- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.950
- 78
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
3 aydır evde asosyallesmis, dönem ortasi, ay olarak küçük çocukla ( hic oyun grubu tecrubesi de yok anladigim kadari ile, normal parka da uzun süredir gitmiyor haliyle) ve 15-20 çocukla ilgilenen, düzenini yeni yeni oturtan ogretmenle nasıl bir işbirliği yapacaktınız mesela? Siz bu işbirliğine nasıl katkıda bulunacaktiniz? Birlik ya hani.bu sorunlarin avantaji niye bize olsn evet ogretmen icin zor durum fakat aile.okul isbirligi icine girilse cozulebilecek bir zamanda taninmadi
Evet esimin konusmak istiyo genel durim.hakkinda demem cok sacma oldu yanlista anlasildm
Simdilik oyunevi seklinde ilerleyecrgiz is bakacagim o arada da ins bulursam daha iyi sartlarda okula gonderecegm
Oglumla oyunevine gidiyorduk duzenli sekilde ayda hic olmazsa 3 kez gidiyoduk hic sorun yasamadik.aslinda suan ki sorunda normal iste ogretmen hic olmazsa yardimcisiyla birlikte konusabilirdi cocugum aglar aglamaz koridora salmak yerine zatdn ben ogljmla.surekli konusarak onun yaninda hrr zaman oldugmu belirtiyordum.tum gun degil mesela bugun yarim saat ertrsi gin 40 dk alistirilabilirdo sans taninabilitdi 3 gumde cocugin uyum saglamasi zaten zor3 aydır evde asosyallesmis, dönem ortasi, ay olarak küçük çocukla ( hic oyun grubu tecrubesi de yok anladigim kadari ile, normal parka da uzun süredir gitmiyor haliyle) ve 15-20 çocukla ilgilenen, düzenini yeni yeni oturtan ogretmenle nasıl bir işbirliği yapacaktınız mesela? Siz bu işbirliğine nasıl katkıda bulunacaktiniz? Birlik ya hani.
Siz evdesiniz. Calisacagim birakacak kimse yok da degil. Niye 2 ay sonra değil de şimdi cok acil krese gitmesi gerekiyor? 36 degil de 38 aylıkken başlar. Ne farkedecek? Biri rahatsızlığı varsa da çocuk norologu görür. Terapi, özel eğitim vs alır.Oglumla oyunevine gidiyorduk duzenli sekilde ayda hic olmazsa 3 kez gidiyoduk hic sorun yasamadik.aslinda suan ki sorunda normal iste ogretmen hic olmazsa yardimcisiyla birlikte konusabilirdi cocugum aglar aglamaz koridora salmak yerine zatdn ben ogljmla.surekli konusarak onun yaninda hrr zaman oldugmu belirtiyordum.tum gun degil mesela bugun yarim saat ertrsi gin 40 dk alistirilabilirdo sans taninabilitdi 3 gumde cocugin uyum saglamasi zaten zor
Ne.alakasi var cocugumdan kacmak.icin nereden cikardiniz ya zaten suan pyunevine goturrcegim o.benim.dunyam 2.donemde de alisma sureci olacak.ne.degisecek ki yine ogretmen bu sefer de yarim donem.gec basladi diyecekSiz evdesiniz. Calisacagim birakacak kimse yok da degil. Niye 2 ay sonra değil de şimdi cok acil krese gitmesi gerekiyor? 36 degil de 38 aylıkken başlar. Ne farkedecek? Biri rahatsızlığı varsa da çocuk norologu görür. Terapi, özel eğitim vs alır.
Ogretmen sizinle konuşup şu an uygun değil, alıştırmak bu asamada benim icin de cocuk icin de zor, 2 ay sonra getirin diye direk söyleseydi. Tamam hocam o sırada ben de oyun kulübüne devam ederim diyecek tavri sizde görmediğinden size çok net davranmamıs olabilir.
Gercekten anlamadım. Evde çocukla durmak mi sizi çok bunalttı?
Şaka mı yapıyorsunuz, haftada 3 götüreceğinize ayda 3 gün mü götürdünüz oyun grubuna? Siz yapmış olmak için mi yaptınız bu çocuğu? Millet hava müsaitse sabah akşam 2 kez parka çıkarıyor çocuğunu siz 10 günde 1 oyun evine götürmüşsünüz. O da mı çok pahalı, ona da mı bütçeniz yok? Hiç çocuk için birikim yapmayın, üstelik çalışmayın KPSS bekleyin, elinize geçen parayı krediye yatırın ama öğretmen ve okul işbirliği yapmıyor diye şikayet edin. İş birliği iki taraflı olur, sizin katkınız ne bu durumda? Çalışmak isteyen iş bulur çalışır. Sınava hazırlanıcam kazanırsam atanıcam, ya kazanamazsanız, ya da atanamazsanız? Sorun kreş veya öğretmen değil, sorun sizin plansızlığınız.duzenli sekilde ayda hic olmazsa 3 kez gidiyoduk
Oyinevi icin dedim.zaten gezmemizin haddi hesabi yok.tiyatrodur kutuphanedir kafedir piknikt9r park zaten gunlukŞaka mı yapıyorsunuz, haftada 3 götüreceğinize ayda 3 gün mü götürdünüz oyun grubuna? Siz yapmış olmak için mi yaptınız bu çocuğu? Millet hava müsaitse sabah akşam 2 kez parka çıkarıyor çocuğunu siz 10 günde 1 oyun evine götürmüşsünüz. O da mı çok pahalı, ona da mı bütçeniz yok? Hiç çocuk için birikim yapmayın, üstelik çalışmayın KPSS bekleyin, elinize geçen parayı krediye yatırın ama öğretmen ve okul işbirliği yapmıyor diye şikayet edin. İş birliği iki taraflı olur, sizin katkınız ne bu durumda? Çalışmak isteyen iş bulur çalışır. Sınava hazırlanıcam kazanırsam atanıcam, ya kazanamazsanız, ya da atanamazsanız? Sorun kreş veya öğretmen değil, sorun sizin plansızlığınız.
