Kreş öğretmenine hediye önerisi

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
5.830
6.125
773
Merhabalar,
Öğretmenler günü için oğlumun kreş öğretmenine hediye seçme konusunda öneri istiyorum. Oğlum 26 aylık. 1 aydır kreşe gidiyor. Öğretmeniyle iletişimi gayet iyi. Çok özverili, sevgi dolu, ilgili, enerjik, mutlu, kibar, özgüvenli, güzel, bakımlı, modern bir öğretmen kendisi 1 aydır oğlumun öğretmeni olsa da kendisini 1 yıldır tanıyorum. Umarım oğlumla olan uyumu daim olur.
Kendisine ne hediye almalıyım karar veremiyorum. Aklımda bir markadan hediye çeki almak var, ama uygunsuz mu olur? Ne düşünüyorsunuz? Özellikle öğretmenlerden cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Hediye çeki normalde de uygunsuz bir hediye bence birisinin cebine para sıkıştırmak gibi. Bir de 100 tl alsanız ne alacak o çekle, en az 250 olacak ki elle tutulur bir şey olsun, ki o da fazla mebla olur. Bir kalem yaptırım ismine özel çiçeksepeti gibi bir yerden , not defteri kalem seti gibi bir şey olabilir, bu tarz basit hediyeler bakının bakarken

500 tl değerinde bi hediye çeki düşünmüştüm. Ben de normalde hediye çeki almayı uygun bulmuyordum. Ama günümüz şartlarında daha işe yarar olduğunu düşünmeye başladım. Bahsettiğiniz hediyeler güzel ama hep manevi değeri olan şeyler. Sanki benden gelen sadece hatıra mahiyetinde olan bi hediye çok da mutlu etmez gibi geliyor, sonuçta sadece 1 aydır beni tanıyor. Ve hep bu tarz hediyeler geliyordur diye tahmin ediyorum. Yanlış mı düşünüyorum ya? Gerçekten öğretmenimize çok değer veriyorum ve onu mutlu edecek bişey almak istiyorum.

Arkadaşlar çok basit bi konu gibi görünüyor dışardan ama ben çok büyüttüm kafamda. Lütfen yardımcı olun ya Hediye çeki para sıkıştırır gibi mi olur? İncinir mi öğretmen? Klasik kalem, not defteri gibi bişey mi alıyım? Kısacık da olsa bi cevap yazsanız? Özellikle öğretmenlerden gelen cevaplara göre seçicem hediyeyi.

Yok artık, 500 tl lik bir hediyeyi hiçbir öğretmen kabul etmez zaten. Sevginizi ille maddi yolla göstermenize gerek yok, sevip sayın yeterli olur. Tabiki de manevi bir hediye almalısınız

500 TL 1 aydir tanidiginiz bir kisi icin -cocugunuzun ogretmeni de olsa- yuksek bir meblag. Asiriya kacmamanizi tavsiye ederim.

Yok artık, 500 tl lik bir hediyeyi hiçbir öğretmen kabul etmez zaten. Sevginizi ille maddi yolla göstermenize gerek yok, sevip sayın yeterli olur. Tabiki de manevi bir hediye almalısınız

500 TL 1 aydir tanidiginiz bir kisi icin -cocugunuzun ogretmeni de olsa- yuksek bir meblag. Asiriya kacmamanizi tavsiye ederim.
Teşekkkürler tavsiyeler için.
İsme özel not defteri-kalem alıyım o halde

Aslında şöyle düşünmüştüm; öğretmenimiz genelde mavinin pantolonlarını giyiyor. E mavideki kotlar da 400-500 tl bandında. Ordan 500 tl lik bi hediye çeki almayı uygun bulmuştum. Yani 500 tl yüksek bi meblağ gibi görünse de altı üstü maviden sadece bi kot alabiliyorsun.

B Bihterinpekisi bağış fikri harika. Bi buket çiçek ve bağışa karar verdim. Çook tşk ederim

Bağış güzel oluyor. Ben kızımın dogumgununde de bütün sınıf arkadaşlarınin herbirinin adına tektek ve öğretmeni adina fidan bağışlayıp sertifikalarını kurdeleye bağlayıp vermiştim hepsine.

Kreste bende öğretmendim size tavsiyem çek vermeyin. Çok iyi niyetlisiniz ama o öyle algılamayabilir. Bir velim çok utanarak vermek istemişti bana kabul etsem olmuyor etmesem acaba incinir mi diye ama samimi bir bayandı niyeti belliydi ne alacagını d0şünememişti kabul ettim ama ilk etapta kırılmıstım kendimce

Kıyafet alın bence ve değiştirme fişi alın yanında bedeni olmaz veya beğenmezse değiştirir o da. Yukarda bir arkadaş bağış demiş o da harika fikir

Çok teşekkür ederim cevabınız için, iyi ki yazdınız. Asla hediye çeki almayacağım, kendisini kırmak en son isteyeceğim şey.
Bağış yapmaya karar verdim

Anaokulu öğretmenliği yapan tanıdıklarım genellikle kıyafet,çanta gibi hediyeleri beğeniyor tabi değiştirme kartı içinde olanları Eğer öğretmen bekarsa yada nişanlı ise çeyiz için bir şeyler almanızı öneririm çok seviniyorlar.

Şimdi söyleyeceğim şey için yanlış düşündüğümü düşünebilirsiniz ancak bağışı her öğretmenin sevineceğini sanmıyorum. Size sevindiğini söyleyebilir çok güzel olduğunu bile söyleyebilir ancak içten içe başka birşey alsaydı diye düşünecek. Karşınızdaki insanlar sürekli sorumluluk altındalar onların kıymetinin bilindiği tek bir gün var o günde biraz şımartılmaya ihtiyaçları var hediye istemiyoruz deselerde her insan gibi içten içe istiyorlar inanın çok fazla öğretmen arkadaşım var.

Pantolonunun maviden olduğuna dikkat ettiyseniz mesela çantasını ne tür modeller kullandığına da dikkat etmişsinizdir. Ona yakın modellerde çanta alabilirsiniz. İçine bi de değişim kartı koyarsanız siz de rahat edersiniz öğretmen de rahat eder bence. Bir de bakımlı dediniz. Orta fiyatlı bi markadan bakım kiti gibi bsey alabilirsiniz. Ve ya makyaj yapıyorsa güzel bi ruj yanına bi far paleti olabilir mesela. 500 tl meblağ düşündüm dediniz siye diyorum bunları

Bende sürekli sorumluluk altındayım, bana da hediye alın,benim de kıymetimi bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…