E ettiler diyorum ben de
Sizin daha varmadığınız yollara biz kaldırım döşedik bilmem farkında mısınız? Okuduğunuzu anlamada sizin sıkıntınız var, öğrenmişsiniz bir cümle işe gider gibi kreşe gitmezmiş, hıı tamam kapatalım o zaman
Ne büyük yargı etmez etmez. Daha şok olacağınız bir şey söyleyeyim, çocuğumun nöroloğu ve gelişim uzmanı yani 2 ayrı uzman 30 aylık iken lütfen tam gün kreşe başlat, onun problemlerini ancak sosyalliğini geliştirerek çözebiliriz dedi de ben 36 yı bekledim çünkü gerçekten problemleri vardı, bocalardı
Ha bu sırada oyun terapisti, ayrı görüştüğüm çocuk psikologları da aynı şeyi önerdi. Bunlar o sizin instamom kafanızdaki kişiler değil, hastane doktorlarıdır. Kendi muayenehanesinde devamlılık için uydurdular deseniz gene çürütürüm
Kısaca, geldik geçtik bayrağı diktik el salladık bile çoktaaan o yollara, büyük laflar etmeyin.
Bir siz bilmiyorsunuz ya da bir tek sizin yolunuz doğru değil. Aynı amaca bambaşka yollardan gidenleri ‘keyfi için kreşe veriyor’ damgası yapıştıracak kadar ucuz ve bilgisiz konuşamazsınız.
Hadi selametle…