Acıbadem hastanesi diyorsunuz, en pahalılarından. Femur kemiği kırığı üniversite veya şehir hastanelerinde tedavi edilmiyor mu? Kimsede hata bulmayın ve artık okulu öğretmeni rahatsız etmeyin. 2. dönem diyorlarsa 2. dönem başlatın. Her şey dursun herkes beklesin ben ve oğlum geliyoruz çünkü. O masum çocuğa yazık valla. Koridorda bekletsinler yeter ki kabul etsinler diyorsunuz, çocuğunuz koridorda ağlarken siz evde ne yapacaksınız?
Niye insan sürekli bakmaktan bunalabilir eş desteği de yok malum.Ne.alakasi var cocugumdan kacmak.icin nereden cikardiniz ya zaten suan pyunevine goturrcegim o.benim.dunyam 2.donemde de alisma sureci olacak.ne.degisecek ki yine ogretmen bu sefer de yarim donem.gec basladi diyecek
Zaten hep gondermek istiyrdm okul oncesi egitim alsn hep.istedim cnku ben ona hem.oyun arkadasi.hem.anne olsam da akran iletisimi bir egitimcinin tezgahindan gecmek.bambaska.artilari olur diye.dusunuyorum suan sadece okula.baslama sureci saglikli olmadi olsaydi guzel olurdu
Onu tek birakmicam alisana kadar tabikiOyinevi icin dedim.zaten gezmemizin haddi hesabi yok.tiyatrodur kutuphanedir kafedir piknikt9r park zaten gunluk
Ne tiyatrosu? Çoğu oyun 4 yaş üstünü alıyor. Küçük iki anaokulu olan yerde 3 yaş cocugu için oyun buldunuz bravo.Oyinevi icin dedim.zaten gezmemizin haddi hesabi yok.tiyatrodur kutuphanedir kafedir piknikt9r park zaten gunluk
Bizim memlekette sokak tiyatrosu oluyor(yazin) kutuphan3nin tiyatro etkinligi oluyo, oyunevi bazen kukla.bazen cizgi karakterin oyunlarini getiriyolar avm dede cok.oluyoNe tiyatrosu? Çoğu oyun 4 yaş üstünü alıyor. Küçük iki anaokulu olan yerde 3 yaş cocugu için oyun buldunuz bravo.
Kucuk dedigim yer yasadigim yer size bahsettigim.yer yazin zaman gecirdigim memleketimBizim memlekette sokak tiyatrosu oluyor(yazin) kutuphan3nin tiyatro etkinligi oluyo, oyunevi bazen kukla.bazen cizgi karakterin oyunlarini getiriyolar avm dede cok.oluyo
Yani ailenizin ora. Ve eylülde kırık oldu. 3 aydır da evde. Son 3 ayda hep evde değil miydi?Kucuk dedigim yer yasadigim yer size bahsettigim.yer yazin zaman gecirdigim memleketim
eylul den sonra evet ama iyilesme okur olmaz.gezmrlrrimiz bebrk arabasina koyup alcidan ciktiktan sonra surekli gezdirdim sevdigi mekanlara goturdumYani ailenizin ora. Ve eylülde kırık oldu. 3 aydır da evde. Son 3 ayda hep evde değil miydi?
Konu sahibi için yazmiyorum sadece son yıllarda ortaya çıkan bu zihniyet bana göre ekonomik krizden vs daha zararli toplum icin. Kural tanimaz.Kurali kendine yontmaya çalışan, olmadığında öfkelenen, hırslanan. Mantik dışı. Kendi fedakarlik yapmayan ama dis dunyadan olaganustu hizmet bekleyen. Hastanede, devlet dairesinde, okulda her yerdeler.Hep de dillerinde bir Cimer lafi var. Bakin kac kadin laf anlatmaya calisti. Hirsi herseyin onunde. Bir yerlerden duymus kres diye. O yapilacak. Donup hayatlarina bakiyorsun bu kadar hirsliysaniz gidin holding kurun, bilimle ugrasin, üretin o da yok. Hep bir başkasından beklenti.Şaka mı yapıyorsunuz, haftada 3 götüreceğinize ayda 3 gün mü götürdünüz oyun grubuna? Siz yapmış olmak için mi yaptınız bu çocuğu? Millet hava müsaitse sabah akşam 2 kez parka çıkarıyor çocuğunu siz 10 günde 1 oyun evine götürmüşsünüz. O da mı çok pahalı, ona da mı bütçeniz yok? Hiç çocuk için birikim yapmayın, üstelik çalışmayın KPSS bekleyin, elinize geçen parayı krediye yatırın ama öğretmen ve okul işbirliği yapmıyor diye şikayet edin. İş birliği iki taraflı olur, sizin katkınız ne bu durumda? Çalışmak isteyen iş bulur çalışır. Sınava hazırlanıcam kazanırsam atanıcam, ya kazanamazsanız, ya da atanamazsanız? Sorun kreş veya öğretmen değil, sorun sizin plansızlığınız.
