Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kreş konusunda yardım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

biricik_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
0
36
Kayseri
meraba hatunlar kız kardeşimin 3 yaşında oğlu var kreşe göndermeyi düşünüyorlar fakat kreşe ne kadar süre gitmeli?biz bu konuyu biraz tartıştık karar veremedık bu konu hakkında bılgısı olan yazsın lutfen

Haftada 5 gün gidebilir ama bu yaşta tam gün yerine yarım gün olması daha uygun.
Zaten artık 5-6 yaşında devlet tarafından ana sınıflarına çağrılıyorlar çocuklar. O zamana kadar bekleyedebilirler.

Son düzenleme:

selam..benim kızım 3 yaşında başladı kreşe gitmeye ilk yıl yarım gün verdim kalan zamanı da babanne ile geçiriyordu...ama bu şekilde hiç öğlen uykusu uyumadı malesef..o nedenle pişmanım
tam günde olsa bence daha iyi çünkü kreşte herşey düzenli, saatle yapılıyor...uykusunu mutlaka uyuyor...yemeğini saatinde yiyor...çalıştığım için ben ikinci yıl tam güne devam ettirdim... eğer kardeşinizin oğlu tuvaletini söyleyebiliyorsa tam gün göndermeniz daha mantıklı tecrübeyle sabit

tesekkur ederım verdıgınız bılgıler ıcın evet tuvaletını soyleyebılıyor bencede tam gun gıtsın bende ole ıstıyorum pekı nezamana kadar krese gıtcek yanı kac ay yada kac sene?

uyku alıştırmayla alakalı
benim oğlanı okulun ana sınıfını aldılar sabahçı
öğlen geldimi 3 civarı muhakkak uyur
seneyede ana sınıfı var artık 2 sene gideceklermiş
o zamanda sabahçı yapmaı düşünüyorum
hem okula ben bana zamanı kalmış oluyor
zaten uzun yıllar okulla çebelleşecek yavrucak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…