamasına değer mi mal mülk sahibi olmak? Kusura bakmayın da çalışmak zorundasınız.

Uyluk kemigi oldugu icin devlete doktora goturduk iyi bir doktora goturseniz daha iyi olur hoca.baksin dedi bizde acibadem e goturduk normal.kiriktan biraz daha.zor iyilesmesi de bir o.kadar zor o yuzden
Evet kesinlikle calismak.zorundayim boyle gercekten olmuyor bu sene kpss odaklandim

Suan imkanlarim.bu kadar fazlasi yok
Bir işe girip çalışıyorsun onun parasiyla da cocugu duzgun bir kreşe yolluyorsun. Konusma sorunu varsa da konusma terapisi aldiriyorsun kalan paranla.
Cocuklar bir hafta hasta olup okula gitmese bile donunce adaptasyon sorunu yasiyor. 2,5 ay gec gelen kucuk cocugu ben de uygun bulmazdim. En azindan ozelde az cocuk fazla ogretmen daha fazla ilgilenirler.

Baska secenek yok gibi zaten bu sene kpss dusunuyordum esasen her gittigim.ilde is bulma arama.sorunu olmasin diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…