Acıbadem hastanesi diyorsunuz, en pahalılarından. Femur kemiği kırığı üniversite veya şehir hastanelerinde tedavi edilmiyor mu? Kimsede hata bulmayın ve artık okulu öğretmeni rahatsız etmeyin. 2. dönem diyorlarsa 2. dönem başlatın. Her şey dursun herkes beklesin ben ve oğlum geliyoruz çünkü. O masum çocuğa yazık valla. Koridorda bekletsinler yeter ki kabul etsinler diyorsunuz, çocuğunuz koridorda ağlarken siz evde ne yapacaksınız?
38 aylık çocuk kafeden, kütüphaneden, tiyatrodan ne anlayacak ne kadar faydası olacak? Durumunuz müsait olup herşey tamam olsa götürün de daha öncelikli problemleriniz var. Bunlara götüreceğinize çocuğunuzu bir dil ve konuşma terapistine götürün.Oyinevi icin dedim.zaten gezmemizin haddi hesabi yok.tiyatrodur kutuphanedir kafedir piknikt9r park zaten gunluk
merhaba,Ne.alakasi var cocugumdan kacmak.icin nereden cikardiniz ya zaten suan pyunevine goturrcegim o.benim.dunyam 2.donemde de alisma sureci olacak.ne.degisecek ki yine ogretmen bu sefer de yarim donem.gec basladi diyecek
Zaten hep gondermek istiyrdm okul oncesi egitim alsn hep.istedim cnku ben ona hem.oyun arkadasi.hem.anne olsam da akran iletisimi bir egitimcinin tezgahindan gecmek.bambaska.artilari olur diye.dusunuyorum suan sadece okula.baslama sureci saglikli olmadi olsaydi guzel olurdu
2. dönem başlamayı tavsiye etmem. diğer çocuklar düzen oturtmuş birçok şeyi öğrenmiş olacaklar. çocuğunuz geride kaldığı için daha kötü olur muhtemelen. bekleyip gelecek yıl kendinizi çocuğunuza göre ayarlayıp sene başında tüm çocuklarla birlikte başlamanızı öneririm.Iyi gunler, oglum iki ay once sol femur kemigi kirildi memletimizdeyken neyse cok sukur atlattik duzeldi ben agustos ta yasadigim sehrin devlet kresine yazdirdim ama saglik sebebiyle ogretmenler gununde basladik cuma gunu 38 aylik oglum aglamis aradilar gittim
Sonra da asla sinifa girmek istemedi bensiz 0gretmen de cuma baslayan cocuga uyum saglamdigi icin pztesi ikinci donem baslasin eylul dogumlu deyip basindan atmak istedi ben ona asker ailesi oldugumuzu kimsemizin olmadigini konsma geriligi oldugundan bahsettim bu sefer oglumla ilgilwnmek yerine alisamiyor demeye basladi cocugin yaninda cpcukla dogru durust konusmadan iletisime gecmeden bu sorunu okulun mudiresine bahsettim cuma bir bigin 3 gun hoca.hanim duzen oturtmys ugrasmak istemiyo sanirim siz onu dinlemeyin dedi ben biraz safca durusum var belki kaale almadi diye dusunerek esim telde gorusmek istiyor dedim diye mudire hanima.sikayet.etmis bende kotuluk.ne var ilk cocugumz oda heyecanli tanimak.istedi gorevlendirmesi olmasa yuzyuze.gelir konusudu dedim bu sefer mudire hanimda 2 donem gelin demeye basladi savmak istiyolar devlet okulu oldugu icin uygun ozele.durumumuz yok bu sehrde.kimsemde yok ne yapmam gerek bir aklimda cimer e yaz diyor.diger cocuklarin 15 gun 1 ay alismasina.sabretmis benimkine niye boyle yapiyor ? Benim coxugumun da egitim hakki yok mu moralm.bozuldu fikirlerinize ihtiyacim v
çocuk tiyatrolarında yaş sınırı 2 dir. kızımı 2 yaşından beri götürüyorum çocuk tiyatrolarına. siz neden bu kadar abartıp kadının üstüne anlamsız bir şekilde gittiniz anlamadım.Ne tiyatrosu? Çoğu oyun 4 yaş üstünü alıyor. Küçük iki anaokulu olan yerde 3 yaş cocugu için oyun buldunuz bravo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?