- 26 Ocak 2016
- 233
- 85
-
- Konu Sahibi Derinmevzu
3,4 yas gruplari 15 ogrenci tek ben varim bana bir plan mufredat vermediler sen belirle dediler ama ben bir plan indirdim o dogrultuda gidicemm ve ailelere her hafta katilim etkinligi yollucam diger hoca yapmamis bu sekildeÇocukların yaş grubu ne
Kaç taneler
Ve sizin eğitiminiz ne
Kreşlerin müfredatı yok mu
Her okulda program vardır o temel alınıp ona ekleme yapılır
Demekki o kres daha buyukmus bizmki kucukKreş öğretmeni değilim.
Kızım 1 yıl kreşe gitti.
Haftalık programlari vardı.
Pazartesi oyuncak günü evden oyuncak goturuyorlardi.
Salı yapboz
Çarşamba tiyatro vs vs
Müzik dersi günleri ve drama bale günleri vardı. Haftanın her günü ingilizce dersi.
Ayrıca eğitim setleri almıştık.
Her hafta ya sinema ya tiyatro ya gezileri vardı.
Çok dolu ve eğitici bir kresti.
Taşınmasak almazdim kızımı ordan.
Benide bilhilendirdiginiz icin saolun malesef ben bir ogretmnm bide yardmci var ama inanin yoruluyorum hep benden bisi bekleniyo bidaha ogrtmn olsa birlikte calisir fikir yuruturdk sbh sporu haric dgrlerini yaptiriyorum ama sporuda ekliyeyim tesekur ediyorm sizede bole guzel kresler cocuklar icin baya faydaliKres ogretmeni degilim ama oglum 2 yasindan beri krese gidiyor, gittigi kresin maksimum kapasitesi 12 kisi ve baslarinda 3 ogretmen var.
Sabahlari vucut germe hafif sporla basliyorlar, sonrasinda yarim saat kadar serbest boyama yada oyun ardindan ara ogun yiyorlar 10 gibi, sonrasinda hava guzelse yuruyuse cikiyorlar ya da parka gidiyorlar, kresin kendi bahcesi de cok guzel en olmadi orda kosturuyorlar.
11 gibi okula geri donuyorlar ve 12 ye kadar tekerleme sayi sayma vs ogreniyorlar, 12 de oglen yemegi ve ardindan ogle uykusu 1 saat kadar.
Ogleden sonrada biseyler sekillendiriyorlar, bu aralar cicek dikip yumurta boyadilar, kimi zaman kutular yapiyorlar,tiyatro etkinligi vs gibi seyler ogleden sonra.
Ayda bir iki kere itfaiyecileri ve polisleri ziyarete gidiyorlar, bi kac kerede huzurevine gittiler.
Bazen temali kucuk partileri oluyor, gecen hafta maskeli balo yaptilar mesela, arada dogum gunleri kutluyorlar ve bazen hep birlikte kurabiye yapiyorlar
Kres ogretmeni degilim ama oglum 2 yasindan beri krese gidiyor, gittigi kresin maksimum kapasitesi 12 kisi ve baslarinda 3 ogretmen var.
Sabahlari vucut germe hafif sporla basliyorlar, sonrasinda yarim saat kadar serbest boyama yada oyun ardindan ara ogun yiyorlar 10 gibi, sonrasinda hava guzelse yuruyuse cikiyorlar ya da parka gidiyorlar, kresin kendi bahcesi de cok guzel en olmadi orda kosturuyorlar.
11 gibi okula geri donuyorlar ve 12 ye kadar tekerleme sayi sayma vs ogreniyorlar, 12 de oglen yemegi ve ardindan ogle uykusu 1 saat kadar.
Ogleden sonrada biseyler sekillendiriyorlar, bu aralar cicek dikip yumurta boyadilar, kimi zaman kutular yapiyorlar,tiyatro etkinligi vs gibi seyler ogleden sonra.
Ayda bir iki kere itfaiyecileri ve polisleri ziyarete gidiyorlar, bi kac kerede huzurevine gittiler.
Bazen temali kucuk partileri oluyor, gecen hafta maskeli balo yaptilar mesela, arada dogum gunleri kutluyorlar ve bazen hep birlikte kurabiye yapiyorlar